Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Νομάρχης Ξάνθης δηλώνει πως δεν αναγνωρίζει κυριότητα του Βατοπαιδίου στη Βιστωνίδα

Σκληρή απάντηση του κ. Παυλίδη

Ερωτηθείς σχετικά με τις εξελίξεις για τις διεκδικήσεις της Μονής Βατοπεδίου στην Λίμνη Βιστωνίδα ο Νομάρχης Ξάνθης κ. Γ.Παυλίδης δήλωσε:
«Οι θέσεις μας για τις διεκδικούμενες εκτάσεις από τη Μονή Βατοπεδίου στο νομό Ξάνθης ήσαν και είναι, προς κάθε κατεύθυνση, σαφείς, καθαρές και αμετακίνητες, εξαρχής, από εξαετίας περίπου.
Δεν αναγνωρίζουμε την ύπαρξη κανενός δικαιώματος κυριότητας, θεωρούμε ανυπόστατους και μη παράγοντες δικαιώματα τους επικαλούμενους, από τη Μονή, τίτλους-χρυσόβουλα, εκτός από τα 19/32 της νησίδας Μπουρού, δυτικά του Αγίου Νικολάου.
Θεωρώ περιττό να αναφερθώ και παρέλκει οποιαδήποτε συζήτηση, για κάθε περαιτέρω πράξη, η οποία στηρίζεται σε ανύπαρκτα δικαιώματα και προϋποθέτει την εγκυρότητα των πιο πάνω τίτλων.
Οι θέσεις αυτές προ εξαετίας δημοσιεύθηκαν αλλά και κατατέθηκαν στα σχετικά δικόγραφα. Κάθε άλλη συζήτηση περιττεύει.»
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]