Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μπακογιάννη: «Ο Μπάκι Μουν είπε το αυτονόητο»


Είναι ΥΠΕΞ της Ελλάδας τελικά


ή κάποιου άλλου κράτους;


Ώρα να πάτε σπίτι σας


κα Μπακογιάννη


Αυτό δεν σας φαίνεται αυτονόητο;



Την κυβερνητική επιτροπή, που συνεδρίασε υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, ενημέρωσε η υπουργός των Εξωτερικών, Ντόρα Μπακογιάννη, για την κρίση στον Καύκασο (αλλά φαίνεται πως δεν είπε λέξη για την επιστολή Μπάκι Μουν και το Σκοπιανό).

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων αν είναι ικανοποιητική η απάντηση του γενικού γραμματέα του ΟΗΕ στον πρωθυπουργό της ΠΓΔΜ, Νίκολα Γκρούεφσκι, καθώς ο κ. Μπαν Κι Μουν αφήνει να εννοηθεί ότι εκτός από το όνομα υπάρχουν και άλλα θέματα που πρέπει να συζητηθούν, η Ντόρα Μπακογιάννη τόνισε πως «ο γ.γ. είπε το αυτονόητο, το οποίο είναι ότι η εντολή προς τον κ. Μ. Νίμιτς είναι μία: να συζητήσουμε για το όνομα, όπως πάρα πολλές φορές έχω πει. Η οποιαδήποτε χώρα θέλει να ισχυριστεί το οτιδήποτε, μπορεί να ακουστεί, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι εμείς συμμεριζόμαστε την άποψή της».

Όπως διαφαίνεται, η κα Ντόρα Μπακογιάννη δεν βρήκε τίποτε το μεμπτό στην απαντητική επιστολή του γ.γ. του ΟΗΕ προς τον Σκοπιανό πρωθυπουργό Ν. Γκρούεφσκι!!! Στην δε απάντησή της αναφέρεται σε «ισχυρισμούς κρατών» και αποφεύγει (κάνοντας την Κινέζα –τελικά η Κίνα της έκανε κακό ή καλό;) να αποδεχθεί το γεγονός πως η επιστολή ΔΕΝ ΣΤΑΛΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Γ.Γ. ΤΟΥ ΟΗΕ…

Εκτός και εάν η κα Μπακογιάννη νομίζει πως ο ΟΗΕ είναι κράτος… τότε αλλάζει το πράγμα…

Για να θυμίσουμε όμως ένα μέρος της άθλιας επιστολής Μπάκι Μουν:

«Έχω συνείδηση του ότι υπάρχουν κι άλλα ζητήματα… οι οποίες θα συμβάλουν στη διευθέτηση αυτών των ζητημάτων, καθώς και στην ενδεχόμενη επίλυσή τους».

Το «έχω συνείδηση» για την ΥΠΕΞ της χώρας μας μπορεί να είναι ψιλά γράμματα ή άγνωστη λέξη, αλλά σαφέστατα δηλώνεται μέσα από την συγκεκριμένη φράση πως «γνωρίζει πολύ καλά και συμπαρίσταται» στους αλυτρωτικούς στόχους των Σκοπίων ο γ.γ. του ΟΗΕ.

Δεν μας ενδιαφέρει κα Μπακογιάννη αν γνωρίζετε γραφή ή αν είστε καλή στην ανάγνωση, πάντως η μόνη δικαιολογία που μπορεί να προβληθεί εκ μέρους σας, πλέον, είναι πως δεν αναγνώσατε το κείμενό σας πριν το μεταφέρετε στους δημοσιογράφους (τι μου θυμίζει αυτό με την ανάγνωση κειμένων, τι μου θυμίζει…)

Αν και στο παρελθόν είχαμε προειδοποιήσει πως η κα Μπακογιάννη αποτελεί αρνητικό παράγοντα στην εξωτερική πολιτική της χώρας μας, οι τελευταίες αυτές δηλώσεις της θα πρέπει να «ακουσθούν» και να «αναγνωσθούν» από τον κ. Καραμανλή και να της δείξει επιτέλους την πόρτα της εξόδου από το υπουργείο Εξωτερικών.

Αν και από μόνη της πρέπει να πάρει την απόφαση να φύγει οριστικά από την πολιτική… στην οποία έδωσε όσα και ο πατέρας της… δηλαδή ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΙΠΟΤΕ.

Κωνσταντίνος

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. εχεις δικιο για την Μπακογιαννη και Ιδιαιτερα για τον πατερα της .αυτος εκτος των αλλων ειναι και πολυ μαλακας σχετικα με το σκοπιανο θεμα ("στο ονομα της μακεδοινιας "βιβλιο του Λυγερου σχετικα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καθηγητές γεωλογίας στο παγκόσμιο συνέδριό τους αποδοκιμάζουν τους κερδομανείς τής "υπερθέρμανσης" (που μας παραπλανούν μπας και τη γλιτώσουν με ...πλούτη, σε περίπτωση επερχόμενων κρύων):
    http://www.rightsidenews.com/200808191759/energy-and-environment/global-warming-skeptics-prominently-featured-at-international-scientific-meeting.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]