Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Συλλογή υπογραφών για τη διενέργεια Δημοψηφίσματος για τη Συμφωνία των Πρεσπών


Αναδημοσιεύουμε από την ιστοσελίδα της Επιτροπής για την διενέργεια δημοψηφίσματος για την συμφωνία των Πρεσπών την εκστρατεία συλλογής υπογραφών που έχει ξεκινήσει. 

Συλλογή υπογραφών για τη διενέργεια Δημοψηφίσματος για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Εμείς οι Δημοκρατικοί πολίτες που συνυπογράφουμε αυτό το κείμενο δηλώνουμε την αντίθεσή μας στη Συμφωνία των Πρεσπών μεταξύ της Ελληνικής Δημοκρατίας και της ΠΓΔΜ επειδή αυτή  απεμπολεί τα ύψιστα δίκαια του ελληνικού λαού στο σύνολό του και δεσμεύει το μέλλον των επερχόμενων γενεών.

Για το λόγο αυτό  ζητούμε να πραγματοποιηθεί δημοψήφισμα για την κύρωση ή όχι  της Συμφωνίας των Πρεσπών, ώστε να αποφασίσει  ο ίδιος ο κυρίαρχος  ελληνικός λαός γι’ αυτήν. Εξάλλου δεν είναι δυνατόν οι κάτοικοι της ΠΓΔΜ να έχουν ήδη εκφραστεί με δημοψήφισμα επί της συγκεκριμένης συμφωνίας και να μην παρέχεται το αντίστοιχο δικαίωμα στους Έλληνες πολίτες.
Γιατί, σε τελευταία ανάλυση, το θέμα  αυτό είναι εθνικό και συγχρόνως θέμα δημοκρατίας.

Η διενέργεια του δημοψηφίσματος πρέπει να προηγηθεί της κύρωσης της  Συμφωνίας των Πρεσπών από την ελληνική Βουλή, ώστε η επίσημη θέση του ελληνικού κράτους, να διαθέτει νομιμοποίηση θεμελιωμένη στη συναίνεση του ελληνικού λαού.

Για να υπογράψετε πατήστε εδώ

Παρακαλούμε να συμπληρώσετε όνομα, επώνυμο (στα ελληνικά), e-mail και κάντε κλίκ στην επιλογή i’m not a robot. Ανώνυμες υπογραφές δεν προσμετρώνται. Κοινοποιήστε την παραπάνω συλλογή υπογραφών όπου κρίνετε. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: dhmopshfismamakedonia@gmail.com και στο facebook

Ευχαριστούμε.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]