Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι Τουρκοκύπριοι ζητάνε να γίνουν και άλλες παραχωρήσεις


Παραποιήθηκαν οι δηλώσεις Ταλάτ

από τους Ελληνοκύπριους!!!


Για παραποίηση των δηλώσεων του Τουρκοκύπριου ηγέτη Μεχμέτ Αλί Ταλάτ κατηγόρησε την ελληνοκυπριακή πλευρά ο εκπρόσωπος του Χασάν Ερτσακιτζάν και ισχυρίστηκε ότι «αυτό αποδεικνύει ότι η ελληνοκυπριακή πλευρά δεν διαθέτει τη βούληση για λύση».

Είπε ότι οι δηλώσεις του κ. Ταλάτ δεν περιείχαν οποιανδήποτε αναφορά στην ουσία των απευθείας συνομιλιών, αλλά αφορούσαν το Κυπριακό γενικά.

Υποστήριξε περαιτέρω ότι η ελληνοκυπριακή πλευρά χρησιμοποίησε αυτές τις δηλώσεις για να κάνει εκστρατεία, αποδεικνύοντας, όπως είπε, έτσι τις πραγματικές της προθέσεις και ανοίγοντας συζήτηση για θέματα που θα πρέπει να συζητηθούν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Πρόσθεσε ότι εάν η ε/κ πλευρά ισχυρίζεται ότι δεν μπορεί να κάνει περαιτέρω παραχωρήσεις, δεν υπάρχει λόγος να βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Η στάση της τουρκοκυπριακής πλευράς φαίνεται να γίνεται ακόμη πιό αδιάλλακτη και απαιτητική έναντι των Ελληνοκυπρίων. Ζητώντας ολοένα και περισσότερο δυναμιτίζουν ουσιαστικά την ίδια την διαδικασία των συνομιλιών και εκφράζουν αδιαμφισβήτητα την Άγκυρα και τις απαιτήσεις που εξέφραζε πάντα στο θέμα του Κυπριακού προβλήματος.


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]