Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο αρχηγός του ΓΕΕΘΑ των ΗΠΑ στην Τουρκία - Τι προοιωνίζει αυτή η αιφνιδιαστική επίσκεψη;


Ποιός ο λόγος του ταξιδιού;

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ των ΗΠΑ, αντιναύραχος Michael G. Mullen

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ των ΗΠΑ, αντιναύραχος Michael G. Mullen, έφθασε σήμερα, στις 13.40, στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, όπου τον υποδέχτηκαν ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Άγκυρα, Ross Wilson και υψηλόβαθμοι αξιωματικοί των ΤΕΔ.
Μέχρι στιγμής δεν έγινε γνωστός ο λόγος της επίσκεψης του Αμερικανού αξιωματούχου, ο οποίος θα γίνει δεκτός από τον πρωθυπουργό, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Η επίσκεψη αυτή μόνο ως καλός οιωνός δεν μπορεί να εκληφθεί, μέσα στην αναβράζουσα κατάσταση που έχει προκύψει στην Μαύρη Θάλασσα.
Αν μάλιστα αναλογιστεί κανείς πως πρόκειται να συναντήσει τον πρωθυπουργό της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν και όχι τον ομόλογό του, του Τουρκικού Στρατού, η συγκεκριμένη αιφνιδιαστική επίσκεψη δείχνει να προοιωνίζει εξελίξεις σημαντικές.
Άραγε ο ΓΕΕΘΑ των ΗΠΑ επισκέπτεται την Τουρκία για να οριστικοποιήσει την χρήση ΝΑΤΟϊκών εγκαταστάσεων που πρόκειται να χρησιμοποιηθούν σύντομα; Και αν ναι, η χρήση θα είναι προς την "Ρωσική Αρκούδα" ή προς το Ιράν;
Αναμένοντας τις εξελίξεις...
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]