Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Συνεχόμενες "σφαλιάρες" τρώνε οι Σκοπιανοί


Κι άλλη φάπα

στον μεγαλοϊδεατισμό


του Γκρούεφσκι


"Η ΠΓΔΜ πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της και να μην κατηγορεί την Ελλάδα, αν αποτύχει να λάβει ημερομηνία έναρξης διαπραγματεύσεων για την ένταξή της στην Ε.Ε. Οι πολίτες των Σκοπίων, δεν είναι ηλίθιοι και πρέπει να μάθουν την αλήθεια."
Αυτά δήλωσε ο πρέσβης της Ε.Ε. στα Σκόπια, Erwan Fouere !
Σημ. Οι Σκοπιανοί φυσικά, βάζουν στο στόμα του τη λέξη "Μακεδονία". Ο ίδιος στο προσωπικό του site την αναφέρει ως "former Yugoslav Republic of Macedonia". (Δείτε το κείμενό του στο τέλος).

Claims by Macedonia's leader that the "name" row with Greece is the only obstacle to EU membership are inaccurate, the EU ambassador, Erwan Fouere, said on Friday. Macedonia showed it lacked the institutional capacities to tackle violence and irregularities in the June elections and still has problems with political dialogue, Fouere said, adding that these shortcomings should not be minimized."Macedonian citizens are not stupid, they are intelligent and they must be told the truth," the EU representative said.

Φάπα στον Σκοπιανό εθνικισμό

από το NATIONAL GEOGRAPHIC


Στο μεγαλύτερο ταξιδιωτικό ιστότοπο, το πασίγνωστο NATIONAL GEOGRAPHIC
http://www.nationalgeographic.com/
η χθεσινή φωτογραφία της ημέρας (Photo of the day) ήταν αφιερωμένη στην πόλη της Βαρδαρίας Οχρίδα.

Το λινκ εδώ
Στη λεζάντα (όπως βλέπετε στη φωτο) αναγράφεται:
The Church of Saint Naum, originally built in A.D. 910, stands illuminated by candlelight on its perch above Macedonia's Lake Ohrid. The nearby town of Ohrid was once the capital of a sprawling Bulgarian empire ruled by Tsar Samuel and later conquered by the Byzantines.
Δηλαδή, "..κοντά στην πόλη της Αχρίδας, που υπήρξε κάποτε η πρωτεύουσα μια αχανούς Βουλγαρικής αυτοκρατορίας που κυβερνιόταν από τον Τσάρο Σαμουήλ και αργότερα κατακτήθηκε από τους Βυζαντινούς".
Ναι, το NATIONAL GEOGRAPHIC απάντησε, στην ερώτηση, που κάνουμε (και όσοι ξέρετε ιστορία, είναι ΚΕΦΑΛΑΙΩΔΟΥΣ σημασίας), τι ήταν ο Τσάρος Σαμουήλ! Ο τσάρος Σαμουήλ, κατά τους πλαστογράφους της ιστορίας ψευτομακεδόνες, ήταν "Μακεδόνας", θεμελιωτής της "Μακεδονίας" (το λέει στο site της Σκοπιανής κυβέρνησης). Ο μόνος που δεν απάντησε ακόμη είναι ο φίλος μου Νίκος Στοϊδης.
Ρε Νικόλα, τι ήταν τελικά ο τσάρος Σαμουήλ; Βούλγαρος ή Μακεδόνας; και τα δύο δεν γίνεται είπαμε 10.000 φορές! (ή μήπως γίνεται;)
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]