Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Ρωσία αποκαλεί το ΝΑΤΟ προστάτη εγκληματιών

«Η Μόσχα δεν συνεργάζεται

πλέον με το ΝΑΤΟ γιατί

προστατεύει τους εγκληματίες»


Η Ρωσία δεν θα συνεργάζεται πλέον με το ΝΑΤΟ το οποίο προστατεύει τους εγκληματίες, τόνισε από την πλευρά του ο εκπρόσωπος της Ρωσίας στη Συμμαχία, Ντιμίτρι Ρογκόζιν, χαρακτηρισμό τον οποίο χρησιμοποίησε και για τον πρόεδρο της Γεωργίας, Μιχαήλ Σαακασβίλι.
Απαντώντας στο ανακοινωθέν των «26», ο κ. Ρογκόζιν υπογράμμισε : «Εάν το ΝΑΤΟ θέλει να συνεργάζεται με εγκληματίες, εμείς δεν μπορούμε να το αποτρέψουμε, αλλά δεν μπορούμε παράλληλα και να συνεργαζόμαστε πλέον με έναν Οργανισμό που συνεργάζεται με τους εγκληματίες».
Οξύνοντας τους τόνους, ο κ. Ρογκόζιν ανέφερε χαρακτηριστικά ότι θα προτιμούσε να δεί «τον Χϊτλερ και τον Σαντάμ Χουσέιν να γίνονται μέλη του ΝΑΤΟ παρά τον Σαακασβίλι», τον οποίο κατηγόρησε για «εθνοκάθαρση».
Σε άλλο σημείο των δηλώσεών του ο Ρώσος πρεσβευτής παρατήρησε πως το ΝΑΤΟ έχει «αποτύχει πλήρως» στο ρόλο του μεσολαβητή στη διαμάχη μεταξύ Ρωσίας και Γεωργίας.
«Τώρα η Συμμαχία είναι απομονωμένη», εκτίμησε ο κ. Ρογκόζιν απαντώντας έμμεσα στην αμερικανίδα υπουργό Εξωτερικών, Κοντολίζα Ράις (στις δηλώσεις της περί αυτο-απομόνωσής της Μόσχας).
«Οι σχέσεις μας με το ΝΑΤΟ δεν θα είναι όπως ηταν πριν. Θα υπάρξουν αλλαγές τόσο στη συχνότητα όσο και στην ποιότητα των επαφών... Ομως δεν θα υπάρξει πλέον "ψυχρός πόλεμος"», διαβεβαίωσε ο κ. Ρογκόζιν.
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]