Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Γκρούεφσκι ζητά να απαγορευθούν τα Ελληνικά εμβατήρια στην Ελλάδα!!!

Δεν είναι ανέκδοτο, αλλά θα μπορούσε…

Διαμαρτύρονται οι Σκοπιανοί επειδή έχουμε εμβατήρια που υμνούν την Ελληνικότητα της Μακεδονίας… Και μάλιστα την διαμαρτυρία τους αυτή είναι έτοιμοι να την καταθέσουν και σε μορφή διαβήματος προς την Αθήνα!!!
Αυτό, φυσικά, ονομάζεται ωμή και προκλητικότατη παρέμβαση στα εσωτερικά ενός κράτους και απαιτείται η ανάλογη και χωρίς ενδοιασμούς αντιμετώπιση από την πλευρά της Ελληνικής κυβέρνησης*.
Αναλογιζόμενος όμως την χρονική στιγμή, κατά την οποία μία νέα και άνευ προηγουμένου πρόκληση δημιουργείται ενάντια στην Ελλάδα, διαπιστώνω πως οι εξελίξεις που αναμένουμε στο όνομα (και δυστυχώς όχι μόνο στο όνομα αλλά και σε άλλα όπως η εθνότητα, η γλώσσα κ.λ.π.) θα είναι άκρως δυσάρεστες για την Ελληνική πλευρά.

Γνωρίζουμε όλοι οι Έλληνες, πλέον, πως οι Σκοπιανοί κινούνται (για την ακρίβεια υποκινούνται) από τους γνωστούς-αγνώστους «φίλους» μας και συστηματικά (κατόπιν των σχετικών εντολών) καταθέτουν νέες απαιτήσεις προκειμένου να φθάσουν στον στόχο τους. Ο δε στόχος τους, είναι η απόκτηση όσων περισσότερων μπορούν, εις βάρος της Ελλάδας και του Ελληνισμού φυσικά, και η δημιουργία μίας σταθερής εθνοτικής βάσης προκειμένου να μην διαλυθούν στα εξ ων συνετέθησαν…
Η συγκεκριμένη χρονική στιγμή, με την ήδη πραγματοποιηθείσα συνάντηση (χθες στη Νέα Υόρκη) μεταξύ του Νίμιτς και της αντιπροσωπείας των Σκοπιανών διπλωματών που του απέδωσε την απάντηση της ΠΓΔΜ στην πρόταση του ΟΗΕ για το όνομα, είναι ιδιαίτερα σημαντική και σηματοδοτεί τις εξελίξεις… Η πλήρης απουσία της Ελληνικής πλευράς είναι δεικτική της αμηχανίας στην οποία έχει περιέλθει το ΥΠΕΞ και η κυρία Μπακογιάννη… Αμηχανία, που έχει να κάνει με τις θέσεις (σήμερα πλέον είναι ουσιαστικά ανύπαρκτες) που ψελλίζει η Ελληνίδα Υπουργός Εξωτερικών και οι οποίες έχουν αλλάξει πολλές φορές, με συνεχείς αδικαιολόγητες υποχωρήσεις έναντι της αδιαλλαξίας και της προκλητικότητας του Γκρούεφσκι…
Αναρωτιέμαι, μήπως η Ελληνική κυβέρνηση, θα πρέπει να ρωτήσει πλέον τον Γκρούεφσκι και για τον στρατιωτικό χαιρετισμό που χρησιμοποιείται στην Ελλάδα. Μήπως θα έπρεπε να τον αλλάξουμε σε ναζιστικό προκειμένου να ικανοποιήσουμε τα πατροπαράδοτα ήθη και έθιμα της Σκοπιανής πλευράς; Μήπως θα έπρεπε να εκτελούμε όσους Έλληνες διαφωνούν με τις φασιστικές απόψεις του Γκρούεφσκι και του κόμματός του; Μήπως θα έπρεπε να παίζουμε τα στρατιωτικά εμβατήρια των Σκοπίων στις δικές μας παρελάσεις;
Επειδή, όπως αρχικά έγραψα, κανονικά το συγκεκριμένο διάβημα μόνο ως ανέκδοτο θα μπορούσε κάποιος να το δει και να το αντιμετωπίσει, κάτω από διαφορετικές συνθήκες όμως… Γιατί, υπό τις παρούσες συνθήκες ως φτύσιμο στο πρόσωπο της Ελλάδας μοιάζει… και δυστυχώς, μίας Ελλάδας που δεν έχει ικανούς πολιτικούς (άνδρες ή γυναίκες) που να έχουν το έστω και ελάχιστο ψυχικό σθένος για να βάλουν αυτά τα ανδρείκελα (Γκρούεφσκι, Πρότουγκερ, Μιλόσοσκι, Νίμιτς, Φριντ κ.α.) στη θέση που τους πρέπει και να τους μάθουν να σέβονται οτιδήποτε Ελληνικό.

Κωνσταντίνος

* Απορώ γιατί η Ελληνική κυβέρνηση δεν ζητάει αποζημιώσεις για τις καταστροφές που έχουνε γίνει από όλους αυτούς που έφυγαν από την Ελλάδα μετά τον εμφύλιο πόλεμο!!! Να ζητηθεί από τον Γκρούεφσκι αποζημίωση για τις κλοπές κινητών περιουσιακών στοιχείων (χρήματα και κοσμήματα), να ζητηθεί αποζημίωση επίσης για τις καταστροφές κατοικιών, για τους φόνους που διεπράχθησαν αλλά και για τις απαγωγές παιδιών που πήραν μαζί τους οι «φυγάδες» και που τα χρησιμοποίησαν ως ασπίδα για να προστατεύσουν τα τομάρια τους. Είναι η κατάλληλη ευκαιρία, χωρίς να ανακαλούμε δυσάρεστες μνήμες, να αποδοθούν οι ευθύνες εκεί που υπάρχουν και να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις με πραγματικούς πατριώτες της αριστεράς, που όταν συνειδητοποίησαν το μέγεθος της προδοσίας αλλά και της εκμετάλλευσης που έγινε εις βάρος τους, παρέδωσαν τα όπλα και αγκάλιασαν τα αδέρφια τους και πάλι. Ας πληρώσει λοιπόν ο Γκρούεφσκι και ας μάθει που οδηγεί ο άκρατος εθνικισμός…
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Στον ανταρτοπόλεμο όλοι πολεμούσαν συνειδητά.
    Άλλοι για τον ¨κομουνισμό΄ και άλλοι για την ¨καταστροφή¨ της Μακεδονίας.
    Στην δεύτερη κατηγορία είναι και οι λεγόμενοι γενίτσαροι. Τον αράπη και αν τον πλένεις ..το σαπούνι σου χαλάς έλεγε η γιαγιά μου. Το ίδιο λοιπόν και με τους γενίτσαρους. Δεν θα καταλάβουν ποτέ τι λένε, τι κάνουν, και γιατί το κάνουν. Είναι τόσο τυφλωμένοι και τόσο πωρωμένοι με τόσο μίσος εναντίων των Ελλήνων, που ποτέ δεν θα πάρεις μια λογική κουβέντα από το στόμα τους. Με αυτόν τον τρόπο μεγάλωσαν και τα παιδιά τους.
    Αλλά είναι αυτοί οι φταίχτες? Είναι αυτοί οι πραγματικοί μας αντίπαλοι? Ο Νιμιτς ¨καταλαβαίνει τα δίκαια τους¨ και γιαυτο γυρνά τα πάνω κάτω?
    Όχι βέβαια. Όσο και αν πλαστογραφούν την ιστορία μας, όσο και αν χτυπούν τον κώλο τους στα καρφιά, άλλοι είναι οι φακίρηδες.
    Είναι αδιανόητο να λέμε ότι οι 120 που τους αναγνώρισαν , με το συνταγματικό τους όνομα, ότι δεν γνωρίζουν ιστορία. Γνωρίζουν και παραγνωρίζουν. Και ας είναι και από την Ουγκάντα.
    Τους πίεσαν να το κάνουν.
    Ποιοι?
    Όλοι τους γνωρίζουμε.
    Αυτοί είναι οι πραγματικοί μας αντίπαλοι.
    Ο Γρουεβσκι και οι συν αυτού γενίτσαροι από Καναδά, Αυστραλία και Αμερική είναι τα αρρωστημένα ¨παιδιά¨. Τους λεονταρισμούς τους , τους γνωρίζουμε.
    Με τα αρρωστημένα μυαλά τι κάνουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]