Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τρέμουν βλέποντας το φριχτό τους τέλος να έρχεται…


Βλέποντας το πολιτικό τέλος τους να πλησιάζει, ο Γ. Παπανδρέου και οι συν αυτώ αναζητούν απεγνωσμένα οδό διαφυγής, χωρίς να αποκλείεται πλέον κανένα ενδεχόμενο.

Στο Μέγαρο Μαξίμου επικρατεί, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, πλήρης αποσταθεροποίηση, στην κυβέρνηση η διάλυση μεγαλώνει καθημερινά, οι υπουργοί προσπαθούν να νίψουν τας χείρας τους και να φορτώσουν ο ένας μετά τον άλλο τις ευθύνες αλλού, ενώ οι βουλευτές συνειδητοποιούν ότι το εκ του ασφαλούς «αντάρτικο» δεν τους γλιτώνει από την οργή των πολιτών.

Το τοπίο γίνεται πιο σκοτεινό, καθώς την ίδια ώρα φουντώνουν, ύστερα και από τις δηλώσεις Μέρκελ, τα σενάρια γύρω από τη χρεοκοπία της χώρας, με όποιον τρόπο κι αν ονομαστεί, ενώ οι κινητοποιήσεις και οι καταλήψεις υπουργείων επιτείνουν το κλίμα παραλυσίας. Μπροστά σε αυτό το γενικό αδιέξοδο, ο κ. Παπανδρέου συγκαλεί σήμερα «πολεμική σύσκεψη», η οποία ωστόσο δεν θα βρεθεί αντιμέτωπη με τίποτε άλλο παρά μόνο με το χάος που προκάλεσε ο ίδιος.

Ευρισκόμενος, όπως αναφέρουν οι γνωρίζοντες, σε ερειπιώδη ψυχολογική κατάσταση, ο κ. Παπανδρέου προσπαθεί να βρει κάποια προσωπική διέξοδο, δίχως πλέον να απορρίπτει -παρά τις δημόσιες δηλώσεις του- ακόμη και τις εκλογές. Αλλωστε, στα παρασκήνια κυκλοφορούν ήδη διάφορες ημερομηνίες εντός του Νοεμβρίου ή για το πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου. Ούτε είναι τυχαίο ότι ο υπουργός Εσωτερικών Χ. Καστανίδης μίλησε για δημοψήφισμα εντός του 2011, έστω και αν δημοσίως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ηλ. Μόσιαλος κράτησε αποστάσεις. Επίσης δεν έχουν σταματήσει να διακινούνται τα γνωστά σενάρια περί «συγκυβέρνησης», ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Παπανδρέου, αναζητώντας συνενόχους, ετοιμάζεται να επαναλάβει σήμερα την πρότασή του προς τη Ν.Δ. για «συναίνεση».

Η σύσκεψη θα γίνει με τη σύνθεση της κυβερνητικής επιτροπής και επισήμως θα συζητηθούν οι τρέχουσες οικονομικές εξελίξεις και ο πολιτικός σχεδιασμός για το προσεχές διάστημα. Λόγω της εσωτερικής διάλυσης, πάντως, τα κυβερνητικά στελέχη έχουν κι αυτά αποσυντονιστεί.

Από τη μια το «πρέσινγκ» της τρόικας εφ' όλης της ύλης και από την άλλη τα σενάρια «κουρέματος» και χρεοκοπίας έχουν οδηγήσει τους υπουργούς στην αναζήτηση διάφορων «εναλλακτικών προτάσεων». Δεν είναι λίγοι αυτοί που βλέπουν «πολιτικές εξελίξεις» στο άμεσο μέλλον ή μιλούν για εκλογές, ενώ δηλώσεις με νόημα για έλλειψη αποφάσεων έκανε ο Μ. Χρυσοχοΐδης, διευκρινίζοντας πάντως αργότερα ότι αναφερόταν σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Την άποψη περί συγκυβέρνησης φέρεται να επαναφέρει ο Α. Λοβέρδος, με τον Δημ. Ρέππα να την υποστηρίζει αλλά και την Αννα Διαμαντοπούλου να την... καλοβλέπει επίσης.

Εντεινόμενος προβληματισμός επικρατεί και μεταξύ των «πράσινων» βουλευτών, πολλοί εκ των οποίων ετοιμάζονται να ζητήσουν με κείμενό τους εκλογές, ενώ ο Μίμης Ανδρουλάκης ξαναχτύπησε, στρεφόμενος από το ιστολόγιό του κατά «ορισμένων υπουργών που ανοίγουν τυφλά μέτωπα και βάζουν όλο τον κόσμο απέναντί τους».
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

16 σχόλια :

  1. ΣΙχαμενοι δοσιλογοι τιποτα δεν θα σας γλυτωση απο το λιτσαρισμα.Το ανθρωπαριο που υπηρετητε,σας εχει πουληση προ πολλου, αλλα και οι ξενοι ρουφιανοι σας.
    Στα χερια του οχλου πολυ συντομα θα πεσετε και....
    Ο Θεος να σας λυπηθη !!
    Εμεις θα πεινασουμε για λιγο αλλα θα ζησουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. για τον σταυρο δεν κανανε τα παντα?
    εμεις για τι να τους τον αρνηθουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμείς ένα έχουμε να πούμε σε όλα αυτά τα ντόπια και ξένα κτήνη.

    Όλα τέλεια τα κάνουν, αλλά τελικά θα γκρεμιστούν τα σχέδια τους σαν πύργος από τραπουλόχαρτα.

    Θα κερδίσουν όλες τις μάχες, αλλά θα χάσουν τελικά τον πόλεμο.
    Γιατί;
    Γιατί έτσι είναι "γραμμένο".
    Γιατί το μέλλον της ανθρωπότητας είναι προδιαγεγραμμένο.

    Γιατί η ελεύθερη πορεία της φτάνει στο τέλος της. Γιατί άλλοι καθορίζουν αυτό το μέλλον και όχι τα σκουπίδια εκείνα, που κατά καιρούς φέρονται σαν ηγέτες της.

    Είναι αναπόφευκτο το γεγονός ότι είναι θέμα χρόνου να γίνουμε μάρτυρες αυτού, του οποίου γνωρίζουμε ως "τέλος του κόσμου" και το οποίο στην πραγματικότητα είναι η έναρξη μιας νέας περιόδου στην ανθρώπινη ιστορία.

    Ο κόσμος θα μπει στην Εποχή του Υδροχόου, είτε το θέλουν τα κτήνη είτε όχι.

    Όμως, αυτή η Εποχή είναι καθαρά ελληνική.

    Την Ελλάδα, όσο κι αν θεωρούν ότι τη νίκησαν, στο τέλος θα υποστούν οι ίδιοι την ήττα.
    Όσο κι αν θεωρούν ότι την ταπείνωσαν, θα τη δουν στον θρίαμβό της.
    Γιατί;
    Γιατί πρόλαβε και δημιούργησε τη γνώση της νίκης.

    Γιατί δεν πρόλαβαν να τη σταματήσουν όταν μπορούσαν και όταν είχε νόημα να τη σταματήσουν …

    Τώρα πλέον είναι αργά.

    Η ιδεολογία του Υδροχόου είναι ελληνική ιδεολογία.
    Η ιδεολογία, η οποία θα επικρατήσει στους επόμενους αιώνες, θα είναι ελληνική ιδεολογία.

    Τα παιδιά αυτής της ιδεολογίας θα ανακαλύψουν όλους τους "συμμορίτες" και θα τους τιμωρήσουν όπως τους αξίζει.

    Δεν θα μπορούν να επιβιώσουν, γιατί απλούστατα δεν θα υπάρχει ρόλος για τις δικές τους ιδιότητες. Είναι τοκογλύφοι σε μια κοινωνία όπου η τοκογλυφία δεν θα είναι ανεκτή.

    Είναι ιδιοκτήτες υποδομών σε μια κοινωνία όπου οι υποδομές θα αποτελούν κοινωνικά αγαθά υπό την ιδιωτικοοικονομική διαχείριση των ασφαλιστικών ταμείων.


    …Είναι κτήνη σε μια κοινωνία ανθρώπων

    …Θέμα χρόνου είναι να το πληρώσουν.


    ==========================================
    Selective Default

    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
    Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο - ΕΑΜ Β’
    http://eamb-ydrohoos.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Eισέπραξε το γιουρτάκι του και ο Καστανίδης, έτσι για να μην μένει παραπονεμένος. Το γιούρτι, εκτός από το ότι είναι θρεπτικό, περιέχει ένζυμα που σε βοηθάνε να χάσεις βάρος. Από την κοιλιά και όχι από τον εγκέφαλο, ευελπιστούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποιός ήρθε? Πάλι σωτήρες από τον ουρανό θα περιμένουμε? Μόλις πέρασε η επίδραση των προηγούμενων ναρκωτικών που μας έδωσαν και ο κόσμος ξυπνάει θέλετε να ηρεμήσουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πρός fnous fnous:

    Τί εννοείς φίλτατε με το "Ο κόσμος θα μπει στην Εποχή του Υδροχόου, είτε το θέλουν τα κτήνη είτε όχι";

    Γιατί αν εννοείς αυτό που εννοούμε κι εμείς, τότε έχεις χάσει απο χέρι!
    Δε ξέρουμε ποιός είσαι ή τι εκπροσωπείς, αν και εδώ και κάμποσο καιρό προπαγανδίζεις τη κίνηση του κυρίου Τραιανού, αλλά μιλάς και λες πράγματα πάρα πολύ επικίνδυνα, ειδικά για μας τους Ελληνες. Και επειδή ο μέσος πολίτης ίσως να ΜΗΝ ΞΕΡΕΙ τι σημαίνει "Εποχή του Υδροχόου", να του το εξηγήσουμε για να μην υπάρχουν απορίες!
    Η Εποχή του Υδροχόου δεν είναι τίποτε άλλο απο την κεκαλυμμένη προσωπίδα της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, δηλαδή της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ! Είναι η εποχή του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ και της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ του. Αυτήν την εποχή επικαλούνται οι σύγχρονοι ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ, οι οπαδοί του ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ, της αρχαίας ινδουιστικής θρησκείας και των άλλων μυστικιστικών θρησκειών, δηλαδή το ΜΕΓΑΛΟ ΟΠΛΟ για τη δημιουργία της ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ή αλλοιώς της ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ, η οποία εξοστρακίζει τον ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ πάνω απ' όλα! Και για να γίνω πιο σαφής και πιο ρεαλιστικός, η «Νέα Εποχή του Υδροχόου» ή αλλοιώς "Εποχή του Υδροχόου", είναι γέννημα και θρέμμα της Θεοσοφικής Σχο­λής της αποκρυφίστριας Έλενας Πέτροβνας Μπλαβάτσκυ. Τον όρο αυτό με την σημερινή του έννοια χρησιμοποιεί και η «σχισματική» θεοσοφίστρια-αποκρυφίστρια Άλικη Μπέιλυ, ήδη από το 1920. Τα «μηνύματα», που όπως υποστη­ρίζει, ελάμβανε η Μπέιλυ δήθεν από ένα Δάσκαλο, ονομαζόμενο «ο Θιβετιανός» (μαθητής κατά την θεοσοφική διδασκα­λία του Dywal Khul), τα κατέγραψε σε μια σειρά βιβλίων της, μεταξύ των οποίων εί­ναι και το βιβλίο με τον τίτλο «Η επανεμφάνισις του Χριστού». Στα «μηνύματα» αυτά συμπεριλαμβάνεται και η εντολή για την ανάγκη εγκαθίδρυσης μιας «Νέας Παγκοσμίας Θρησκείας», που να συνάδει και να εναρμονίζεται με τις δοξασίες και τα «πιστεύματα» της «Νέας Εποχής του Υδροχόου». Αυτή η «Νέα Παγκόσμια Θρη­σκεία» θα συνοδεύει την «επανεμφάνιση τον Χριστού της Νέας Εποχής» και κατά συνέπεια θα ασκείται από τους "πιστούς" του, αντικαθιστώντας κάθε άλλη θρησκεία και λατρεία που ασκείται σήμερα. Και μιλάμε οτι αυτά προαναγγέλονται πρίν απο έναν...Αιώνα! Και αυτοί οι όροι περι "Νέας Εποχής", "Παγκόσμιας θρησκείας" "Παγκοσμιοποίησης", Παγκόσμιας Νέας Τάξης" κλπ κλπ μόλις πριν λίγο καιρό τα ακούει για πρώτη φορά ο σύγχρονος άνθρωπος, πλήν εκείνων των λεγόμενων "ψαγμένων", που γνώριζαν το παραμύθι, αλλά δεν τολμούσαν να το πούν πουθενά επειδή θα τους έπαιρναν για γραφικούς ή τρελλούς!
    Η "Εποχή των Ιχθυών", υπήρξε το σύμβολο του Χριστού μας, το οποίο Εκείνος πολλές φορές σχεδίαζε στο χώμα και ήταν το σύμβολο που χρησιμοποιούσαν οι πρώτοι Χριστιανοί μέσα στις κατακόμβες πριν αυτό αντικατασταθεί τελικά απο τον Σταυρό επι αυτοκρατορίας Μεγάλου Κων/νου. Η Εποχή των Ιχθυών, η Εποχή του Σωτήρα μας, η εποχή της επικράτησης της θρησκείας Του, έλαβε τέλος λίγο πρίν το 2002. Απο το 2002 και μετά, έχουμε εισέλθει, η Ανθρωπότητα δηλαδή, στην "Εποχή του Υδροχόου" αγαπητέ μας κύριε fnous fnous! αυτή η εποχή είπαμε πιο πάνω τι συμβολίζει. Και όχι μόνον αυτό. Το βλέπουμε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ το τι ακριβώς πραγματεύεται. Πλήρης υποταγή ΟΛΩΝ μας σε μια Παγκόσμια ΔΙΚΤΑΤΟΡΊΑ των τραπεζών και του Χρήματος, στην απόλυτη φτώχεια όλων όσων αντιστέκονται ακόμη (βλ. Ελλάδα), στην πλήρη απαξίωση του πνεύματος και αντικατάστασή του απο τον Υλισμό και την εκκοσμικευμένη ζωή με σκοπό την πλήρη υποταγή μας στον "Νέο Χριστό" της εποχής, δηλαδή στον ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ.
    Αυτή είναι η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ που επαγγέλλεσαι κι εσύ κι ο Τραιανού; Γι αυτό τον διαφημίζεις τόσο πολύ;
    Ο Χριστός θα Νικήσει αγαπητέ fnous fnous, όσο κι αν προσπαθείτε όλοι εσείς να Του κόψετε το δρόμο, όσο κι αν προσπαθείτε να Τον χτυπήσετε. Η "Νέα Εποχή" σας, είναι απολύτως καταδικασμένη γιατί βασίζεται στην κενότητα, στην Αρνηση, στην υποτέλεια και στη καταδίκη. Γι αυτό και θα αποτύχει ΠΑΝΤΕΛΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΦΙΛΟΙ ΣΥΝΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ , ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ. ΑΠΑΙΤΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΙΜΗΜΑ ΑΠΑΙΤΗΘΕΙ. Ο ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΗΞΕΡΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ....... ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΣ ΤΟΝ JOHN
    ΑΓΑΠΗΤΕ ΓΙΑΝΝΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΔΙΚΟ Σ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ.
    Ο ΤΡΑΙΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ
    ΠΟΛΛΑ ΣΩΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΚΟ ΕΧΕΙ Η ΦΑΒΑ,
    ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΛΑ ΜΕ ΔΑΥΤΟΝ.
    ΩΣΤΟΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ
    ΞΕΒΡΑΚΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ, ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΜΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΑ ΠΟΛΥΣΕΛΙΔΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ
    ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΛΕΙ ΥΔΡΟΧΟΙΣΜΟ. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ Η ΑΓΩΝΙΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ Η
    ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ ΣΤΟΥΣ ΠΛΑΝΟΥΣ ΚΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ
    ΜΕ ΑΦΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΣΙΤΑΤΑ ΑΛΛΑ Μ' ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗ ΤΟΥΣ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΙ ΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΞΕΣΚΕΠΑΖΑΝ ΤΟ ΣΑΤΑΝΑ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΚΡΥΒΟΤΑΝ. ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΤΕΧΝΑΣΜΑ ΤΟΥ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ, ΔΙΚΑΙΟΣ, ΑΜΦΙΣΒΗΤΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ, ΣΥΜΠΟΝΕΤΙΚΟΣ, ΚΑΛΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΚΥΣΕΙ ΚΟΣΜΟ. ΜΕΤΑ ΑΛΙΜΟΝΟ ΑΠ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΑ. ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΝΕ ΚΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΥΠΟ. ΤΗΝ ΜΠΛΑΒΑΤΣΚΥ ΤΗΝ ΞΕΣΚΕΠΑΣΑΝ ΑΛΛΟΙ. ΕΜΕΙΣ ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΥΤΟΣ ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΙΖΕΙ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΙΟΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΑΝΟΠΑΙΔΙ ΤΟΤΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΡΩΜΟΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. John John, αν νομίζεις ότι γνωρίζεις τη σημαίνει η εποχή του υδροχόου είσαι βαθιά νυχτωμένος. Ξέρεις αυτά που θέλουν να ξέρεις και απλά δεν γνωρίζεις τίποτα.

    Σε ένα πράγμα έχεις δίκιο, ότι η νίκη που θα δούμε θα είναι του Χριστού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. John,
    συγχαρητήρια για την εύστοχη απάντησή σου. Γέμισε το διαδίκτυο με υποστηρικτές του 12θεϊσμού (που είναι και πολύ της μόδας) και κάθε είδους αίρεση που αντιμάχονται τον Χριστιανισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΓΕΝΝΑΔΙΟΣ ΣΧΟΛΑΡΙΟΣ:ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝ ΕΙΜΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ
    Επειδη δεν σας τα εχουν πει καλα πριν βγειτε να πειτε την ιστοριουλα σας για τον χρηστιανισμο και σχεση του με τους Ελληνες και την Ελλλαδα, ανοιξτε κανενα βιβλιο και προετοιμαστητε ψυχικα να αμφησβητισετε ιδεες και αντιληψεις στις οποιες πιστευετε απο μικροι χωρις ποτε να αναλογιστειτε εαν υπαρχει λογικη πισω απο αυτο που πιστευετε.

    Υ.Γ. Οι ελληνες υπαρχουν σε αυτον τον κοσμο πολλες χιλιαδες χρονια πριν τον (εβραικο)χριστιανισμο


    Υ.Γ επλιζω αυτο να το κανεις ποστ.
    ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Δωδεκαθεισμός ήταν μια μόδα που κορυφώθηκε κυρίως κατά τα έτη 2003-2008.Σταδιακά κόπασε και αυτό το νεοπαγανιστικό κίνημα όπως και σε άλλες χώρες της Ευρώπης.Οι περισσότεροι οπαδοί του Δωδεκαθεισμού έχουν εγκαταλείψει και έχουν στραφεί προς τη θεωρία των ancient astronauts.Στα Δωδεκαθειστικά περιοδικά οι συνδρομές έχουν πέσει στο μισό και τώρα βλέπετε τους εναπομείναντες Δωδεκαθειστές να προσπαθούν μας θυμίσουν ότι υπάρχουν και αυτοί.Αραίοι αραίοι να φαινόμαστε καμμιά σαρανταραίοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν τρέμουν, απλά ολοκλήρωσαν το έργο τους και θα αποχωρήσουν παραδίδοντάς μας στους νέους ιδιοκτήτες μας. Κι ας σκούζετε όσο θέλετε, η παράσταση "Ο Καραγκιόζης Πρωθυπουργός" έλαβε τέλος, ευχαριστούμε που την παρακολουθήσατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προς Ανώνυμο
    10 Οκτωβρίου 2011 12:14 μ.μ.

    Ο βαθιά νυχτωμένος μάλλον θα πρέπει να είσαι εσύ φίλε μου. Δεν γνωρίζω την ηλικία σου, αλλά με το θέμα ασχολούμαι ενεργά εδώ και 25 χρόνια, από την αυγή σχεδόν των ακαδημαϊκών σπουδών μου. Απο τότε που οι έννοιες "ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ", "ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ", "BAR CODE", "ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ", "ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ", "ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ" κλπ, ήταν όχι μόνον άγνωστες, αλλά και ακατανόητες και σχεδόν αδύνατο πιστευτές ή παραδεκτές. Και για να ξεκαθαρίσουμε κάτι, η λεγόμενη "ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ" έχει αρκετές διφορούμενες ερμηνείες.
    Προτού όμως πάμε σε αυτές, να πούμε στο κοινό μας ΤΙ ΕΙΝΑΙ αυτή η περίοδος για την οποία συζητάμε και πως προέρχεται , μιας και το έθιξα εγώ το θέμα, δράττοντας την ευκαιρία απο τον fnous fnous.

    Μία από τις 14 λοιπόν ταυτόχρονες κινήσεις της γης καθώς ξέρουμε, είναι η ιδιαίτερη κυκλική κίνηση του πολικού άξονά της, η λεγόμενη μετάπτωση. Αυτή αναγκάζει τον πολικό άξονα να διαγράψει έναν κώνο σε διάστημα περίπου 25,800 χρόνων. Το χρονικό διάστημα αυτό το ονομάζουμε κοσμικό έτος. Εντάξει, αυτό δεν το ακούτε φαντάζομαι για πρώτη φορά κι είναι γνωστό ότι ο Ίππαρχος ήταν εκείνος ο οποίος για πρώτη φορά παρατήρησε το φαινόμενο. Αποτέλεσμα της μετάπτωσης είναι η αλλαγή του σημείου ισημερίας, καθώς και η περιοδική αλλαγή του πολικού αστέρα, γιατί μετατοπίζονται όλοι οι αστέρες στην ουράνια σφαίρα, αυτό είναι πασιφανές. Αλλάζουμε εμείς θέση, αλλάζουν θέση και τα άστρα. Αυτό όμως που έχει σημασία - και γι αυτό άλλωστε έχουμε αυτή τη κουβέντα, είναι η αλλαγή του σημείου ισημερίας, η οποία πραγματοποιείται περίπου κάθε 2,150 χρόνια. Η περίοδος αυτή ονομάστηκε απο τους αρχαίους Ελληνες ως Κοσμικός ή Πλατωνικός μήνας. Με κάθε κοσμικό δηλαδή μήνα, το σημείο ισημερίας μετατοπίζεται προοδευτικά από αστερισμό σε αστερισμό του ζωδιακού κύκλου και με αυτό τον τρόπο, κάτω από αστρολογική θεώρηση, όλο αυτό το διάστημα των 2,150 χρόνων βρίσκεται υπό την επίδραση του ζωδίου στο οποίο πραγματοποιείται η ισημερία. Η θεωρία αυτή του Ιππάρχου είναι παρδεκτή απο όλη την επιστημονική κοινότητα σήμερα και πάνω σε αυτή οι αστρονόμοι έχουν κάνει σοβαρότατες μελέτες πάνω στο παρελθόν του σύμπαντος καθώς και στην ηλικία του. Ο Ίππαρχος λοιπόν, καθόρισε ότι το σημείο ισημερίας εκείνης της περιόδου συνέπιπτε στις 0 μοίρες του Κριού, την αφετηρία του ζωδιακού κύκλου. Έτσι, με βάση αυτό τον καθορισμό λέμε ότι σήμερα περνάμε στην εποχή του Υδροχόου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αυτή η μετακίνηση γίνεται ακολουθώντας τη σειρά Κριός- Ιχθείς- Υδροχόος- Αιγόκερως κ.λ.π. μέχρι να ξαναφθάσει στον Κριό μετά από 25,000 χρόνια, έχοντας συμπληρώσει ένα κοσμικό έτος. Πέρα όμως απο την επιστημονική αυτή διατύπωση και με βάση τα ιστορικά γεγονότα τα οποία έλαμβαναν χώρα κάθε φορά που άλλαζε ο Κοσμικός αυτός μήνας, ότι ο προσδιορισμός του Ίππαρχου δεν ήταν τυχαίος, αλλά είχε τις ρίζες του, ίσως, στη μυστική εσωτερική γνώση της εποχής του. Έχει παρατηρηθεί επίσης, ότι κάθε εποχή εκδηλώνει ορισμένα χαρακτηριστικά, τα οποία ανήκουν στο συγκεκριμένο ζώδιο, το οποίο την "χρωματίζει". Οτι δηλαδή, κάθε ζώδιο αφήνει την σφραγίδα του με ένα εντελώς χειροπιαστό τρόπο. Κάνοντας μία αναδρομή προς τα πίσω και βλέποντας τις περασμένες εποχές με ένα συγκριτικό μάτι, είναι εύκολο να το διαπιστώσουμε. Αν λοιπόν θεωρήσουμε οτι το πρώτο τεράστιας σημασίας γεγονός στην ιστορία του ανθρώπινου γένους που έλαβε χώρα το 8,498 π.Χ. κατά τη θεωρία του Πλάτωνα και ήταν η περίφημη καταστροφή της Ατλαντίδας και αν τοποθετήσουμε αυτή την χρονολογία στο Κοσμικό ημερολόγιο, θα διαπιστώσουμε ότι η Ατλαντίδα βυθίστηκε περίπου όταν το σημείο ισημερίας περνούσε από το ζώδιο του Λέοντα σε αυτό του Καρκίνου. Ο Καρκίνος ανήκει στο στοιχείο του Νερού κι έτσι δεν είναι περίεργο, ότι με τον ερχομό της εποχής του Καρκίνου, η γη γνώρισε μεγάλους κατακλυσμούς κι επειδή ο πλανήτης ο οποίος κυβερνάει τον Καρκίνο είναι η Σελήνη, εκείνη την εποχή αναπτύσσονται και οι σεληνιακές λατρείες στον τότε κόσμο.
    Μετά την εποχή του Καρκίνου ακολούθησε η εποχή των Διδύμων, η οποία κράτησε περίπου μέχρι το 4,300 π.Χ. (από το 6,450 π.Χ. περίπου)
    Οι Δίδυμοι είναι ζώδιο του Αέρα και κυβερνιέται από τον πλανήτη Ερμή, προστάτη των γραμμάτων και του εμπορίου.
    Αυτή είναι η περίοδος, όπου σύμφωνα με τις αρχαιολογικές ανακαλύψεις, εμφανίζονται τα πρώτα συστήματα γραφής και γίνονται οι πρώτες απόπειρες οργανωμένου εμπορίου.
    Γραφή και εμπόριο σημαίνουν επικοινωνία και η επικοινωνία είναι ένα από τα χαρακτηριστικά των Διδύμων και του Ερμή.
    Η εποχή του Ταύρου ήταν η επόμενη και κράτησε περίπου μέχρι το 2,150 π.Χ. κι επειδή η Αφροδίτη είναι ο κυβερνήτης του Ταύρου, αυτή την εποχή αναπτύσσεται η λατρεία της Θεάς Αφροδίτης, της Αστάρτης, καθώς και του ίδιου του ζώου, του Ταύρου.
    Η επικράτηση της λατρείας του Άμμωνα στην Αίγυπτο σφραγίζει την είσοδο της εποχής του Κριού και ταυτόχρονα αρχίζουν οι μεταναστεύσεις των διαφόρων ινδοευρωπαϊκών φυλών, οι οποίες είχαν σα σύμβολο το κριάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Είναι η εποχή στην οποία ανακαλύπτεται η επεξεργασία του σιδήρου, συμβόλου του πλανήτη του Κριού, δηλαδή του Άρη.
    Είναι χαρακτηριστικό αυτό το οποίο αναφέρεται στη Βίβλο, πως όταν ο Θεός πρόσταξε το Μωϋσή να ξεκινήσει την πορεία του προς τη γη της Επαγγελίας, ζήτησε από τους Ισραηλίτες να θυσιάσουν κριάρια.
    Ήταν η εποχή των σφοδρών συγκρούσεων, αλλά και των πρωτοπόρων στις διάφορες επιστήμες.
    Οι απέραντες αυτοκρατορίες, η εμφάνιση της επιστημονικής σκέψης, η λατρεία της φωτιάς, όλα αυτά είναι στοιχεία τα οποία δείχνουν καθαρά την επίδραση του Κριού. Και τέλος, ένα απόλυτα σημαντικό γεγονός για την ανθρώπινη εξέλιξη ήρθε να επισφραγίσει την αρχή (η αρχή υπολογίζεται περί τα 100 π.Χ.) μίας νέας κοσμικής χρονιάς.
    Πρόκειται για τη γέννηση του Χριστού και τη διδασκαλία της Αγάπης, την οποία Αυτός έδωσε και η οποία χαρακτήρισε ολόκληρη την εποχή των Ιχθύων, άσχετα με το πόσο μακριά είναι ακόμη η ουσιαστική εφαρμογή της.
    Αυτή είναι η εποχή της οποίας το τέλος ζήσαμε, καθώς έχουμε μπεί, απο το 2,002μ.χ. στην λεγόμενη ΕΠΟΧΗ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ. Αυτή λοιπόν η εποχή που ζούμε, είναι γεμάτη, απο το "καλημέρα" κιόλας, απο συνεχείς παγκόσμιες αναταράξεις, σημαντικά γεγονότα που διαδέχονται το ένα το άλλο με ιλιγγιώδης ρυθμούς αλλά και με την τρομερή ανάπτυξη της γνώσης, της τεχνολογίας και των ανακαλύψεων. Αλλά ταυτόχρονα σηματοδοτεί και το τέλος των μεγάλων θρησκειών, έτσι όπως τις ξέραμε, μεσω της συνεχούς αμφισβήτησης και την καθαρά εκκοσμικευμένη ζωή, που βάζει πάνω απο όλα τον Υλισμό και το χρήμα. Αυτή λοιπόν η εποχή, έχει χαρακτηριστεί πο τους παγανιστές-Δωδεκαθειστές οτι θα είναι η εποχή του φωτός, της γνώσης, της αμφισβήτησης και της νέας αυγής του ανθρωπίνου πνεύματος, πιστεύοντας οτι με βάση τον Υλισμό και την εκκοσμικευμένη ζωή, οι θρησκείες (και δη ο Χριστιανισμός) θα μας αδειάσουν επιτέλους τη γωνιά, ως η απόλυτη έκφραση του σκοταδισμού, της οπισθοδόμηςσης και των δεισιδαιμονιών. Εδώ είνι το τεράστιο σφάλμα τους, διότι δεν λογάριασαν ποτέ το πόσο μεγάλη επίδραση είχε και θα έχει πάντα ο Χριστιανισμός και δη ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ Χριστιανισμός τόσο στους Ελληνες όσο και στους υπόλοιπους λαούς που τον ασπάζονται. Και αυτοί ακριβώς θα είναι οι οποίοι θα διωχθούν (ήδη διώκονται) με κάθε τρόπο και μέσον. Μηπως δεν το βλέπουμε άλλωστε; Εθελοτυφλεί απλά όποιος δεν το βλέπει αυτό. Ο Χριστός όμως φρόντισε να μας προειδοποιήσει για την έλευση αυτής της εποχής, λέγοντας "Εμένα δεν με πιστεύεται οτι είμαι (ο Χριστός, ο Υιός του Θεού), ο άλλος όμως που θα έρθει (ο Αντίχριστος, ο Υιός της απωλείας) μετά απο μένα, αυτόν θα πιστέψετε" (Ματθ. ΙΑ΄ 13-15), όπως και ο Δανιήλ άλλωστε "...όταν οι άνθρωποι θέλουν περιτρέχει και η γνώσις θέλει πληθυνθεί" αλλά και οι Πατέρες της θρησκείας μας καθώς και οι νεώτεροι και σύγχρονοι Προφήτες, όπως ο Κοσμάς ο Αιτωλός, ο όσιος Αρσένιος ο Καππαδόκης κι ο γερο-Παίσιος.
    Η Εποχή του Υδροχόου είναι η εποχή του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ. Είναι η εποχή του χρήματος, του υλισμού, των τραπεζών, της ανθρώπινης σκλαβιά του πνεύματος, της άκρατης τεχνολογικής γνώσης και του απόλυτου μηδενισμού. Η εποχή της δυστυχίας του ανθρωπίνου γένους.
    Αυτά είχα να πώ και χίλια συγνώμη για το μέγεθος του σχολίου μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]