Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Γρηγόρης Ψαριανός απαιτεί: Να αποχαρακτηριστεί το κλάσιμο και να επιτραπεί η ελεύθερη διακίνηση της φούντας


Επίκαιρες ερωτήσεις στη Βουλή

του Γρηγόρη Ψαριανού



Το Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Κώλου (Τα Εννιάμερα) έλαβε από τα γραφεία του Συνασπισμού της Ριζοσπαστικής Αριστεράς (ΣΥ.ΡΙΖ.Α) και δημοσιοποιεί δύο επίκαιρες επερωτήσεις του Βουλευτή Β' Αθηνών κ. Γρηγόρη Ψαριανού.
Πρόταση Νόμου (υπό ν.643/3 ΦΕΚ 45) "Περί τού Υποχρεωτικού Αερισμού και της Ελεύθερης διακίνησης φούντας Καλαμάτας στα Σούπερ Μάρκετ":


Προς τους κ.κ. Υπουργούς Περιβάλλοντος, Χωροταξίας και Δημοσίων Έργων/Υγείας και Πρόνοιας. Κοινοποίηση προς τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Δημήτριο Σιούφα.

* Το ελληνικό Σύνταγμα προνοεί γιά την προστασία της ελεύθερης έκφρασης όλων των πολιτών, μεταξύ των οποίων είναι και οι εκπρόσωποι του λαού.
Ερωτώ: Γιατί όσες φορές αερίστηκα ηχηρώς και βρωμερώς εντός της αίθουσας του Κοινοβουλίου μου έγιναν αυστηρές συστάσεις από το Προεδρείο; Δεν αποτελεί καταπάτηση του δικαιώματος μου στην ελεύθερη έκφραση αυτό;
* Σε πρόσφατη επίσκεψη μου σε τέσσερα Σούπερ Μαρκετ της γειτονιάς μου, παρ' ότι ζήτησα επιμόνως από τους υπαλλήλους, δεν πουλούσαν ούτε κοκκαϊνη, ούτε μαριχουάνα, ούτε καν χόρτο. Με ενημέρωσαν πως κάτι τέτοιο απαγορεύεται από το Νόμο.
Ερωτώ: Είναι δυνατόν να μην πωλείται ελεύθερα, στα σούπερ μάρκετ, στα περίπτερα της γειτονιάς, στα ψιλικατζίδικα το αναγκαίο μαστουροπροϊόν; Κάτι τέτοιο, σας θυμίζω, έρχεται σε αντίθεση με το Νόμο 987/45 παράγραφος 4 του Συντάγματος της Κολομβίας περί ελεύθερης διακίνησης.

Σημείωση: Το Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Κώλου (Τα Εννιάμερα) επικροτεί και στηρίζει τις κοινοβουλευτικές πρωτοβουλίες του κ.Γρηγόρη Ψαριανού.
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]