Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Θέλουν τους Έλληνες μειονότητα μέσα στην Ελλάδα

Υπάρχει μόνο μια επικίνδυνη

μειονότητα: οι αντιρατσιστές


Ο πιο πάνω τίτλος είναι παράφραση του τίτλου του φυλλαδίου που διανεμήθηκε με τις ευλογίες και την υποστήριξη της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς και του Εθνικού Συμβουλίου Παιδείας. Το προκλητικό αυτό φυλλάδιο έχει τον τίτλο « υπάρχει μόνο μία επικίνδυνη μειονότητα: οι ρατσιστές» και τον υπότιτλο «όλοι διαφορετικοί, όλοι ίσοι».
Το φυλλάδιο μας «ενημερώνει» πως οι (λαθρο)μετανάστες δεν δημιουργούν πρόβλημα παίρνοντας τις δουλείες των Ελλήνων εργαζομένων καθώς δεν «υποκατέστησαν θέσεις εργασίας εργαζομένων…, αλλά κάλυψαν κενά που υπήρχαν».
Εξάλλου, «η απασχόληση τους δημιούργησε θετικά αποτελέσματα για τους Έλληνες αγρότες», άρα είναι απόλυτα φυσιολογικό «πολλές αγροτικές περιοχές της χώρας μας να στηρίζονται σε μεγάλο βαθμό στην παρουσία ξένων εργατών».
Οι συντάκτες του ανθελληνικού αυτού φυλλαδίου φαίνεται πως αγνοούν εσκεμμένα το πως οι μετανάστες, ως φτηνά εργατικά χέρια, ρίχνουν σε εξευτελιστικό σημείο τους μισθούς και δημιουργούν ανεργία στους Έλληνες.

Παρακάτω το εν λόγω φυλλάδιο κόπτεται για να μην ταυτιστούν οι υποπίπτοντες σε «παραβάσεις» με το σύνολο των υπόλοιπων τίμιων μεταναστών. «…οι στατιστικές δείχνουν ότι οι αλλοδαποί ευθύνονται περίπου για το 30% των παραβάσεων που έγιναν τα τελευταία χρόνια. Είναι άδικο να βάζουμε σε χιλιάδες τιμίων ανθρώπων, για τα εγκλήματα κάποιων αλλά. Μην ξεχνάμε ποτέ ότι για κάθε αλλοδαπό που συλλαμβάνεται να παρανομεί υπάρχουν χιλιάδες άλλοι, οι οποίοι την ίδια ώρα δουλεύουν για τις οικογένειές τους. Δεν πρέπει αυτοί να γίνονται θύματα της προκατάληψης μας. Άλλωστε, λύση σε αυτό το πρόβλημα δεν αποτελούν η περιθωριοποίηση και η μεροληψία σε βάρος των αλλοδαπών, αλλά η ενσωμάτωση τους και η ενσωμάτωση τους, η πλήρης ένταξη τους στην κοινωνία μας , η βελτίωση της καθημερινότητάς τους». Σε αυτό το σημείο οι εγκληματικές πράξεις εναντίον του ιθαγενούς ελληνικού πληθυσμού παρουσιάζονται ως παραβάσεις. Μάλλον πρέπει να είμαστε πολύ ρατσιστές που αποκαλούμαι τις ληστείες μετά φόνου εγκλήματα και τους βιασμούς το ίδιο. Μήπως για τη τελευταία πρέπει να συμβουλευτούμε για σιγουριά τους προστάτες των σεξουαλικών μειονοτήτων για το αν η μετά βίας σεξουαλική συνεύρεση με ανήλικα αγόρια και κορίτσια και ανυποψίαστες γυναίκες εμπίπτει στην κατηγορία των πικάντικών σεξουαλικών ιδιαιτεροτήτων; Μήπως δεν πρέπει να ανησυχούμε με το γεγονός ότι οι αλλοδαποί που αποτελούν το 10%(σύμφωνα πάντα με τα επίσημα στατιστικά αποτελέσματα) του πληθυσμού είναι υπεύθυνοι για το 30% των εγκληματικών ενεργειών;
Το πιο ανησυχητικό από όλα ,όμως, είναι το γεγονός πως τα όσα γράφει το αντιρατσιστικό φυλλάδιο περί ενσωμάτωσης και πλήρης ένταξης των (λαθρο)μεταναστών είναι πανομοιότυπα με όσα υποστήριξε ο υπουργός εσωτερικών κ. Π. Παυλόπουλος στην ομιλία του στο ετήσιο συνέδριο της Κ.Ε.Δ.Κ.Ε. τον Δεκέμβριο του 2005: η μετανάστευση είναι ένα φυσιολογικό φαινόμενο, ένα φαινόμενο άμεσα συνδεδεμένο με τις ευεργετικές, νομίζω, όψεις της παγκοσμιοποίησης, και αυτό το φαινόμενο βοήθα τους λαούς και τις κοινωνίες να προοδεύσουν, να αναπτύξουν τους πολιτισμούς τους, όταν ξέρουμε πόσο τα μεταναστευτικά ρεύματα μπολιάζουν τις κοινωνίες και τους πολιτισμούς και πάνε μπροστά. Γονιμοποιούν στην κυριολεξία, τους πολιτισμούς, γονιμοποιούν τις κοινωνίες…
Θα πρέπει να ξέρετε ότι, και αν ακόμα παρεισφρήσουν πέρα και έξω από τη νομιμότητα μετανάστες σε ένα χώρο, δεν νοείται να παραμείνουν παράνομοι… Άρα η σωστή μεταναστευτική πολιτική είναι η νομιμοποίηση και από εκεί και πέρα η ένταξη…». Ο υπουργός μπορεί κάλλιστα να νομίζει ότι θέλει. Ακόμα και ότι οι τριτοκοσμικοί λαθρομετανάστες μπορούν να μας γονιμοποιήσουν. Το νόημα όμως είναι το τι πιστεύει ο λαός. Για να υιοθετηθεί μια τέτοια μεταναστευτική πολιτική θα έπρεπε και ο κύριος υπουργός και η κυβέρνηση να αναζητήσουν την πλατιά κοινωνική συμμαχία (πράγμα που υπαγορεύει η πολιτική πρόταση του κοινωνικού κέντρου) και την απόλυτη συμφωνία του ελληνικού λάου μέσω δημοψηφίσματος. Βέβαια, η σιωπηρή υποστήριξη του ατίθασου Κωνσταντίνου Καραμανλή στον υπουργό του δείχνει πως ο πρωταγωνιστής της γεωπολιτικής και ενεργειακής αναβάθμισης της χώρας δεν μπορεί να αντιδράσει άμεσα και δυναμικά στα σχέδια των υπερατλαντικών σκοτεινών γραφείων και στους απάτριδες χαρτογιακάδες των Βρυξελλών. Όποτε το μέλλον του υπαρκτού ελληνισμού προβλέπεται ζοφερό.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Ρε δεν παν στον Βαλλιανάτο..
    Τους βαρεθήκαμε με τις πουστιές τους.
    Και εμείς ήμασταν μετανάστες και ξέρουμε τι κακό κάναμε όπου και αν πήγαμε.
    Γυρίσαμε πίσω όχι μόνο γιατί είχαμε την νοσταλγία, αλλά και γιατί δεν μας σήκωνε ποια το κλίμα. Γιατί στους 1000 οι 900 ήμασταν κοπρόσκυλα.
    Πόσοι πήγαμε μετανάστες? Και πόσοι έμειναν?
    Φυσικά δεν λέω για εκμετάλλευση.
    Γιατί όσοι τους ‘ προστατεύουν’ στο τέλος τους εκμεταλλεύονται.
    Όσοι τους θέλουν να τους πάρουν στο σπίτι τους.
    Εγώ θέλω όπως τον παλιό καιρό να κοιμάμαι με την πόρτα ξεκλείδωτη και όχι με 12 λουκέτα.
    Και όταν αργούν τα παιδία μου η αδρεναλίνη να είναι στο 100 και όχι στο 1000.
    Βαλλιανατοι…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]