Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πέντε όπλα σε κάθε Τούρκο πολίτη

Πέντε όπλα θα έχει δικαίωμα να έχει στην κατοχή του κάθε Τούρκος πολίτης άνω των 18, από τα οποία τα δύο θα έχει δικαίωμα να τα φέρει επάνω του. Αυτό προβλέπει το νομοσχέδιο που από τον περασμένο Αύγουστο εξετάζει η υποεπιτροπή όπλων της τουρκικής Εθνοσυνέλευσης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Χουρριέτ οι βουλευτές που μετέχουν σε αυτήν δέχθηκαν πολλές «πιέσεις» από τους εμπόρους όπλων και έκαναν σημαντικές τροποποιήσεις στο νομοσχέδιο.

Με τον τρόπο αυτό αυξήθηκε ο αριθμός όπλων που μπορεί να έχει κάποιος στην κατοχή του, ενώ καταργείται η ιατρική γνωμάτευση για την λήψη της άδειας. Δηλαδή ακόμα και ψυχοπαθείς θα μπορούν ελεύθερα να αγοράζουν όπλα.

Η πρόεδρος του Ιδρύματος «Ουμούτ» κ. Ναζιρέ Ντεντεμάν που αγωνίζεται για την κατάργηση της ατομικής οπλοφορίας υποστηρίζει ότι αν τελικά ψηφιστεί το νομοσχέδιο θα έχει τραγικές συνέπειες για τους πολίτες. Ήδη βάσει των στοιχείων που έχει στη διάθεσή της 4000 άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους από πυροβολισμούς ετησίως και άλλοι 700 τραυματίζονται.

Εμείς φυσικά θα πρέπει να ανησυχούμε ακόμα πιο πολύ αν αναλογιστούμε την πληθυσμιακή έκρηξη των γειτόνων μας. Εάν κάθε νοικοκύρης έχει πέντε όπλα στην κατοχή του , σίγουρα η χώρα δεν χρειάζεται στρατιώτες…

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Οση πληθυσμιακη εκρηξη και να υπαρχει ,αφου σκοτωνονται μεταξυ τους προσπαθουν να βρουν τις ισορροπιες τους.

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στην Τουρκία.
    Η πρώτη κίνηση κάθε τύραννου είναι ο αφοπλισμός του λαού.
    Ο Στάλιν αφόπλισε, πριν λιμοκτονήσει η εκτελέσει περίπου 10 εκατομύρια Ουκρανούς.
    (βλ. The Soviet Story: http://www.veoh.com/browse/videos/category/news/watch/v19964362qTTd86Zf )
    Το ίδιο και ο Μάο, και ο Φράνκο και ο Χίτλερ.
    Μόνο ελευθεροι λαοί έχουν όπλα.
    Οχι ταυτότητες, οπλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλο θα ειναι, να τονισουμε εδω, οτι οι Ληστοσυμμοριτες, που αυτοαποκαλουνται ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, απαγορευουν την οπλοφορια, και ο ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΕΦΕΝΤΗΣ, νομοθετησε εκτακτως, γιατι καποιοι προσπαθησαν να πουν στον Ελληνα, να οπλιστει κατ ιδιαν. Σε λιγο οι Τουρκοι θα ερθουν στην Ελλαδα, και θα μας σφαξουν σαν Πασχαλινα αρνια. Καμαρωστε τους αλητες που ψηφισαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]