Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το Δικαστήριο της Ντροπής χαϊδεύει τους δολοφόνους


Αν ένας κατά συρροή δολοφόνος

"τιμωρείται" με αυτόν τον τρόπο...


Το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για την Πρώην Γιουγκοσλαβία καταδίκασε σήμερα, Δευτέρα, των πρώην αρχηγό του στρατιωτικού επιτελείου των Μουσουλμάνων της Βοσνίας, Ρασίμ Ντέλιτς, σε φυλάκιση τριών ετών για την εγκληματική συμπεριφορά απέναντι σε Σέρβους στην Βοσνία-Ερζεγοβίνη, το 1995.

Ο - ηλικίας 59 ετών - Ντέλιτς, ένας από τους ελάχιστους μουσουλμάνους που κατηγορήθηκαν από το ΔΠΔ για εγκλήματα πολέμου, αθωώθηκε για τις κατηγορίες για φόνους Σέρβων και Κροατών μεταξύ των ετών 1993 και 1995.

Ο Ντέλιτς είχε μεταφερθεί στο ΔΠΔ το 2005 και είχε δηλώσει αθώος για τις κατηγορίες που του είχαν αποδοθεί κατά την διάρκεια της δίκης που άρχισε στις 9 Ιουλίου 2007 και διήρκεσε μέχρι τις 10 Ιουνίου 2008.

Για άλλη μία φορά, αποδεικνύεται πως πολύ συγκεκριμένα κέντρα πριμοδοτούσαν τον διαμελισμό της πρώην Γιουγκοσλαβίας, παντί τρόπω και έργω. Σήμερα, προκειμένου να διατηρήσουν την "σοβαρότητά" τους αναγκάζονται να εκτίθενται ακόμη περισσότερο, ομολογώντας ουσιαστικά πως αποτελούν όργανα των συμφερόντων εκείνων που επεδίωξαν και κατάφεραν να διαμελίσουν μία χώρα και να δολοφονήσουν τους κατοίκους της στο όνομα της "ελευθερίας".

Ντροπή και αίσχος σε όσους "δικαστές" συμμετέχουν σε αυτές τις στημένες παρωδίες. Στο μέλλον η ανθρωπότητα θα πρέπει να τους καθίσει στο σκαμνί του κατηγορουμένου για μαζικά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, της ανθρώπινης ζωής και για σύσταση και συμμετοχή σε "συμμορία εμπόρων θανάτου".


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]