Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι αμερικανοί προσπαθούν να περιορίσουν την Ρωσία



Ποιος να το πίστευε; Πολλά χρόνια μετά την κατάρρευση της ΕΣΣΔ και την αναγγελθείσα «παύση» του Ψυχρού Πολέμου, βλέπουμε ξανά τα στήνεται αργά μα σταθερά το ίδιο και γνωστό σκηνικό…!!!
Ο Ιμπεριαλισμός με τους μηχανισμούς του, το ΝΑΤΟ ως αιχμή δόρατος και την Ε. Ε. ως αιχμή Οικονομίας, υφαίνουν πάλι το δίχτυ του ΤΡΟΜΟΥ πάνω απ την ΕΥΡΩΠΗ και τον κόσμο ολάκερο…!!!
ΑΠΟ ποιον ΑΡΑΓΕ κινδυνεύει η ΔΥΣΗ και καθίσταται επιτακτική η ΕΠΕΚΤΑΣΗ του ΝΑΤΟ προς ΑΝΑΤΟΛΑΣ ;
Γιατί οι Αμερικάνοι ΣΦΙΓΓΟΥΝ την «τανάλια» γύρω από τη ΡΩΣΙΑ;
Ποιος είναι ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ που αφουγκράζονται εξ Ανατολών;
Πως διαμορφώνεται ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΣ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ;
Εκείνοι που ήλπιζαν ότι έρχεται στον Κόσμο η Ειρήνη και η Ηρεμία μάλλον θα πρέπει σύντομα να το …ΞΕΧΑΣΟΥΝ…!!!
Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΣ, «αιμοβόρος» και «αδηφάγος» εξ ορισμού, γυρεύει συνεχή ΕΠΕΚΤΑΣΗ των ΑΓΟΡΩΝ, συνεχή ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ των ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΠΗΓΩΝ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΣΤΙΕΣ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗΣ, ΠΟΛΕΜΩΝ, ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΝ. Και αυτά οδηγούν σε ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΓΕΝΙΚΕΥΣΗ της ΚΡΙΣΗΣ και τον ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ της σε ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΗ και ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ…!!!
Από τη μία η ΔΥΣΗ, οι ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ με βαθιά πλήγματα ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ στην Οικονομία τους από την άλλη η ΡΩΣΙΑ, η ΚΙΝΑ, η ΙΝΔΙΑ και οι χώρες που κινούνται ΑΠΕΝΑΝΤΙ στον Ιμπεριαλισμό ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ, ΚΟΥΒΑ, ΚΟΡΕΑ μαζί με τους εξ ορισμού «εχθρούς» το ΑΝΥΠΟΤΑΧΤΟ ΙΣΛΑΜ, στήνουν βήμα-βήμα το ΝΕΟ ΣΚΗΝΙΚΟ της ΡΗΞΗΣ και της ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ…!!!
Κάτι σαν το πριν το 1914 σκηνικό με εντελώς διαφορετικά φυσικά τώρα υπόβαθρα. Και σε αυτό το ΣΚΗΝΙΚΟ η ΕΛΛΑΔΑ, η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ θα είναι στο ΜΑΤΙ του ΚΥΚΛΩΝΑ εδώ στα ΒΑΛΚΑΝΙΑ αυτό να το κατανοήσουμε καλά και να προετοιμαζόμαστε ως Κοινωνία και Λαός…!!!
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]