Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Στήνουν άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου στα Σκόπια

Προκαλούν και θέλουν συζητήσεις;

Η λαϊκή εφημερίδα των Σκοπίων «Βεστ», με πρωτοσέλιδο τίτλο «το άγαλμα του Μεγάλου Αλέξανδρου «κρύβεται» στην Ιταλία» γράφει ότι το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, το οποίο πρόκειται να τοποθετηθεί στην κεντρική πλατεία των Σκοπίων, βρίσκεται στη Φλωρεντία της Ιταλίας για τις εργασίες επιχάλκωσής του.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι οι αρμόδιοι από τον περιφερειακό δήμο των Σκοπίων «Κέντρο», που εισηγήθηκε την τοποθέτηση αγάλματος του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην κεντρική πλατεία των Σκοπίων και προχώρησε στην προκήρυξη διαγωνισμού για το σχέδιο αυτού, αρνούνται να πουν οτιδήποτε σχετικό με την «τύχη» του αγάλματος και οι σχετικές πληροφορίες «φυλάσσονται ως αυστηρά απόρρητες».
Σύμφωνα με τη «Βεστ», στο άγαλμα αυτό, που θα έχει ύψος 15 μέτρα, ο Μέγας Αλέξανδρος είναι έφιππος στον περίφημο Βουκεφάλα.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Η λαϊκή εφημερίδα των Σκοπίων «Βεστ», είναι όπως ο Μητσοτάκης.
    Αλλά λέει,άλλα θέλει να πει και άλλα εννοεί. Σαν τον τσίπρα, μην τα μπερδεύεται με τα τσίπρα- τσάμπουρα…αυτά βγάζουν ¨ρακί¨.
    Λέει λοιπόν η «Βεστ» - σαν την Ελευθεροτυπία είναι-ότι ο κεντρικός δήμαρχος των Σκοπίων αποφάσισε να στήσει ανδριάντα του Μ. Αλεξάνδρου στο κέντρο των Σκοπίων. Και μάλιστα επιχαλκωμένο ,έφιππο στον περίφημο Βουκεφάλα.
    Και λοιπόν? Trifun Kostovski

    ….Trifun Kostovski (γεννηθείς στις 27 Δεκ. 1946 στα Σκόπια, SFR Γιουγκοσλαβία) είναι ένας ¨Μακεδόνας¨ πολιτικός, επιχειρηματίας και τραγουδιστής, και ο σημερινός δήμαρχος των Σκοπίων.
    Μιλά άπταιστα αγγλικά, πολωνικά, ρωσικά και σερβοκροατικά. Ιδρυτής της Kometal Εμπορίου GmbH, Βιέννη, Αυστρία (1991).
    Η εταιρία ασχολείται με δραστηριότητες στον τομέα της μεταλλουργίας για την ... πλήρες άρθρο στο Wikipedia ….

    Κάτι με θυμίζει σαν ..κόκαλο ..κόκαλι…κόκαλης… κάτι τέλος πάντων σχετικό.
    Με μέταλλα ασχολείται ο δήμαρχος. Τι θέλετε να στήσει? Ανδριάντα πήλινο?
    Ε! δεν είμαστε καλά. Σαν να λέμε στον Κόκαλη να πάει να εργαστεί.
    Να είσθε ευγνώμονες που στήνει τον Μ. Αλέξανδρο.
    Τι θα λέγατε αν αντί τον Μ. Αλεξάνδρου ξαφνικά μαθαίνατε ότι θέλουν να βάλουν τον ανδριάντα της Ντόρας, του Γιωργάκη ή του ¨ντούμπλεξ ΄ Νιμιτς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]