Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο αστείρευτης γελοιότητας Γκρούεφσκι ζητά από την Ε.Ε. να σταματήσει να ανέχεται την Ελλάδα!




Νίκολα Γκρούεσκι:

Ο ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ

ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ!


Μετά τις κατηγορίες ότι η Ελλάδα χρημάτιζε Σκοπιανούς πολιτικούς και δημοσιογράφους, μετά τις ανοησίες ότι οι Έλληνες προέβησαν σε γενοκτονία σε βάρος του ¨μακεδονικού" λαού, ότι προβαίνουν σε βιαιότητες εναντίον Σκοπιανών τουριστών και όλες αυτές τις μπούρδες, που εκστόμισε κατά καιρούς ο Γκρούεσκι χθες, μια βδομάδα μετά τη φάπα από την Ε.Ε. η οποία του υπέδειξε να εκδημοκρατίσει τη χώρα (εδώ και εδώ), ο ταραξίας των Βαλκανίων, ξανακτυπά:
Σε συνέντευξή του στην Ιταλική RAI, μιας συμμάχου και φίλης χώρας, αναρωτιέται: "Ως πότε η Ευρωπαϊκή Ένωση θα ανέχεται την Ελλάδα; "!!!!!!!!!!!
Η φρασεολογία που χρησιμοποιεί, είναι πρωτοφανής στις διεθνείς σχέσεις. Κανένας πολιτικός ηγέτης δεν αναφέρεται τόσο υποτιμητικά, για μια γειτονική χώρα. Ούτε οι Βορειοκορεάτες ηγέτες, δεν χρησιμοποιούσαν τέτοια άθλια φρασεολογία, για τους Νοτιοκορεάτες, τον καιρό της μεγάλης κρίσης. Και σήμερα ένας άπειρος ηγετίσκος, ενός ασήμαντου για το ΝΑΤΟ και την Ε.Ε. κρατιδίου, προτείνει στην Ε.Ε. να πετάξει έξω ένα βασικό μέλος της, μια ιστορική χώρα, όπως η Ελλάδα, που συμμετέχει στον πυρήνα των χωρών της Ε.Ε.
Το ερώτημα είναι: ως πότε η Ελλάδα, θα ανέχεται αυτόν το συμπλεγματικό βλάκα;
Και ακόμη, μια επισήμανση προς τον λαλίστατο Αμερικάνο πρέσβη Ντάνιελ Σπέκχαρντ και τον φίλο των Σκοπιανών Αμερικάνο πρόξενο στη Θεσσαλονίκη: Δηλαδή, εσείς στηρίζετε αυτόν το γελοίο καραγκιόζη, πικραίνοντας τους Έλληνες συμμάχους σας; Θεωρείται αυτόν τον βλάκα, ισότιμο συνομιλητή σας;
Αλλά τι να πει κανείς; εδώ υπάρχουν Έλληνες και μάλιστα καθηγητές πανεπιστημίου (Παντείου), που θαυμάζουν αυτόν το ψυχωτικό καραγκιόζη, που έχει στήσει ένα μεσαιωνικό καθεστώς στα Σκόπια, με παπάδες, απόστρατους αστυνομικούς, βασανιστές, μέντιουμ, κ.λ.π.!!!
Αναρτήθηκε από TaXalia
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]