Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Στρατιωτικά πολεμοφόδια τα δακρυγόνα που έπεσαν στο ελληνικό έδαφος


Την αναγραφή «στρατιωτικό πολεμοφόδιο» φέρουν τα δακρυγόνα που έπεσαν στο ελληνικό έδαφος από την τουρκική πλευρά, κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων μεταξύ αστυνομικών και μεταναστών που επιχειρούσαν να περάσουν τα σύνορα.

Συγκεκριμένα η ένδειξη που αναγράφεται στα τουρκικά στη επιφάνειά τους αναφέρει τα εξής:

«ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Είναι στρατιωτικό πολεμοφόδιο. Διανεμήθηκε προς τη Janarmaya (σ.σ. στρατοχωροφυλακή)».

Υπενθυμίζεται ότι οι μετανάστες πετάνε στο ελληνικό έδαφος και στους αστυνομικούς τα δακρυγόνα αυτά που λειτουργούν τραβώντας μια περόνη.Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]