Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Που είναι η Ελληνική κυβέρνηση;


Λείπουν σε διακοπές ή στο Πεκίνο;

Συνταρακτικά γεγονότα που επιφέρουν ραγδαίες εξελίξεις, συμβαίνουν τις τελευταίες δέκα ημέρες στην διεθνή πολιτική σκηνή. Φαίνεται όμως πως δεν άπτονται του ενδιαφέροντος του κυβερνητικού κλιμακίου και ιδιαίτερα του πρωθυπουργού της χώρας Κ. Καραμανλή.
Απούσα η Ελληνική κυβέρνηση από όλα όσα διαδραματίζονται, είτε αυτά συμβαίνουν στο Πεκίνο, όπου έχουν στοχοποιηθεί από την παρεούλα του κ. Ρογκ οι Έλληνες αθλητές.

Καμία νότα διαμαρτυρίας για τους έντονους (και εν πολλοίς αμφισβητήσιμους) και συχνότατους ελέγχους της ΔΟΕ.

Σπάζουν τα ρεκόρ από αθλητές που μέχρι εχθές δεν είχαν διακριθεί (λόγω έλλειψης ταλέντου, λόγω έλλειψης ικανού χορηγού ή λόγω έλλειψης σωστής "διατροφής") και κανένας δεν "ψάχνεται" να δει τι συμβαίνει. Δεν έχει το θάρρος η ελληνική κυβέρνηση να υποστηρίξει τους Έλληνες αθλητές, που φαίνεται πως εκπροσωπούν την χώρα μόνο όταν παίρνουν μετάλλια και σε καμία άλλη περίπτωση.

  • Έχουν άραγε αναρωτηθεί οι "ιθύνοντες" πως οι "Αθάνατοι" έχουν ανάγκες και μάλιστα "ακριβές"; Ποιός τις καλύπτει άραγε;
  • Έχουν αναζητηθεί οι πρόσφατες επαφές των "Αθανάτων" και πιθανές αλλαγές στους Τραπεζικούς τους λογαριασμούς;
  • Έχουν αναρωτηθεί γιατί γίνεται αυτή η "σκόπευση" απέναντι στον Ελληνικό αθλητισμό;
  • Έχουν αναρωτηθεί αν υπάρχουν πολιτικές σκοπιμότητες συγκεκριμένων χωρών που επιθυμούν την διαπόμπευση και γενικότερη μείωση της χώρας μας;
  • Έχουν σκεφθεί οι Έλληνες παράγοντες να "ψάξουν" τι, πως και από ποιους έγινε οτιδήποτε τελικά συνέβη στην Κίνα;
  • Έχουν αναρωτηθεί κανείς πως η δύναμη της ΔΟΕ στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι τόσο μεγάλη που με χαρακτηριστική άνεση μπορούν να διαπομπεύσουν οποιονδήποτε επιθυμούν και παράλληλα να "αγνοήσουν" οτιδήποτε και οποιονδήποτε αθλητή δεν θέλουν να ενοχλήσουν;

Κι ενώ λοιπόν η χώρα παρακολουθεί χαρούμενη τους Ολυμπιακούς, οι πολιτικοί τσαλαβουτούν σε ερημικές παραλίες, τα κόμματα προσπαθούν να αποφύγουν από το να γίνουν "τελείες" και ο πρωθυπουργός της χώρας μετρά τα κουκιά και σκέφτεται πως θα παραμείνει στην κυβέρνηση, αφήνοντας την Ντόρα να τρέχει σε όλα τα "συμβαίνοντα" σαν υπερ-υπουργός, τα φλέγοντα ζητήματα της χώρας είναι σε πλήρη αδράνεια.

  • Εξωτερική πολιτική
  • Παιδεία
  • Υγεία
  • Οικονομία

Όλα παραπαίουν και οδηγούνται από το κακό στο χειρότερο…
Τα καύσιμα ανέβηκαν και δεν λένε να κατέβουν προσφέροντας υπερκέρδη σε πολυεθνικές εταιρείες καυσίμων αλλά και στους βενζινοπώλες και ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ.
Στην παιδεία η κατάσταση είναι τραγική, με πανεπιστήμια ανίκανα (ή σε άλλες περιπτώσεις ανήμπορα) να λειτουργήσουν και ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ.
Ο κρίσιμος τομέας της υγείας βαδίζει από το κακό στο χειρότερο και καθημερινά πλέον αποδεικνύεται πως αν δεν έχεις χρήματα αρκετά, είσαι απλά τυχερός που δεν σου συνέβη τίποτε και συνεχίζεις να ζεις και ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ
Οι αυξήσεις έχουν σκορπίσει στον άνεμο κάθε πιθανότητα του Έλληνα πολίτη να ανακάμψει. Οι τράπεζες συνεχίζουν να παρανομούν, τα είδη πρώτης ανάγκης δίνουν υπερκέρδη σε όσους τα εμπορεύονται, οι ΔΕΚΟ δείχνουν αποφασισμένες να μην αφήσουν ούτε σεντς στην τσέπη του Έλληνα πολίτη, ο οποίος δέχεται και την επίθεση της Εφορίας που αναζητά τρόπους να κλείσει τις τρύπες που έχουν ανοίξει οι μίζες, οι πολιτικοί και οι συγγένειές τους και ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ.
Στον τομέα της εξωτερικής πολιτικής η κατάσταση οδεύει από το κακό στο χειρότερο, με μία ΥΠΕΞ που αγκαλιάζεται και φιλιέται (γεμάτη χαρά) με ανθρώπους που έχουν ξεκάθαρα δηλώσει πως είναι κατά των δικαίων της Ελλάδας και των συμφερόντων μας, διάφοροι γελοίοι επιστολογραφούν δημιουργώντας θέματα εκεί που δεν υπάρχουν και το ΥΠΕΞ απαντά πως δεν ασχολείται με γραφικότητες, έχουμε φτάσει στο σημείο να μην μας υπολογίζει σαν χώρα ούτε αυτός ο Γκρούεφσκι, πράκτορες της Τουρκίας βολτάρουν ανενόχλητοι στη Θράκη οργανώνοντας (ένας Θεός ξέρει τι), συναντήσεις και δράσεις Τούρκων βουλευτών πραγματοποιούνται μέσα στη χώρα μας προετοιμάζοντας ενέργειες και εξελίξεις (σίγουρα ει βάρος της Ελλάδας) και ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ!!!
Η χώρα έχει φτάσει στο σημείο του γενικότερου εξευτελισμού και κανείς, ούτε καν ο πρωθυπουργός, δεν παίρνει θέση στα όσα συμβαίνουν. Είμαστε πλέον η χώρα που αντιμετωπίζει τα γεγονότα όταν αυτά συμβούν, χωρίς προβλέψεις, δίχως κινήσεις αποφυγής οποιασδήποτε δυσάρεστες εξέλιξης.
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ
ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ

Έχουν ξεπουλήσει τη χώρα και απλά δεν το ανακοινώνουν.

Κωνσταντίνος
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]