Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Συμφωνίες διασυνοριακής συνεργασίας της Αλβανίας με Μαυροβούνιο και ΠΓΔΜ

Τις συμφωνίες για την αξιοποίηση ευρωπαϊκών κονδυλίων που προβλέπει το προενταξιακό «εργαλείο» IPA για τη διασυνοριακή συνεργασία της Αλβανίας με το Μαυροβούνιο και την ΠΓΔΜ, επικύρωσε το αλβανικό κοινοβούλιο.

Πρόκειται για τις δύο συμφωνίες της Αλβανίας με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, στις οποίες προβλέπεται η χρηματοδότηση δράσεων από το IPA. Σύμφωνα με όσα προβλέπονται οι δράσεις της διασυνοριακής συνεργασίας της Αλβανίας με το Μαυροβούνιο και την ΠΓΔΜ θα υλοποιηθούν μέχρι το 2013.

Κύριος στόχος των συμφωνιών είναι η ενθάρρυνση και ενδυνάμωση των δράσεων διασυνοριακής συνεργασίας, η ενίσχυση της περιφερειακής σταθερότητας και η βελτίωση των σχέσεων μεταξύ των χωρών.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]