Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Μακρόν συμφώνησε με τη Μέρκελ κατά της Ελλάδας


Ο Μακρόν έγινε… Μανού, απέναντι στον Ερντογάν και την Τουρκία

Της Κατιάνας Ναυπλιώτου

Δεν βλέπουμε το “Σαρλ ντε Γκωλ” να έρχεται σύντομα από τα μέρη της… Το πυρηνικό αεροπλανοφόρο της Γαλλίας είχε αναφερθεί στο παρελθόν από τον Εμμανουέλ Μακρόν, στο πλαίσιο των προειδοποιήσεων και των απειλών προς τον Ταγίπ Ερντογάν, για την επιθετική και παραβατική στάση της Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο.

Οι δυο ηγέτες είχαν ανταλλάξει σκληρούς, προσωπικούς χαρακτηρισμούς. Και στην Ελλάδα, ορισμένοι… χαίρονταν, πιστεύοντας με προχωρημένη αφέλεια ότι, ο Γάλλος Πρόεδρος περίπου θα… ξεκινούσε πόλεμο κατά της Τουρκίας, προκειμένου να υπερασπιστεί τα ελληνικά δίκαια.

Η νέα Σύνοδος Κορυφής των ηγετών της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις Βρυξέλλες, που επιβεβαίωσε τα… χάδια προς τον Ταγίπ Ερντογάν, αναβάλλοντας για το αόρατο μέλλον σοβαρές και ουσιαστικές κυρώσεις, σφραγίστηκε από την ήπια στάση της Γαλλίας.

Το Παρίσι… συντάχθηκε με τη γραμμή του Βερολίνου, και καθώς στην Ευρώπη γίνεται… ό, τι θέλει η Γερμανία, ο Ταγίπ Ερντογάν την έβγαλε καθαρή, για ακόμη μια φορά.

Όσο για τον Εμμανουέλ Μακρόν, έγινε… Μανού. Πόσο δίκιο είχε εκείνος ο Γάλλος μαθητής που τον χλεύαζε.

Υστερόγραφα






Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]