Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το αστέρι της Βεργίνας και σε αφγανικά νομίσματα

Μήνυμα αναγνώστη

Εγώ θα ήθελα να συμπληρώσω ότι και στο Ακτινωτό Αστέρι της Βεργίνας που το έχουν κάνει σημαία οι Σκοπιανοί, η γλώσσα που το συνόδευε ήταν η Ελληνική.

Τώρα, αν κάποιοι γείτονες και όχι μόνο, θέλουν να «κοινωνήσουν τα τω Ελληνικώ Πολιτισμώ» κανείς δεν μπορεί να τους το απαγορεύσει και δίχως ίχνος ειρωνείας, λέγω ότι για να κοινωνήσει κανείς κάποιον Πολιτισμό καλό θα είναι να διδαχθεί την Αρχαία Ελληνική Γλώσσα που διδάσκεται σ’ όλα τα Πανεπιστήμια παγκοσμίως.

Οι δε "Φίλοι" τους οι Αμερικάνοι, μερικών Ψήφων και Γνωμών Υπολοιπόντων, τώρα θα είχαν Επίσημη Γλώσσα την Ελληνική.
Και για να είμαστε δίκαιοι όμως το Καπιτώλιό των στηρίζεται… σε Κιονόκρανα και Αετώματα και όταν ο Πρόεδρος
των Σκοπίων, που σε λίγο καιρό θα επισκεφθεί την Ουάσιγκτον, υποχρεωτικά θα περάσει από κάτω....


Όπως εμείς οι νεότεροι Έλληνες δίχως κόμπλεξ διδασκόμεθα την Αγγλικήν-Γαλλικήν κλπ δια να μπορούμε να «κοινωνήσουμε τα τω τεχνολογικώ πολιτισμώ» της Σύγχρονης Εποχής.
Παρακαλώ τους Βορειοελλαδίτες μέλη της «Παλιοπαρέας» που γνωρίζουν τα blogs και e-mails των φίλων μας κατοίκων της Βόρειας Μακεδονίας-Δαρδανίας-Πεονίας (αυτές οι τρεις αρχαίες γεωγραφικές περιοχές αποτελούν το σημερινό Κράτος των Σκοπίων) και εδώ τα ρημάδια τα ονόματα είναι Ελληνικά, να το κάνουν "forward"
Και για να πούμε και του «στραβού το δίκιο» αρκετοί Σκοπιανοί γνωρίζουν Ελληνικά και θα μπορέσουν να το διαβάσουν.
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]