Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Επιθέσεις με χημικά δέχονται οι έλληνες αστυνομικοί


Επιθέσεις δέχονται πλέον οι Έλληνες αστυνομικοί στις Καστανιές, από μετανάστες που πλέον είναι περισσότεροι από 7.000 στα σύνορα Τουρκίας Ελλάδας στις Καστανιές. Έλληνες αστυνομικοί δέχονται επιθέσεις με χημικά που πετούν μετανάστες, με το ερώτημα να είναι που τα προμηθεύονται.

Οπως μεταδίδουν τα Νέα της Θράκης, η κατάσταση είναι εξαιρετικά έκρυθμη, καθώς ο όγκος των μεταναστών που έχουν βρεθεί στην πρώτη γραμμή ξεπερνάει τις 7.000 χιλιάδες και φαίνεται εξαιρετικά δύσκολο να αναχαιτιστεί από τις υπάρχουν αστυνομικές δυνάμεις.

Κάτοικοι των Καστανεών ζητούν να αυξηθούν κι άλλο οι δυνάμεις του στρατού και της αστυνομίας και η παρουσία οχημάτων για να αποκλειστεί απ’ άκρη σε άκρη η συγκεκριμένη δίοδος.


Όπως δήλωσε πριν από λίγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στ.Πέτσας:
«Η Ελλάδα άντεξε 4 χιλιάδες προσπάθειες παράνομης εισόδου στη χώρα»
Πρόσθεσε μάλιστα πως οι 66 αλλοδαποί οι οποίοι έχουν συλληφθεί, δεν έχουν καμία σχέση με την Ιντλίμπ, δηλαδή, δεν ήρθαν από εμπόλεμη ζώνη κι άρα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ.

Δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ συνεχίζουν να καταφθάνουν από χθες το απόγευμα στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Εβρου προς ενίσχυση της συνοριοφυλακής την ίδια στιγμή που από την άλλη πλευρά καταφθάνουν κατά χιλιάδες οι παράνομοι αλλοδαποί μετανάστες.

Οι αστυνομικές ενισχύσεις αναπτύσσονται κυρίως στο βόρειο τμήμα του Εβρου, από όπου χθες επιχειρήθηκε «εισβολή» των αλλοδαπών.
Kατά μήκος της όχθης του ποταμού περιπολούν και δυνάμεις του στρατού.

Κάποιες προσπάθειες τη νύχτα ομάδων μεταναστών/προσφύγων να περάσουν στο ελληνικό έδαφος αναχαιτίστηκαν από τις δυνάμεις φρούρησης που έκαναν και χρήση χημικών.

Μεμονωμένα άτομα πάντως εθεάθησαν το πρωί να κινούνται πεζή σε χωράφια της ελληνικής πλευράς.

Με το φως της ημέρας έγιναν αντιληπτοί να κινούνται προς τα σύνορα εκατοντάδες αλλοδαποί, και ανενόχλητοι από τις δυνάμεις ασφαλείας της γείτονος, να προσεγγίζουν, με μεταφορικά μέσα και πεζή, τα σύνορα του Εβρου για να καταλήξουν εγκλωβισμένοι πίσω από έναν συρμάτινο φράχτη ή να καθηλωθούν στην τουρκική όχθη του Έβρου.

Ο εντοπισμός τους από τις περιπόλους Ελλήνων συνοριοφυλάκων ανδρών της Frontex και στρατιωτικών με τη συνδρομή και ελικοπτέρων, ενώ στη διάρκεια της νύχτας με τη χρήση θερμικών καμερών από ξηράς και από τους αυξημένους ελέγχους του Λιμενικού Σώματος, στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά της Αλεξανδρούπολης, αποτρέπει την είσοδό τους.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. " Έλληνες αστυνομικοί δέχονται επιθέσεις με χημικά που πετούν μετανάστες, με το ερώτημα να είναι που τα προμηθεύονται."


    Προφανεστατα απο τουρκους.

    Ας αρχισουν να πεφτουν μερικοι πυροβολισμοι στον αερα.

    Και ας χρησιμοποιηθουν ειδικα εκπαιδευμενα σκυλια απο την Αστυνομια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απορία:
    Στα σύνορα με τη της Τουρκίας με τη Βουλγαρία υπάρχουν μετανάστες που θέλουν να περάσουν;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προσπάθησαν να μπουν πολλοί και στην Βουλγαρία από την αρχή, τώρα προσπαθούν μόνον λιγώτεροι γιατί "τα βρήκαν σκούρα", αφού ήταν και παραμένει σθεναρή και καλά οργανωμένη η αντίσταση και φύλαξη των Βουλγαρικών συνόρων από τις δυνάμεις ασφαλείας τους και από αποστράτους τους, διότι η πολιτκή απόφαση της χώρας ήταν και παραμένει σταθερά: ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. Στο Ελλαδιστάν των εθνοπροδοτών πολιτικών νάνων,είχαν οι λαθραίοι το σίγουρο μήνυμα ότι είναι καλοδεχούμενοι από την πολιτική ηγεσία και ότι οι δυμάμεις ασφαλείας της Ελλάδας θα είναι ορτινάτσες τους, παραβλέποντας τα εγκλήματά τους και τις παρανομίες τους, γι' αυτό και κατά χιλιάδες έρχονται εδώ. Γέμισαν πολλές τσέπες από την διακίνηση των λαθραίων για "δήθεν ανθρωπιστικούς λόγους". Προκόπης Παυλόπουλος, Τσίπρας, συμμορία Μητσοτάκηδων, Αβραμόπουλος, τα έχουν πάρει πολυυυυυύ χοντρά για να τους δέχονται με ανοιχτές αγκάλες, να τους φροντίζουν με χρήματα και άνετη διαβίωση και με αυστηρές εντολές στην αστυνομία να αποκρύπτει κατά το δυνατόν τα εγκλήματα των λαθραίων χωρίς συλλήωεις & τιμωρίες. Η σάπια "ελίτ" που συστηματικά προδίδει την Ελλάδα και τους Ελληνες σε όλα τα επίπεδα, ως γνήσιοι ΕΦΙΑΛΤΕΣ εντός των τειχών, εργάζονται ακατάπαυστα για τον όλεθρο του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!!! Και οι ιθαγενείς του Ελλαδιστάν ακόμη κάθονται αμέριμνοι στους καναπέδες, χωρίς πανελλαδικές ισχυρές διαμαρτυρίες και αντιστάσεις.

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]