Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ζούμε στην εποχή της επιβράβευσης κάθε διαστροφικής χυδαιότητας και "στημένου στα τέσσερα" δοσιλογισμού

Οι «γενναίοι» της παρασιτικής

αχρειότητας και υποταγής


"Σε άλλους καιρούς, χαρακτηρισμένους από μια διαφορετική ηθική ευαισθησία και πολιτική υγεία, τύποι σαν το Βαλλιανάτο, θα ήταν ο περίγελος της κοινωνίας. Τέτοιοι προκλητικοί και διαστροφικά αυθάδεις τύποι δεν θα τολμούσαν να εμφανιστούν δημόσια. Το κλούβιο αυγό και οι σαπισμένες ντομάτες θα πήγαινα σύννεφο...
Σήμερα τέτοιες ακρότατες εκβλαστήσεις του αντικοινωνικού παρασιτισμού, πρόσωπα της διαστροφικής χυδαιότητας και του «αλήτικου» δοσιλογισμού δεν περιφέρουν απλώς το στραταρχικό μαύρο κοστούμι των πολιτικών και άλλων νοσηρών διαστροφών τους, αλλά και τα περιφέρουν οι καθεστωτικές πασαρέλες, τηλεοπτικές και κομματικές, σαν «προφήτες» των «νέων ιδεών» και «αξιών»!

Τα βαλτονέρια της σήψης και του καθεστωτικού παρασιτισμού προβάλλονται σαν η πολιτική και η ηθική του «νέου» ανθρώπου! Το γλοιώδες ανάγεται σε «μεγαλείο». Η διαστροφή παντός τύπου σε «φυσιολογικό» και το φυσιολογικό σε «ανώμαλο». Η κακουργία του δοσίλογου σε «αρετή» και η ελεεινότητα του επιδοτούμενο «σπιούνου» σε «γενναιότητα».
Ποτέ άλλοτε στην ιστορία δεν έχουμε ζήσει μια τέτοια αχρειότητα. Και αν ο φασισμός είναι η «σύνθεση» της ιμπεριαλιστικής αχρειότητας, αυτό που ζούμε σήμερα με όλες αυτές τις κοινωνικές, πολιτικές και ψυχολογικές διαστροφές είναι η κορυφωμένη έκφραση του φασισμού της πλανητικής εποχής, της νεοταξικής ιμπεριαλιστικής αχρειότητας…
Όλες οι «λεπρές καμαρίλες» τύπου Βαλλιανάτου και ΣΙΑ, διακηρύσσουν, με μελοδραματική αφέλεια, συστηματικά και καθημερινά, τον κυνικό τους αμοραλισμό και «ανακυκλώνουν», με σκανδαλώδη τρόπο την αυθάδεια του δοσιλογισμού τους. Όλα αυτά τα παρασιτικά εκτρώματα δε «κινούνται» απλώς από τις «δονήσεις» των διαστροφών τους και την εμπορία αυτών των διαστροφών, αλλά και από τα προστάγματα των διεθνών μαφιόζων τύπου Σόρος και ΣΙΑ. Δηλώνουν ανοικτά και ξεδιάντροπα την υποταγή τους στα διεθνή μαφιόζικα Παρατηρητήρια και το παίζουν και «γενναίοι» της «άποψης» και των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων»: Οι γενναίοι της «βολής», της υποταγής και της δουλείας, της πολυεδρικής δουλείας και «ανωμαλίας»…
Για άλλη μια φορά, σε απευθείας σύνδεση με τις πασαρέλες του τηλεθεάματος, ο Βαλλιανάτος δήλωσε ότι είναι σύμβουλος επικοινωνίας του Γιώργου Παπανδρέου και πληρώνεται γι αυτό από το Πασόκ. Ότι είναι συνεργάτης του Γιώργου Παπανδρέου από το 1985 (τον είχε και σύμβουλο στο υπουργείο Παιδείας τον αγράμματο!). Τον ρώτησαν αν έχει σχέση με το Παρατηρητήριο. Είπε ναι, και σε επόμενες ερωτήσεις σχετικά με το τι πιστεύει για την ονομασία των Σκοπίων είπε ολοκάθαρα και με στόμφο ότι τα Σκόπια πρέπει να ονομαστούν Μακεδονία και ότι υπάρχει μακεδονική μειονότητα στην Ελλάδα…
Σημείωση: Αυτά τα έχει δηλώσει επανειλημμένα και από το βήμα του Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ!!!
Όπως αντιλαμβάνεται κανείς το ζήτημα δεν αφορά μια «ανώμαλη» προσωπική υπόθεση. Από τη στιγμή που το «ιδιωτικό» περιφέρεται στις δημόσιες καθεστωτικές πασαρέλες παύει να είναι «ιδιωτικό» και γίνεται γενικό πολιτικό πρόβλημα. Πολύ περισσότερο, όταν αυτό γίνεται και από τη θέση ενός Συμβούλου αρχηγού κόμματος.
Αυτό, όμως που δεν υπολόγισαν οι «σπόνσορες» αυτού του «γραναζιού» ήταν η δύναμη που έχουν σήμερα τα ιστολόγια, τα οποία ανέδειξαν αυτόματα όλη τη σατραπική αυθάδεια του Βαλλιανάτου.
Ο θόρυβος που σηκώθηκε σαν κυκλώνας ανάγκασε το ΠΑΣΟΚ να προβεί στην παρακάτω δήλωση:
«μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του Γρηγόρη Βαλλιανάτου, με τις οποίες εξέφρασε προσωπικές πολιτικές του θέσεις για ζητήματα εξωτερικής πολιτικής, λόγοι δεοντολογίας επιβάλλουν τη διακοπή της επαγγελματικής σχέσης του με το ΠΑΣΟΚ».
Ψελλίσματα περί «δεοντολογίας» και διακοπής «της επαγγελματικής σχέσης»!!!
Για την πολιτική ουσία άχνα. Ούτε καμιά καταδίκη των απόψεων Βαλλιανάτου, ούτε ότι όλα αυτά είχανε ειπωθεί στο Συνέδριο ανενόχλητα και αναπάντητα και το κυριότερο: καμιά νύξη για τις σχέσεις αυτού του «λακέ» του Σόρος και των ανθελληνικών κέντρων προπαγάνδας με τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ.
Το ΠΑΣΟΚ, απλώς ψελλίζει διπλωματικά για να κατευνάσει την οργή, να θολώσει τα νερά και να επικαλύψει το ΟΥΣΙΩΔΕΣ: Ότι η πολιτική γραμμή, η ιδεολογία και η θέση του σημερινού ΠΑΣΟΚ ταυτίζονται με τη «θέσεις» και «στάσεις» του Συμβούλου του Γ. Παπανδρέου: Από την ίδια ιδεολογική μήτρα απορρέουν.
Επ’ αυτού παραθέτω το παρακάτω μικρό και εύστοχο κείμενο του «Παλαίμαχου»:
ΟΧΙ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ
Ο Βαλλιανάτος μπορεί να προκαλεί αηδία και οργή, αλλά ας μην τυφλωνόμαστε από αυτά και χάνουμε το δέντρο πίσω από φύλο.
Η επιλογή του ως συμβούλου του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ δεν είναι τυχαία. Ακόμα και αν δεχτούμε ότι ο ΓΑΠ είναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ηλίθιος δεν είναι ποτέ δυνατόν να μην καταλαβαίνει ο "πυρήνας" γύρω από το ΓΑΠ το τι προκαλεί ο Βαλλιάνάτος...
Το γλοιωδέστατο αυτό υποκείμενο έχει επιλεγεί ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ!!!
Αυτός ο Βαλλιανάτος σηματοδοτεί πολιτικά και ηθικά τις αντιλήψεις και τους σχεδιασμούς του σημερινού εκφυλισμένου ΠΑΣΟΚ.
Έχει επιλεγεί αυτή η προκλητική, εμετική φιγούρα για να δοκιμάσει τις αντιστάσεις της ελληνικής κοινωνίας και να ΠΡΟΛΕΙΑΝΕΙ ιδεολογικά το έδαφος για την αυριανή κυβερνητική πολιτική του ΓΑΠ.
Τι διαφορετικά λέει ο ΓΑΠ;
Απλώς τα λέει πιο διπλωματικά και όχι με το «σήμα» της αμοραλιστικής παράκρουσης του Βαλλιανάτου.
ΟΛΑ όσα διατυμπανίζει με προκλητική, νοσηρή αυθάδεια αυτό το παράσιτο του Σόρος, ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ τις ιδέες και την ΠΟΛΙΤΙΚΗ της σημερινής ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ. Ας μη μένουμε, συνεπώς, στο εξάμβλωμα του δοσιλογισμού, αλλά στην πολιτική μήτρα του δοσιλογισμού, που τρέφει τέτοια καρκινώδη αποστήματα: Βαλλιανάτους, Ψαριανιούς και ΣΙΑ..."

http://www.resaltomag.gr
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]