Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Επιστολή Χαφτάρ σε Πούτιν για τη Λιβύη


Την υποστήριξή του στη ρωσική πρωτοβουλία για την διεξαγωγή ειρηνευτικών συνομιλιών για τη Λιβύη στη Μόσχα, εκφράζει ο Διοικητής του Λιβυκού Εθνικού Στρατού(ΛΕΣ), στρατάρχης Χαλίφα Χάφταρ, σε επιστολή του προς τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν όπως ανακοίνωσε η υπηρεσία τύπου του Κρεμλίνου, δημοσιοποιώντας το πλήρες κείμενο της επιστολής.

Παράλληλα ο στρατάρχης Χάφταρ, ο οποίος αποκαλεί τον πρόεδρο Πούτιν «αγαπητό του φίλο», αποδέχεται πρόταση του Ρώσου προέδρου να επισκεφθεί την Μόσχα για να συνεχίσει τον διάλογο που άρχισε.


«Εκφράζω την πλήρη υποστήριξη μου στη ρωσική πρωτοβουλία για την διεξαγωγή ειρηνευτικών συνομιλιών στην Μόσχα, οι οποίες πρέπει να φέρουν την ειρήνη στην Λιβύη. Επιβεβαιώνω ότι είμαστε έτοιμοι να δεχθούμε την πρόσκλησή σας να επισκεφθούμε την Ρωσική Ομοσπονδία για να συνεχίσουμε τον διάλογο που ξεκίνησε», γράφει στην επιστολή του ο Χάφταρ.

Η επιστολή του στρατάρχη Χαλίφα Χάφταρ έχει ως εξής:

«Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε της Ρωσικής Ομοσπονδίας Β.Β.Πούτιν, αγαπητέ μου φίλε!

Σας εκφράζω προσωπικά την ευγνωμοσύνη και την αναγνώριση για τις προσπάθειες της Ρωσικής Ομοσπονδίας για την αποκατάσταση της ειρήνης και της σταθερότητας στην Λιβύη.

Σας ευχαριστώ και εκφράζω την πλήρη υποστήριξή μου στην ρωσική πρωτοβουλία για την διεξαγωγή ειρηνευτικών συνομιλιών στην Μόσχα, οι οποίες πρέπει να φέρουν την ειρήνη στην Λιβύη. Επιβεβαιώνω ότι είμαστε έτοιμοι να δεχθούμε την πρότασή σας να επισκεφθούμε την Ρωσική Ομοσπονδία για να συνεχίσουμε τον διάλογο που ξεκίνησε.

Δεχθείτε την βαθιά μας ευγνωμοσύνη και τον σεβασμό μας».


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]