Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Με θερμική κάμερα προστατεύεται ο Τ. Ερντογάν από τον κορονοϊό στην Εθνοσυνέλευση


Συνοδευόμενος από έναν επιπλέον εικονολήπτη, ο οποίος ήταν εξοπλισμένος με μια θερμική κάμερα εμφανίσθηκε ο Τούρκος πρόεδρος Ρ.Τ. Ερντογάν στην Εθνοσυνέλευση, ο οποίος ήλεγχε τους ανθρώπους με τους οποίους ερχόταν σε επαφή για το αν έχουν πυρετό, σύμπτωμα το οποίο δυνητικά συνδέεται με τον νέο κορονοϊό.

Ο συγκεκριμένος εικονολήπτης και βοηθός του Ρ.Τ. Ερντογάν σκάναρε τους δημοσιογράφους και τους πολιτικούς, που είχαν συγκεντρωθεί γύρω από τον Τούρκο πρόεδρος, μόλις αυτός έφθασε σήμερα το πρωί στην τουρκική Εθνοσυνέλευση.

Αξιωματούχος του προεδρικού γραφείου ανέφερε ότι η θερμική κάμερα θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί στις δημόσιες εμφανίσεις του Ερντογάν στο μέλλον προκειμένου να περιοριστεί η έκθεσή του στον ιό.


Νωρίτερα, σύμφωνα με το Reuters, ο Τούρκος υπουργός Υγείας της χώρας ανακοίνωσε το πρώτο κρούσμα του νέου κορονοϊού στην χώρα.

Ο Ερντογάν δήλωσε αργότερα σε μέλη του κυβερνώντος κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης ότι η Τουρκία λαμβάνει τα απαραίτητα μέτρα για να προστατεύσει όλους τους πολίτες της. «Κανένας ιός δεν είναι ισχυρότερος από τα μέτρα μας», επισήμανε.

Ο 66χρονος πρόεδρος απέφυγε τις χειραψίες με αξιωματούχους αυτήν την εβδομάδα κι αντ’ αυτού έβαζε το χέρι του στην καρδιά του στις συναντήσεις που είχε με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ στις Βρυξέλλες και με τους νέους πρέσβεις στην Άγκυρα.

Και στις δύο περιπτώσεις ο Ερντογάν επεξηγώντας την κίνησή του αυτή, ανέφερε την λέξη: «Κορονοϊός!».


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]