Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ρωσία: Θα πρέπει να αντιδράσουμε στη συμφωνία ΗΠΑ-Πολωνίας όχι μόνο διπλωματικά

Χωρίς υπαινιγμούς

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε η ρωσική κυβέρνηση για την υπογραφή της συμφωνίας Πολωνίας - ΗΠΑ για την αντιπυραυλική ασπίδα.

«Η Ρωσία θα πρέπει να αντιδράσει όχι μόνο με διπλωματικά μέσα» αναφέρεται σε δήλωση του Ρώσου υπουργού Εξωτερικών που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του υπουργείου.

Σε αυτή ο Σεργκέι Λαβρόφ σημειώνει ακόμη πως «το αμερικανικό (εξοπλιστικό) σχέδιο αποτελεί τμήμα ενός εντελώς επικίνδυνου κουβαριού»

Προσθέτει δε ότι η πυραυλική συστοιχία των Πάτριοτ στην Πολωνία «δεν μπορεί να προστατέψει την Ευρώπη από τυχόν ιρανική απειλή».

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]