Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η πιο επικίνδυνη γυναίκα του κόσμου μίλησε…

Liza, do you know Kossovo?

Χαρακτηρισμοί στον καθρέφτη;

Μειδιώντας ανέγνωσα τις νέες δηλώσεις της Κοντολίζα Ράις, σχετικά με το θέμα της επέμβασης των Ρώσων στην Οσετία…
Τελικά, η γυναίκα αυτή ή είναι ηλίθια ή την παριστάνει!
Ξέχασε μήπως η κοντούλα «έγχρωμη» υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ (που έγινε υπουργός χάριν του χρώματος της επιδερμίδας της – για να μην αποκαλούνται ρατσιστές οι αμερικανοί- και που τώρα πρέπει να "ξεχρεώσει" την θέση που της χάρισαν) την επίθεση κατά της Γιουγκοσλαβίας και τον συνεχόμενο διαμελισμό της;
Μήπως κα. Ράις ξεχάσατε πως το κάνατε αυτό στην Γιουγκοσλαβία, επειδή ήταν η μόνη ίσως χώρα στον κόσμο που δεν έπεσε στα τέσσερα μπροστά στις ΗΠΑ, αλλά προτίμησε υπερήφανα να στέκεται ανεξάρτητη; (αυτό μέχρι πριν λίγο καιρό, οπότε άλλαξε η πολιτική των κυβερνώντων στην Σερβία και έγινε καθαρά προδοτική, μειοδοτική και ακραία φυλοδυτική, προδίδοντας αγώνες και θυσίες του Σερβικού λαού).
Ίσως βέβαια να διαφεύγει από την κα Ράις πως η επίθεση στο Αφγανιστάν ήταν αναίτια και έγινε ως πρώτο βήμα της εισόδου των Αμερικανών στην περιοχή. Δεκάδες χιλιάδες οι θάνατοι Αφγανών πολιτών, προκειμένου να πλησιάσετε τα πετρέλαια και να τα προσφέρετε στις αμερικανικές πολυεθνικές εταιρείες πετρελαίων κα Ράις…
Μήπως ξεχάσατε το Ιράκ κα Ράϊς; Το διαμελίσατε επειδή έτσι απλά σας βόλευε. Μέχρι και σήμερα είναι άκρως ύποπτος ο ρόλος μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ πριν το χτύπημα στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου, αλλά και ο ρόλος των Ισραηλινών Μυστικών Υπηρεσιών που απομάκρυναν (από τις εργασίες τους) όλους τους εβραίους εκείνη την ημέρα… Χτυπήσατε έναν λαό με όλα σας τα όπλα, με κάθε μέσο και σήμερα βγαίνουν σειρές αποτελεσμάτων ερευνών που λένε ξεκάθαρα πως το Ιράκ δεν είχε σχέση με το χτύπημα της 9/11 αλλά δεν είχε και πυρηνικά όπλα!!!
Μήπως, επιθυμεί η κα Ράις μία μεγαλύτερη αναδρομή στο παρελθόν; Τόσο το δικό της όσο και των ΗΠΑ, σε σχέση με την τρομοκρατία και ποιος τελικά την επιβάλει;
Επειδή προφανέστατα η κα Ράις έχει έλλειψη ανδρικής συντροφιάς και μόνος της φίλος (κολλητός) είναι ο υποκόπανος ενός M16, θα την συμβούλευα, τώρα που έχει πάρει τον δρόμο της λησμονιάς, προς τον τόπο του δικού της μαρτυρίου, ας σταματήσει να περιφέρεται και να συμπεριφέρεται ως «νταβατζής», γιατί η τιμή και η υπόληψή της έχουν σπιλωθεί (από την ίδια) ανεπανόρθωτα στα μάτια της παγκόσμιας κοινότητας.


Πρέπει όμως να αντιληφθούμε όλοι μας (κι εγώ προσωπικά την κατανοώ πλήρως) πως η κα Ράις πιέζεται από αυτούς που της χάρισαν την θέση που κατέχει και που την έχουν διατάξει να αιματοκυλίσει τον κόσμο (εάν χρειαστεί) προκειμένου να περάσουν τα δικά τους συμφέροντα. Καταλαβαίνω απόλυτα την ψυχολογία του υπαλλήλου, η οποία διέπει την κα Ράις.
Αλλά, έχω μία απορία: Αυτά που λέει, έχει τη δύναμη να τα πει μπροστά στον Πούτιν ή μπροστά του αλλάζει χρώμα και γίνεται… βυσσινί;

Κωνσταντίνος
Y.Γ.: Είναι να μην θυμάμαι το γνωστό τραγουδάκι "Πάρτα Λίζα και κάντα κορνίζα και βάλτα στην πρίζα να κάνεις σουξέ..."
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Η ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΠΑΝTΡΕΥΕΤΑΙ ΡΩΜΑ ΓΥΦΤΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ!!!
    ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ Ο ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ!!!

    Ιστορικά οι μεγαλύτερες αναστατώσεις λόγω επιδρομών έγιναν από τον 7° αιώνα π.Χ. και μετά, με τις πιο έντονες το 1000 μ. Χ. Το Βυζάντιο τότε δέχθηκε, λόγω της θέσεως και της αίγλης του, δυο ισχυρά ρεύματα. Τo ένα προερχόμενο από τις Ινδίες - Ιράν, Αρμενία - Καύκασο - Θράκη. Εδώ συγκαταλέγονται οι Αθίγγανοι ή Τσιγγάνοι. Το άλλο ρεύμα που ήρθε από το νότο, την Αίγυπτο, πήρε την ονομασία γύφτοι. Δεν υπάρχει φυλετική διαφορά μεταξύ τσιγγάνου και γύφτου. Οι Αθίγγανοι διεθνώς, στην Ευρώπη αλλά και σε άλλες περιοχές του κόσμου ονομάζονται Ρωμ (ROM).

    Οι ίδιοι αυτοαποκαλούνται Ρωμά, Ρώμηδες, Ρωμιοί (ονομασία όμοια με τη δική μας μεσαιωνική, Ρωμιοί (Βυζαντινοί). Ομοίως, στη γλώσσα τους αυτοαποκαλούνται ως Σίντες ή Σίντοι ή Σάιοι. Τις προσωνυμίες αυτές αναφέρει ο Στράβων ως ονομασία Θρακικών φυλών. Χρησιμοποιούν και άλλες ονομασίες, ανάλογα με την εργασία που εκτελούν, π. χ. Ντερμεντζήδες (Μυλωνάδες), Τσιλιγκίριδες (ασχολούμενοι με το βάψιμο του ατσαλιού - τσιλίκι), Καρεκλόγυφτοι, Φαραώνηδες κ. α. Σε αντίθεση με τους Ευρωπαίους Αθίγγανους οι στην Ελλάδα κατοικούντες δηλώνουν, εκτός από ένα μικρό τμήμα, ότι: « Είμαστε πρώτα Έλληνες και μετά Τσιγγάνοι».

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]