Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ζιαζιάς: Ο υφυπουργός Άμυνας Στεφανής βάλλεται, γιατί “βάζει χέρι” στις ΜΚΟ…


Με νέα του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο στρατηγός Κωνσταντίνος Ζιαζιάς σχολιάζει την επίθεση κατά του ΥΦΕΘΑ Αλκιβιάδη Στεφανή συνδέοντάς την με τον αγώνα του να ελέγξει το καθεστώς των ΜΚΟ που θησαυρίζουν από το μεταναστευτικό.

“Την ώρα που το μεταναστευτικό εργαλειοποιείται από την Τουρκία, για επίτευξη των στρατηγικών της επιδιώξεων και ταυτόχρονα ξεδιπλώνεται όλο και πιο προκλητικά η αναθεωρητική πολιτική της στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο, απειλώντας ευθέως την εθνική κυριαρχία της Ελλάδας, ορισμένοι μη γνωρίζοντας τα προγράμματα σπουδών στο χώρο της Άμυνας επιλέγουν να συκοφαντούν, με αστήρικτες και σαθρές κατηγορίες,τον Υφυπουργό Εθνικής Αμύνης και επίτιμο Α/ΓΕΣ Αλκιβιάδη Στεφανή, έναν έντιμο, σοβαρό και άριστο στρατιώτη.

΄”Γνωρίζοντας καλά το εκπαιδευτικό σύστημα των Ηνωμένων Πολιτειών, και τις διαδικασίες επιμόρφωσης Αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων, από χώρες συμμάχους της Ουάσιγκτον, ο Στρατηγός Αλκιβιάδης Στεφανής, όχι μόνο έχει εκπληρώσει στο ακέραιο όλα αυτά που αναφέρει στο βιογραφικό του, αλλά έχει αριστεύσει, κάνοντας υπερήφανες τις Ένοπλες Δυνάμεις αλλά και όλους τους Έλληνες.


“Εκτιμώ ότι αυτοί οι οποίοι διαρρέουν τις κίβδηλες κατηγορίες, δεν έχουν να κάνουν με πολιτικές σκοπιμότητες, έχουν να κάνουν με το γεγονός ότι ξαφνικά βρέθηκαν να αντιμετωπίζουν έναν άτεγκτο στρατιώτη, υπεράνω πάσης υποψίας, ο οποίος έχει ξεκινήσει την διαδικασία ελέγχου των περίφημων MKO, που δρουν τα τελευταία χρόνια ανεξέλεγκτα στη Χώρα μας και την ροή του μαύρου χρήματος… και να προσπαθεί με έργα να ανατρέψει τα σχέδια διάβρωσης της χώρας και του Έθνους μας, θωρακίζοντας τα σύνορα από τις ορδές των λαθρομεταναστών που απειλούν την εθνική ασφάλεια και την κοινωνική συνοχή.

“ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ , ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ. ΕΝΟΧΛΗΣΕ Η ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΤΗΤΕΣ , ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΟΜΟΨΥΧΙΑ”, καταλήγει.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]