Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο χάρτης της ντροπής



Ο χάρτης που δείχνει την τεράστια περιοχή που έχει “οριοθετήσει” η Τουρκία με 7 NAVTEX κι εμάς να παρακολουθούμε

Στο γράφημα αποτυπώνεται τι ακριβώς έχει κάνει η Τουρκία από τα τέλη Ιουλίου μέχρι σήμερα! Με 7 Navtex έχει οριοθετήσει μία τεράστια περιοχή που φθάνει μέχρι τον 28ο μεσημβρινό, το όριο της συμφωνίας Ελλάδας-Αιγύπτου. 

Η Τουρκία αλωνίζει ,κάνοντας αυτό που και ο πρώην Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας Αλέξανδρος Διακόπουλος έχει πει: οριοθετεί την περιοχή. Για να χρησιμοποιήσουμε και την άποψη του Δρ Δημήτρη Σταθακοπούλου, έχει αρχίσει να κάνει χρησικτησία!

Την ίδια ώρα η Ελλάδα αντιμετωπίζει αυτή την πραγματικότητα αναμένοντας κάποιον να επέμβει και να βάλει τάξη. Δεν θα ΄ρθει κανείς! Το χειρότερο είναι ότι η Τουρκία δεν πρόκειται να σταματήσει. Ο χάρτης της Γαλάζιας Πατρίδας είναι ο στόχος και ότι γίνεται στο “τρίγωνο” Κρήτη-Κύπρος-Καστελόριζο είναι μόνο η αρχή.

Αντί λοιπόν στην κυβέρνηση να ψάχνουν για “εσωτερικούς εχθρούς”, “αντιπολιτευόμενους” και “εχθρούς της πατρίδας” , ας αποφασίσουν να αντιμετωπίσουν την πραγματικότητα, πριν να είναι πολύ αργά.

Militaire



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]