Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το διαολοεικοσαήμερο του Ταγίπ...


Ο Ερντογάν είναι άσχημα στριμωγμένος.

Α. Έχασε τον σύμμαχό του Μοχάμεντ Μόρσι στην Αίγυπτο.

Β. Ο εχθρός του, Σίσι. Αναδεικνύεται και σταθεροποιείται, σαν ο απόλυτος αλλά και ουσιαστικός ηγέτης της μεγάλης χώρας. Οραματιστής, και λογικός, απολαύει της εκτίμησης και της εμπιστοσύνης του σύγχρονου κόσμου.
Οικοδομεί ουσιαστικές, ρεαλιστικές σχέσεις και συμμαχίες, για το συμφέρον της πατρίδας του Αιγύπτου, όπως προβάλλονται οι ανάγκες της στην σύγχρονη εποχή.

Γ. Οι S - 400. Η Αμερική έχει ήδη ανακοινώσει ότι θα προχωρήσει και σε άλλα μέτρα, πέραν του αποκλεισμού από το πρόγραμμα των S - 400... αν...

Δ. Λιβύη. Οι εξελίξεις με τις στρατηγικές του, αδελφικές συμμαχίες στην Λιβύη, δεν τον ευνοούν.

Ε. Οι εκλογές στην Κωνσταντινούπολη. Ένας μεγάλος δήμος, καθρέφτης, μέσα και έξω. Δεν είναι μόνο που θα τις χάσει ο ευνοούμενός του Γιλντιρίμ, αλλά αναδεικνύεται με ευθύνη του μάλιστα, ένας ικανός να τον αμφισβητήσει νέος και δυναμικός αντίπαλος, ο Ιμάμογλου.


ΣΤ. Ιράν. Ο άξονας Ρωσίας, Τουρκίας, Ιράν, είναι απίθανο να μείνει αναπάντητος από την Αμερική και το Ισραήλ. Ζωτική ανάγκη. Έχει ξεκινήσει...

Ζ. Κουρδικό. Ως ενέργεια και ως γεωπολιτικό αντίβαρο. Ένα χρήσιμο εργαλείο για Ευρώπη - Αμερική. Θα ενεργοποιηθεί.

Η. Ισραήλ.

Θ. Ευρώπη. Δεν είναι δυνατόν. Όσο και αν τον κρυφο-υποστηρίζουν οι Γερμανοί.

Ι. Κύπρος - Υδρογονάνθρακες. Τους έχει ανάγκη προς ιδία χρήση. Συνεπάγεται πιο πολύ αυτονομία έναντι όλων, αλλά και ανάπτυξη επηρμένης, και ως εκ τούτου, επικίνδυνης αυθαιρεσίας. Έχει ήδη δώσει δείγματα.

ΙΑ. Οικονομικό. Με ευθύνη του...

ΙΒ. Η ευκαιρία του. Το υπάρχον εν Ελλάδι πολιτικό σύστημα, και οι επερχόμενες εθνικές εκλογές.

AntiNews


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]