Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Άσκηση διεξάγουν οι Αμερικανοί στη Μαύρη Θάλασσα

Τα "τσακάλια" στον Εύξεινο Πόντο

Το USS McFaul του αμερικανικού πολεμικού
ναυτικού που περιπολεί στον Εύξεινο Πόντο

Οι ΗΠΑ διεξάγουν τη ναυτική άσκηση "Jackal Stone" στον Εύξεινο Πόντο, με τη συμμετοχή άλλων έξι χωρών, ανάμεσα στις οποίες και η Ουκρανία, που λαμβάνει μέρος για πρώτη φορά σε τέτοιου είδους άσκηση, που στρέφεται ανοικτά εναντίον της Ρωσίας.
Ο στρατιωτικός εκπρόσωπος της Ρουμανίας, συνταγματάρχης lorin Jipa, ανακοίνωσε ότι σήμερα, 15 Σεπτεμβρίου, αρχίζει η άσκηση "Jackal Stone", η οποία θα διαρκέσει μέχρι τις 24 Σεπτεμβρίου. Στην άσκηση, εκτός από τις ΗΠΑ, συμμετέχουν η Ουγγαρία, η Λιθουανία, η Ρουμανία, η Λετονία, η Σουηδία και η Ουκρανία.
Ο Ρουμάνος αξιωματικός ανέφερε ότι στην άσκηση λαμβάνουν μέρος 1300 στρατιώτες και συνολικά τέσσερα πλοία, από ένα από Ρουμανία, Ουκρανία και Σουηδία και το αμερικανικό USS McFaul, που θα ηγηθεί της άσκησης.
Να σημειωθεί ότι το αμερικανικό USS McFaul, που έχει ηγετικό ρόλο στην εν λόγω άσκηση, μπήκε δυο φορές στα νερά του Ευξείνου Πόντου για ανθρωπιστικούς λόγους, όπως δηλώνουν ομοθυμαδόν και σε κάθε τόνο οι αξιωματούχοι των ΗΠΑ.
Την ίδια στιγμή, όπως ανακοίνωσαν τα ιρανικά πρακτορεία ειδήσεων Fars ve ISNA, το Ιράν διεξάγει μεγάλης κλίμακας αεροπορική άσκηση στην οποία συμμετέχουν 30 περιφέρειες της χώρας.
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]