Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Φίλης: Το σύνθημα «η Μακεδονία είναι μία και ελληνική» εκθέτει την Ελλάδα


Εμμένει ο Νίκος Φίλης υποστηρίζοντας ότι το σύνθημα «η Μακεδονία είναι μία και ελληνική» είναι αλυτρωτικό και εκθέτει την Ελλάδα.

«Βγαίνουμε σιγά σιγά από την κρίση αλλά η νέα εθνική πορεία προϋποθέτει νέες αξίες και μια μεγάλη αναμόρφωση του πολιτικού συστήματος. Ποιες νέες αξίες μπορεί όμως να εμπνεύσει η ψηφοθηρική πατριδοκαπηλεία και το σύνθημα «η Μακεδονία είναι μία και ελληνική» που εκθέτει την Ελλάδα ως χώρα που υποκινεί αλυτρωτισμούς;», υπογράμμισε από το βήμα της Βουλής ο Νίκος Φίλης.

«Οι κραυγές ότι η Δημοκρατία πουλάει τη Μακεδονία. Ποιες αξίες μπορεί να τροφοδοτήσει η επιστροφή στην εποχή του εμφυλίου; Η αμφισβήτηση ξανά του πατριωτισμού εκατομμυρίων Ελλήνων δημοκρατών από μία υστερική ηγεσία της Δεξιάς με πρωταγωνιστή και πάλι τον Αντώνη Σαμαρά ο οποίος με τη χθεσινή του ομιλία απήγαγε τη Νέα Δημοκρατία και την οδήγησε στην εποχή της ΕΡΕ», πρόσθεσε.


Χαρακτήρισε ιστορική εξέλιξη τη «λύση του μακεδονικού» και πρόσθεσε πως γι’ αυτό αναδιατάσσεται το πολιτικό σύστημα όπως συνέβη και σε άλλες ιστορικές στιγμές του πολιτικού βίου της χώρας. Το «ναι» στη Συμφωνία των Πρεσπών κατά τον κ. Φίλη υπηρετεί μία «εξωστρεφή και όχι φοβική Ελλάδα με ισότιμη διεθνή θέση. Και αυτό το πνεύμα των Πρεσπών πρέπει να προχωρήσει παντού».


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Μαλλον εσυ εκτιθεσαι ξεφτυλισμενη κουραδομηχανη.

    Και μονο το γεγονος οτι υιοθετεις την σλαβικη προπαγανδα περι "γεωγραφικης Μακεδονιας",

    αποδεικνυει την διαχρονικη προδοσια των αριστεριστων εις βαρος της Πατριδας μας και μια αθλια

    προσπαθεια εμφυλιοπολεμικου κλιματος κατα των "Δεξιων" που μαζι τους οχι απλως κοροϊδευετε τον

    κοσμο,αλλα προκειμενου να καθεστε στις κωλοκαρεκλες σας, αλληλοϋποστηριζεστε και χρονο με τον

    χρονο βυθιζετε την χωρα στο χαος σε ολα τα επιπεδα.

    Δεν ξερω ποιοι μαλακες σας ψηφιζουν, αλλα ας μαθουν οτι τα σκατα της προδοσιας των

    πολιτικων ταγων θα τα λουστουνε ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]