Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Έβρος: «Βροχή» μολότοφ εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων


Νέα επεισόδια εκτυλίσσονται για άλλη μια φορά στα Ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο, με «βροχή» από μολότοφ εναντίον των Ελληνικών αστυνομικών δυνάμεων.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ένας νέος γύρος σοβαρών επεισοδίων είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα, καθώς μετανάστες από την άλλη πλευρά εξαπολύουν δεκάδες βόμβες μολότοφ, ανάβοντας φωτιές κατά μήκος του φράχτη, ενώ για άλλη μια φορά πετάνε δακρυγόνα και παράλληλα, μικρές ομάδες πλησιάζουν στον φράχτη με εργαλεία (κοπτικά) και προσπαθούν να τον ανοίξουν ενώ ταυτόχρονα, απολύτως συντονισμένα άλλες ομάδες προσπαθούν να ρίξουν τον φράχτη των ελληνοτουρκικών συνόρων.

Οι ελληνικές αστυνομικές δυνάμεις λειτουργώντας με ψυχραιμία, απωθούν τις συντονισμένες επιθέσεις των λαθρομεταναστών.
Όσο για το ερώτημα "που και πως μπόρεσαν οι λαθρομετανάστες να φτιάξουν τις βόμβες μολότοφ", ο καταλληλότερος για να απαντήσει είναι ο τούρκος πρόεδρος, Ταγίπ Ερντογάν, αφού όλα δείχνουν πως η Τουρκία όχι μόνο ανέχεται, αλλά οργανώνει και εφοδιάζει με τα όλα τα απαραίτητα τους επιτιθέμενους στα ελληνικά σύνορα λαθρομετανάστες. Σύμφωνα με τς εξελίξεις, ο Ταγίπ Ερντογάν δεν είναι αρκετά άνδρας για να παραδεχθεί τις πράξεις του...


Το κλίμα, πάντως, θερμαίνεται και όλα δείχνουν πως η σημερινή βραδιά θα έχει μεγάλη ένταση, και σύμφωνα με τις πληροφορίες, αναμένονται "ιδιαίτερες καταστάσεις" και σε άλλα σημεία του Έβρου, όπου η προκλητικότητα των τουρκικών αρχών (ειδικές δυνάμεις της τουρκικής αστυνομίας) φαίνεται να επιδιώκει "εμπλοκή" με την ελληνική πλευρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, προχθές το βράδυ, τούρκος αστυνομικός πυροβόλησε προς την ελληνική πλευρά στοχεύοντας έλληνα στρατιώτη, χωρίς όμως να βρει τον στόχο του. Υπήρξε άμεση απάντηση από την ελληνική πλευρά, με αποτέλεσμα ο επίδοξος δολοφόνος του έλληνα στρατιώτη να απομακρυνθεί ταχύτατα από την περιοχή.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]