Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αναζητώντας τον πατριώτη…


Ομολογουμένως τα τελευταία χρόνια η πατρίδα έχει περάσει από πολλές συμπληγάδες και έχει υποστεί μεγάλες εθνικές ήττες.

Μετά το άθλιο και ενδοτικό γκριζάρισμα τoυ Αιγαίου με πρωθυπουργό τον Κώστα Σημίτη (αλήθεια, πόσα ακόμα στελέχη του θα χρησιμοποιήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης;) φτάσαμε στο ξεπούλημα της Μακεδονίας επί Αλέξη Τσίπρα, όταν όλοι οι προηγούμενοι πρωθυπουργοί δεν είχαν διανοηθεί ούτε καν να το σκεφτούν.

Σήμερα με προπομπούς τους γνωστούς εθνομηδενιστές αμπελοφιλοσόφους έχει μπει για τα καλά στο τραπέζι το ξεπούλημα του Αιγαίου.

Είναι ακριβώς τα ίδια πρόσωπα που εδώ και χρόνια παίζουν πρωταρχικό ρόλο στην χάραξη της εθνικής μειοδοσίας.

Απόψεις που δυστυχώς ενστερνίζεται και προτάσσει η Νέα Δημοκρατία, η οποία από ένα καθαρό πατριωτικό κόμμα κατάντησε κυριολεκτικά... «Ποτάμι».

Με τα φερέφωνα της ηγεσίας να χαρακτηρίζουν ανοιχτά φασίστες και εθνικιστές, όσους εκφράζουν δημοσίως τις ανησυχίες τους για το μέλλον της πατρίδας.

Αποτέλεσμα της αδιανόητης αυτής τακτικής των πραιτωριανών της αγίας οικογένειας, είναι να σπρώχνουν εκτός κόμματος τους ψηφοφόρους που κατέστησαν αυτοδύναμο τον Μητσοτάκη τον περασμένο Ιούλιο.

Αφήνοντας τόσο την δεξιά όσο και τον ευρύτερο πατριωτικό χώρο, δηλαδή τον ελληνισμό, δίχως εκπρόσωπο.


Είναι προφανές όμως, ότι ο ελληνισμός δεν πρόκειται να επιτρέψει νέα εθνική ήττα που θα συρρικνώσει την Ελλάδα.

Και θα αναζητήσει ηγεσίες που δεν θα είναι κατώτερες των περιστάσεων, για να κρατήσουν την Ελλάδα όρθια.

Ηγεσίες ικανές που θα υπερασπίζονται τα εθνικά συμφέροντα, εμπνέοντας και καθοδηγώντας τον λαό στα δύσκολα που έρχονται.

Η χωρά νοσεί και αναζητεί τον άνθρωπο που θα μπορέσει να υπερασπιστεί τα ιερά και τα όσια του λαού της.

Λαός που έχει αποδείξει πολλάκις στο παρελθόν, ότι όταν τον βρει τον προσκυνάει για να σώσει την πατρίδα.

Άραγε υπάρχει σήμερα αυτός ο πατριώτης;

Ίδωμεν...

Δεξιός Επαναστάτης
AntiNews



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. Διάβασα μια είδηση που αν αληθεύει είναι εφιαλτική (ακόμα κι αν έχει το ρόλο λαγού) και πρέπει όλος ο Ελληνισμός να σηκωθεί στο πόδι. Διάβασα ότι το "σύστημα Παπαχελά" προωθεί τον Σημίτη, (όνομα και πράγμα), ως διαμεσολαβητή μεταξύ Ελλάδος-Τουρκίας, οπότε από άποψη αντιπροσώπευσης σημειώσατε: ΕΛΛΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑ 0-2
    Αφήστε που "συζητήσεις" Ελλάδος-Τουρκίας είναι εξ αφετηρίας προδοτικές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ Φιλόπατρις : Συμφωνώ απολύτως μαζί σου. Διαφωνώ όμως μέ τό σκόρ: Ελλάδα Τουρκία μέ μεσολαβητή μας τόν Σημίτη Θά είναι Ελλάς Τουρκία : 0-4 . Μέ δύο τέρματα από τά αποδυτήρια! Τότε είναι πού θά δούμε ΕΚΤΑΚΤΑ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΚΑΙ ΜΕΙΚΤΟΣ ΛΟΧΟΣ ΦΡΟΥΡΑΡΧΕΙΟΥ [ΣΤΡΑΤΟΝΟΜΟΙ ΑΕΡΟΝΟΜΟΙ, ΝΑΥΤΟΝΟΜΟΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ ΝΑ ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΖΕΙ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΤΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε Πάνο κι εγώ συμφωνώ με τα δικά σου λεγόμενα, με μια διαφορά. Είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι πρέπει να αγωνιστούμε, εδώ και τώρα, με όλες μας τις δυνάμεις να μη συμβεί προδοσία. Αν χάσουμε πατρίδα, την απώλεια δεν την ισοφαρίζουν ούτε 5 ούτε 10 ούτε 100 εκτελέσεις.

    Μπορούμε να βρούμε τρόπους να εμποδίσουμε την απώλεια πατρίδας, πριν συμβεί; Ο,τι ιδέες έχεις, γράφε τες εδώ, γιατί έχω συμπεράνει ότι είσαι πολύ καλά ενημερωμένος στα θέματα άμυνας και στρατού και τα σχόλια σου είναι εξαιρετικά.

    Όμως μου δημιουργεί ελπίδα αυτό που λέει ο ναύαρχος εν αποστρατεία κ. Αντώνης Παπαντωνίου, ότι όλες αυτές οι προδοτικές συμφωνίες (Πρέσπες κτλ) θα καταπέσουν όταν ο λαός ξυπνήσει και δράσει, γιατί όλες οι κυβερνήσεις, από το 2010 και μετά, δεν νομιμοποιούνται επειδή έχουν καταπατήσει το Σύνταγμα και έχουν παραδώσει Εθνική κυριαρχία “που δεν παραχωρείται ούτε με το πιστόλι στον κρόταφο” (Γ. Κασιμάτης)

    Αλλά από την Τουρκία μόνο με πόλεμο θα πάρουμε πίσω τα όποια εδάφη και κυριαρχικά δικαιώματα προδοτικά θα της παραχωρηθούν τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]