Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Για να θυμούνται οι παλιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι


Η γενιά των 7 εκατομμυρίων ευρώ!

Τι τραβάει και δεν το μαρτυράει!!!

Είδηση του Ιουλίου αλλά μονίμως διδακτική:


Η ιστορία αφορά τον προστάτη των φτωχών του τόπου αυτού, τον Δον Κιχώτη των καταφρονεμένων, τον “ήμουν και εγώ στο κότερο με την κόκα και τα τεκνά, αλλά τη σκαπούλαρα”, τον επίσημο προπαγανδιστή της επικοινωνιακής φούσκας που λέγεται Τσίπρας, τον “επαναστάτη” και ταυτοχρόνως κολλητό της Γιάννας.

Ο τύπος έχει πάει για ψώνια στο Κολωνάκι, όπως κάθε τίμια συνιστώσα του Σύριζα που σέβεται την αθάνατη Νεο-Ελληνική trendουριά.

Το αυτοκίνητό του είναι μια BMW 740 (την οποία φροντίζει να κλείνει σε ασφαλές γκαράζ, όταν η αγαπημένη του “νεολαία” σπάει και ρημάζει τα αυτοκίνητα των κοινών θνητών στην Αθήνα). Η αξία του αυτοκινήτου είναι περίπου 113.000 ευρώ χωρίς τα έξτρα. Είναι μια λογική τιμή εκκίνησης για τις ανάγκες αυτοκίνησης για κάθε συνιστώσα του Σύριζα.

Φυσικά έχει και προσωπικό οδηγό, όχι δια την γκλαμουριάν, αλλά ως δράση-αντίδρασης και διαμαρτυρίας για το κυκλοφοριακό πρόβλημα της Αθήνας που ταλαιπωρεί τον μέσο Αθηναίο.

Το αυτοκίνητο παρκάρει παράνομα πάνω στο πεζοδρόμιο, ο ήρωας της ιστορίας κατεβαίνει και ορμάει στο κατάστημα Hugo Boss, γνωστό πρατήριο φτηνού ρουχισμού, το οποίο προτιμούν όλες οι συνιστώσες του Σύριζα που σέβονται την αριστερή τους τσέπη.

Σε λίγο κάνουν την εμφάνισή τους κάποια όργανα της τάξης, κάποιοι “μπάτσοι” όπως τους αποκαλεί ο “επαναστάτης” μας, οι οποίοι φροντίζουν να διώξουν ένα παράνομα παρκαρισμένο φορτηγάκι λίγο πιο κάτω αλλά προς τιμήν τους δεν πειράζουν την - αριστερών καταβολών - BMW.

Ο ήρωας της ιστορίας επιστρέφει μετά από μια ώρα φορτωμένος με τσάντες της λαϊκής που βρίσκεται Hugo και Boss γωνία. Μπαίνει στην BMW και αναχωρεί προς την ταπεινή του κατοικία, από όπου θα συνεχίσει τον επαναστατικό του αγώνα.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]