Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

"Γεράκι" η Πέιλιν απειλεί τους πάντες!


Καθώς στις ΗΠΑ η Ομπάμα-μανία των τελευταίων μηνών έχει αντικατασταθεί από Πέιλιν-μανία, η υποψήφια αντιπρόεδρος των Ρεπουμπλικάνων έδωσε την πρώτη της συνέντευξη σε πανεθνικό δίκτυο από την ημέρα που πήρε το χρίσμα.

Στην 7η επέτειο των επιθέσεων στη Νέα Υόρκη και την Ουάσιγκτον, η Σάρα Πέιλιν εμφανίσθηκε ιδιαίτερα σκληρή στα θέματα εθνικής ασφάλειας.

Απαντώντας στις ερωτήσεις του Τσαρλς Γκίμπσον του ABC, η Πέιλιν προειδοποίησε ότι μπορεί να χρησιμοποιήσει αμερικανικά στρατεύματα κατά της Ρωσίας για να προστατέψει την εδαφική ακεραιότητα της Γεωργίας και της Ουκρανίας.

Δείτε το απόσπασμα για τη Ρωσία



Η Πέιλιν παραδέχθηκε ότι ταξίδεψε εκτός Βόρειας Αμερικής για πρώτη φορά πέρυσι, τόνισε όμως ότι είναι έτοιμη να αντικαταστήσει τον Τζον Μακέιν εάν είναι αναγκαίο. Επανέλαβε αρκετές φορές ότι δεν θα έχει δισταγμό να "χρησιμοποιήσει όλα τα διαθέσιμα μέσα" σε μια διεθνή κρίση και ότι μπορεί να χρησιμοποιήσει βία κατά των ακραίων Ισλαμιστών.

Η κυβερνήτης της Αλάσκα αρνήθηκε να δώσει σαφή απάντηση στην ερώτηση εάν θα υποστηρίξει τυχόν στρατιωτική επέμβαση του Ισραήλ κατά του Ιράν και υπεραμύνθηκε της
πολιτικής Μπους να καταδιώξει τους "τρομοκράτες" όπου και εάν βρίσκονται, ακόμη και στο έδαφος μιας συμμαχικής χώρας, όπως το Πακιστάν, χωρίς την συγκατάθεση της εκάστοτε κυβέρνησης.

Δείτε το απόσπασμα για Ιράν, Πακιστάν, τρομοκρατία



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]