Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ανθρωπιστική καταστροφή...


Έκπληξη προκαλεί η... έκπληξη με την οποία αντιδρούν πολλοί στο αυτονόητο.

Η Γιάννα των Κλίντον, του Σόρος, του Τσίπρα και, προσφάτως, η Γιάννα-«εθνικό σημείο αναφοράς» για τους εορτασμούς των 200 ετών από την απελευθέρωση από τους Οθωμανούς, δηλώνει αυτό που πιστεύει το εθνομηδενιστικό κονκλάβιο: Ρεπούσιος συνωστισμός.

Η Γιάννα, όπως οι ρυπαροί συνεργάτες των Οθωμανών που δεν ήθελαν την Επανάσταση του 1821, που δεν ήθελαν να απελευθερωθεί η Ελλάδα για να μη χάσουν τα προνόμιά τους, αφαιρεί την εθνική διάσταση και προωθεί την διεθνιστική: we are the world, που τραγουδούσε χορεύοντας ο σύντροφος Κοτζιάς.

Βρισκόμαστε σε ένα εθνικά υπέροχο σημείο: ο πολιτικός και ολιγαρχικός κόσμος της χώρας που διέλυσε οικονομικά και θεσμικά την Ελληνική Δημοκρατία κάνοντας φτηνού επιπέδου πλιάτσικο, αντί, ως αποτυχημένος μάνατζερ που πτώχευσε την εταιρία, να αποσυρθεί από ντροπή, αφού κανιβάλισε την παιδεία και την κουλτούρα του λαού, αφού κανιβάλισε την ιδιωτική και δημόσια περιουσία, έχει φτάσει στο υπέρτατο σημείο ύβρεως να κανιβαλίζει ιστορικές στιγμές του Ελληνισμού, από το 1821 μέχρι και τη Μάχη του Μαραθώνα. Social liberal.


Η κατάσταση θυμίζει μια μικρή ομάδα διοίκησης που, για να κάνει πλιάτσικο στην περιουσία των μετόχων, κατσικώθηκε σε μια εταιρία, της έφτιαξε πλήρως εικονικά λογιστικά στοιχεία, τη γέμισε με πλαστά και εικονικά τιμολόγια, και τώρα που πάει για φούντο γιατί δεν υπάρχει κάτι άλλο να κανιβαλιστεί, ζητάει από τους μετόχους να αναλάβουν την ευθύνη για τις παρανομίες της διοίκησης και να δανειστούν για να καλύψουν την τρύπα που δημιουργήθηκε εξαιτίας της ανεπαρκούς εποπτείας των μετόχων στη διοίκηση!

Εκπλήσσονται οι ευρωπατριώτες για τον εθνομηδενισμό της Γιάννας. Από τη μία στήριξαν το πραξικόπημα μετατροπής του ΟΧΙ σε ΝΑΙ για να μην στραφούν οι μέτοχοι εναντίον της διοίκησης και από την άλλη εκπλήσσονται που συνεχίζεται το πλιάτσικο της διοίκησης!

Μεγάλη η δύναμη της συνήθειας αγαπητοί. Ενίοτε φέρνει πραγματικές εκπλήξεις.

Ενδέχεται οι μέτοχοι να μην κάνουν αυτό που έκαναν τόσες δεκαετίες, δηλαδή να δώσουν άλλη μια περίοδο ανοχής στη διοίκηση.

Ενδέχεται να κλειδώσουν την πόρτα έκτακτης Γενικής Συνέλευσης και να μη φύγει κανείς από τη διοίκηση.

Ενδέχεται να μη σερβιριστούν αστακομακαρονάδες.

Ενδέχεται να υπάρξει... ανθρωπιστική καταστροφή.


Anaconda
AntiNews



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Εξομοιωνεται ο ορος "γενοκτονια" με

    -σεισμους,
    -καταποντισμους,
    -πλημμυρες,
    -τυφωνες,
    -τσουναμι,
    -ηφαστειακες εκρηξεις,

    αντε και με καθιζηση εδαφους λογω βροχοπτωσεων!

    Και το χειροτερο, υπονοειται οτι μιλαμε για καταστροφες που θα μπορουσαν να βλαψουν τον

    οποιονδηποτε, ως μια φυσικη ροη πραγματων!

    Απλως αυτη η "ανθρωπιστικη καταστροφη" ετυχε στους προγονους μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]