Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τι τρέχει με τη Μέρκελ; Αρχισε να τρέμει σε επίσημη τελετή!


Τι τρέχει με την υγεία της Άνγκελα Μέρκελ;

Το ερώτημα -πειστική- απάντηση δεν έχει βρει μέχρι στιγμής, ενώ τον γύρο του κόσμου συνεχίζει να κάνει το βίντεο της επίσημης υποδοχής του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι στο Βερολίνο, στο οποίο φαίνεται ξεκάθαρα η Γερμανίδα καγκελάριος να τρέμει σύγκορμη - κάτι που δεν δικαιολογούν βέβαια οι μετεωρολογικές συνθήκες, καθώς η ηλιοφάνεια ήταν έντονη την Τρίτη στη γερμανική πρωτεύουσα.

Η Μέρκελ στεκόταν δίπλα στον Ζελένσκι, έξω από την Καγκελαρία στο Βερολίνο, όταν ξαφνικά κατά τη διάρκεια της ανάκρουσης του γερμανικού ύμνου η καγκελάριος άρχισε να τρέμει ανεξέλεγκτα, για αρκετά δευτερόλεπτα.


Μάλιστα, στην κάμερα φαινόταν πως έσφιγγε τα χείλη της, σήκωνε τα χέρια της, προσπαθώντας να ελέγξει το τρέμουλο. Λίγα λεπτά αργότερα, πάντως, η Μέρκελ φάνηκε να συνέρχεται και οι δύο ηγέτες έφυγαν περπατώντας και μπήκαν στο κτίριο της Καγκελαρίας. Κατά τη διάρκεια των κοινών δηλώσεών τους η καγκελάριος ρωτήθηκε σχετικά και προσπάθησε να αστειευτεί για το γεγονός, αποδίδοντάς το στην αφυδάτωση από τη ζέστη. «Ηπια τουλάχιστον τρία ποτήρια νερό. Προφανώς αυτό χρειαζόμουν. Ετσι, είμαι πολύ καλά» είπε γελώντας, απευθυνόμενη στους δημοσιογράφους.

Αξίζει πάντως να υπογραμμιστεί πως κατά το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων (dpa) αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η 65χρονη Μέρκελ τρέμει υπό παρόμοιες συνθήκες κάτω από τον ήλιο. Αν και δεν αναφέρει συγκεκριμένη ημερομηνία που έχει ξανασυμβεί αυτό, το δημοσίευμα σημειώνει ότι και τότε η καγκελάριος το είχε αποδώσει στο γεγονός ότι δεν είχε πιει αρκετό νερό.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]