Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Παιζονται πολλά στη Μεσόγειο από τους Ρώσους!

Ραγδαίες εξελίξεις από την Ρωσία

Ασκήσεις Προσομείωσης

Αεροναυμαχίας του ρώσικου Ναυτικού


Μετά την επιδρομή των Αμερικανών στη Συρία και εν μέσω αναμπουμπούλας στη Γεωργία, οι Ρώσοι μεταφέρουν ναυτικές δυνάμεις (δείτε ποιές κύριες μονάδες και από ποιούς στόλους) στη Μεσόγειo για... άσκηση!!!
Η είδηση γίνεται ακόμη πιό σημαντική αν συνδυαστεί με την καταστροφή του ραντάρ στην Τουρκία...

Ένα ναυτικό συγκρότημα μάχης του στόλου της Βόρειας Θάλασσας στις αρχές Νοεμβρίου θα λάβει μέρος σε κοινές ασκήσεις με τον στόλο της Μαύρης Θάλασσας στην Μεσόγειο.
Σύμφωνα με ρωσικές πηγές τμήμα του στόλου της Βόρειας Θάλασσας με επικεφαλής το αεροπλανοφόρο ναύαρχος Kuznetzov θα συναντήσει στην Μεσόγειο τμήμα του στόλου της Μαύρης Θάλασσας με επικεφαλής το πυραυλοφόρο καταδρομικό Moskva και θα διεξάγει ασκήσεις προσομείωσης αεροναυμαχίας με αυτό.
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]