Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο πρόεδρος της Αλβανίας καλεί το λαό να ανατρέψει την κυβέρνηση!



Σε ανατροπή της εκλεγμένης κυβέρνησης Ράμα καλεί ο Πρόεδρος της Αλβανίας Ιλίρ Μέτα, που εμφανίστηκε σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Klan. Ο πρόεδρος ισχυρίστηκε κατηγορηματικά ότι η χώρα είναι όμηρος μιας συμμορίας ελεγχόμενης από τον Σόρος (!!) και ότι ο λαός πρέπει να πάρει το πεπρωμένο του στα χέρια του μια για πάντα!

«Ο Έντι Ράμα μετατράπηκε σε εχθρό του αλβανικού λαού. Το καθήκον μου είναι να υπερασπιστώ το Σύνταγμα και τον πολιτικό πλουραλισμό. Ο Ράμα είναι αυτός που εκδιώκει τους νέους από τη χώρα, αυτός που διατάζει τους στρατηγούς του στρατού να μην έρθουν στον πρόεδρο, αυτό σημαίνει ότι το κράτος είναι όμηρος μιας ελεγχόμενης, από τον Σόρος, συμμορίας. Ήρθε η ώρα για τους ανθρώπους να πάρουν το πεπρωμένο τους στα χέρια τους», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος Μέτα που εδώ και καιρό βρίσκεται σε ανοιχτή σύγκρουση με την κυβέρνηση Ράμα.

Αναφερόμενος στις εκλογές που θα γίνουν στις 25 Απριλίου του 2021 είπε χαρακτηριστικά ότι «η 25η Απριλίου είναι η πρώτη μάχη που θα αρχίζει να αποκαθιστά τη συνταγματική τάξη στην Αλβανία».

« Η ημέρα των κοινοβουλευτικών εκλογών, 25 Απριλίου είναι δημοψήφισμα. Οι άνθρωποι θα ψηφίσουν εάν θα πάνε στην Ευρώπη ή στην άβυσσο. Ο κύριος στόχος μου είναι να επιστρέψω την Αλβανία στους Αλβανούς διενεργώντας δημοψηφίσματα, έτσι ώστε το Σύνταγμα της Αλβανίας να μην αμφισβητείται πλέον από δύο κόμματα, όπως το 2008. Δημοψήφισμα στις 25 Απριλίου και μετά από αυτό θα υπάρξουν άλλα δημοψηφίσματα, δήλωσε ο Μέτα.

Απάντησε επίσης στο ερώτημα αν θα είναι ο αρχηγός της αντιπολίτευσης, για τον οποίο κατηγορεί τακτικά τον πρωθυπουργό Έντι Ράμα.

«Σήμερα είμαι ο ηγέτης της Αλβανίας. Αυτό το έργο ανήκει σε μένα σήμερα. Είμαι ο ηγέτης της Αλβανίας και δεν με ενδιαφέρει ό,τι δήποτε άλλο, απάντησε η Μέτα.

The Hellenic Information Team



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]