Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι πολιτικοί λειτουργούν ως ντίλερς;


Η επιστολή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη προς την πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ursula von der Leyen μας πείθει ότι έχει αναλάβει συγκεκριμένο ρόλο και βέβαια όχι από τον ελληνικό λαό, να προωθήσει με κάθε τρόπο τα εμβόλια κατά της Covid-19 και να επιβληθεί ένα πιστοποιητικό εμβολιασμού ή ένα υγειονομικό διαβατήριο.

Στην επιστολή του προς την πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ursula von der Leyen φτάνει στο βαθμό ο κ. πρωθυπουργός αναφορικά με την Covid-19 να προβαίνει σε ανακρίβειες, να χαλκεύει την ελληνική πραγματικότητα και να ξεπερνά ακόμη και τον Μινχάουζεν σε ψέματα.

Γράφει για παράδειγμα στην επιστολή του: «Για το λόγο αυτό στην Ελλάδα, κινηθήκαμε γρήγορα και εφαρμόσαμε διαδικασίες για τη διευκόλυνση της ελεύθερης κυκλοφορίας προσώπων που έχουν εμβολιαστεί κατά του Covid-19. Ένα βασικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση είναι η δημιουργία ενός πρότυπου πιστοποιητικού, που θα αποδεικνύει ότι ένα άτομο έχει επιτυχώς εμβολιαστεί.»

Ποιες διευκολύνσεις ελεύθερης κυκλοφορίας υπάρχουν ή θα υπάρξουν στην Ελλάδα; Αφενός το εμβόλιο στην Ελλάδα πάει με ρυθμούς χελώνας, αφετέρου δεν υπάρχουν διευκολύνεις της κυκλοφορίας προσώπων που έχουν εμβολιαστεί κατά της Covid-19 και σαφώς σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των λοιμωξιολόγων, δεν θα υπάρξουν δεδομένου ότι το lockdown θα έχει μέλλον στην Ελλάδα για κάποιους ακόμη μήνες.

Αναρωτιέσαι λοιπόν αν το κείμενο που έστειλε ο πρωθυπουργός στην πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ursula von der Leyen αποτελεί επιστολή, πρόταση, ή πρόκειται για σατιρογράφημα;

Στη συνέχεια με τη μικροπρεπή στενοκεφαλιά του αναφέρει:«Σε αυτό το πλαίσιο, επισυνάπτω ένα προσχέδιο του πιστοποιητικού, που έχουν προετοιμάσει οι αρμόδιες ελληνικές Αρχές. Θα χρησιμοποιείται κατά την επιβίβαση σε όλα τα μέσα μεταφοράς: αεροπορικά, θαλάσσια και σιδηροδρομικά». Προτείνει σαφώς έναν υποχρεωτικό εμβολιασμό των ευρωπαίων πολιτών ώστε να μπορούν να κινούνται οι πολίτες της Ευρώπης με τα μέσα μεταφοράς, αλλιώς η μετάβαση τους θα γίνεται προβληματική δηλαδή, θα τιμωρούνται οι αρνητές του εμβολιασμού. Μόνο που δεν τον πληροφόρησαν οι λεβεντοραγιαδιστές σύμβουλοί του, ότι τέτοιες ξαναζεσταμένες ρετσέτες περιορισμού της κίνησης των πολιτών, απέτυχαν σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες.

Και συνεχίζει με μεγαλοπρεπή αντίφαση παρακάτω: «Ενώ δεν πρόκειται να καταστήσουμε τον εμβολιασμό υποχρεωτικό ή προαπαιτούμενο για να ταξιδεύσει κάποιος, τα άτομα που έχουν εμβολιαστεί θα πρέπει να είναι ελεύθερα να ταξιδεύουν. Αυτό θα αποτελέσει επίσης και ένα θετικό κίνητρο ενθάρρυνσης των πολιτών να εμβολιαστούν, που είναι κι ο μοναδικός τρόπος να εγγυηθούμε την επιστροφή στην κανονικότητα.»

Προσπαθείς να καταλάβεις αν το κείμενο του κ. Μητσοτάκη αποτελεί πυρετικό παραλήρημα ενός ντίλερ εμβολίων, αν εκφράζει υποθηκευμένα συμφέροντα, ή αν θέλει να κερδίσει την παρωθητική γνώμη του κυκλώματος της εμβολιοκρατίας.

Όπως και να έχει του έγραψαν μια επιστολή η οποία αλληθωρίζει μπροστά στην πραγματικότητα, εκφράζει έναν ολέθριο αρχοντοχωριατισμό και μιμητισμό ενός πρωθυπουργού που κάνει πρόταση στην Κομισιόν ενώ οι αποφάσεις ήδη έχουν ληφθεί. Θέλοντας έτσι για λόγους εσωτερικής κατανάλωσης να ξαναζεστάνει το success story της σωτηρίας των Ελλήνων από την πανδημία, που έφτιαξε και πέθανε νωρίς, γιατί με την αργοπορία των εμβολίων χρειάζονται πλέον 2,5 χρόνια για να εμβολιαστεί το 60% των Ελλήνων ενώ υποσχόταν αρχικά ότι μέχρι και τον Μάιο θα εμβολίαζε το 100% των Ελλήνων. 

Έτσι έζησε μεγαλοπρεπώς ο αυτοκράτορας Κυριάκος Μητσοτάκης το αντιλάμπρισμα της αποτυχίας του, με τις ανεκλάλητες υποσχέσεις του.

Ας σκεφτεί ο κ. Μητσοτάκης, ότι ακόμη και αν θέλει να φτιάξει μια φθίνουσα απολυταρχία όπως εκείνη του Λουδοβίκου ΙΕ’ και του Λουδοβίκου ΙΣΤ’, με φτηνό θέαμα, όπως εκείνο του εμβολιασμού του παρουσία των καναλιών και τώρα με τις προτάσεις του στην Κομισιόν το μόνο που καταφέρνει είναι να γίνεται σύμβολο ξεκαρδιστικής καρικατούρας.

Απόστολος Αποστόλου
Antinews






Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Ο Κούλης παραδέχτηκε προχθές δημοσίως ότι παρήγγειλε είκοσιπέντε εκατομμύρια δόσεις εμβολίων για την Ελλάδα, πληρωμένα φυσικά από την άγρια και αβάστακτη φορολογία των μικρομεσαίων ιθαγενών. Εάν πήρε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ένα ευρώ μίζα κατά δόση από τις φαρμακοβιομηχανίες, μόνον για την παραγγελία στο Ελλαδιστάν που δείχνει να θεωρεί τσιφλίκι του με απόλυτα φασιστικό τρόπο, τότε πήρε μίζα άμεσα είκοσι πέντε εκατομμύρια ευρώ σε κάποιον κρυμμένο τραπεζικό λογαριασμό του σε φορολογικό παράδεισο. Προφανώς του έταξαν πολύ μεγαλύτερη μίζα εάν επιτύχει και την επιβολή εμβολιασμών μέσω εκβιασμών, ώστε να πωληθούν περισσότερες δόσεις εμβολίων. Ετσι, ως γόνος των περιβόητων αρπακτικών Μητσοτάκηδων επιρρεπών στις χοντρές μίζες διαχρονικά με σπατάλη του δημοσίου χρήματος, ακολουθεί την γνωστή οικογενειακή παράδοση με σύμμαχο φυσικά και την Μαρέβα των οφσόρ που ίσως να έκλεισε και την συμφωνία για τίς μίζες. Εάν υπήρχε Δικαιοσύνη που λειτουργεί δικαίως θεσμικά θα κραύγαζε αμέσως για την παράλογη αυταρχική φασιστική πρότασή του αλλά είναι πολύ το χρήμα που μοιράζεται πρός πολλές τσέπες και πολλές οι εκδικητικές πρακτικές των ελίτ σε όσους δεν ακολουθούν τα σχέδιά τους για την χειραγώγηση της μάζας και την εφαρμογή των σκοτεινών σχεδίων τους. Συνέλληνες χρησιμοποιείστε κριτική σκέψη και προσωπική ευθύνη και αντισταθείτε όπως και όσο μπορείτε στα εγχώρια και διεθνή τέρατα της ισοπέδωσης, του άκρατου φασισμού και της επιβολής τους των παράλογων μέτρων εναντίον ημών των απλών ανθρώπων μέχρι να λειτουργήσει η Νέμεσις για τους αδίστακτους εγκληματίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και όπως όλοι οι ντίλερ ,προτιμάμε να προωθούμε τα ακριβά προϊόντα με εξίσου ακριβό εξοπλισμό συντήρησης. Δεν συζητάμε καν τα ρωσικά εμβόλια ,τα κινέζικα ,γιατί εκτός του ότι είναι κατά πολύ φθηνότερα δεν υπάρχει γερμανική εταιρεία στην παραγωγή τους, άρα σαν καλοί ντίλερ προωθούμε τα δικά μας ,τα ακριβά και κυρίως όπου μέτοχοι είναι οι δικές μας γερμανικές εταιρείες και ας μην έχουν την δυνατότητα να προμηθεύσουν την Ε.Ε. εγκαίρως. Η Γερμανική ένωση Γ.Ε, αποφασίζει για την Ευρωπαϊκή Ένωση Ε.Ε. Αυτό είναι ντιλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]