Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Απέραντο φρενοκομείο


Εντελώς απέραντο. Το φρενοκομείο Hellas. Ιδιαιτέρως τις τελευταίες ημέρες και ιδιαιτέρως με πρωταγωνιστές εναπομείναντα στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Μάλιστα μια από τις πρόσφατες τηλεοπτικές αρλούμπες του Παναγιώτη Σγουρίδη συνιστά υπόδειγμα σουρεαλιστικής υποκριτικής που κάθε ταλαντούχος της κωμωδίας πρέπει να την συμπεριλάβει σε κάποιο από τα έργα του.

Περίπου η στιχομυθία πήγε κάως έτσι: Η κυρία Μαρίνα Χρυσοβελώνη ισχυρίζεται ότι παραμένει στέλχος των ΑΝ.ΕΛ- Απάντηση Σγουρίδη «φυσικά είναι»--Μα πως είναι αφού παραμένει στη θέση της υφυπουργού και από την άλλη προτίθεται να ψηφίσει υπέρ παραμονής της κυβερνήσεως του Αλέξη Τσίπρα.

Απάντηση Σγουρίδη «Για την διαγραφή της πρέπει να συνεδριάσει το αρμόδιο όργανο το οποίο λειτουργεί αυτόνομα και αντικειμενικά»--Μα τότε γιατί σπεύσατε να διαγράψετε την Κουντουρά και τον Κόκκαλη—Απάντηση Σγουρίδη «δεν τους διαγράψαμε, απλώς με τη στάση τους έθεσαν τον εαυτό τους εκτός του κόμματος».

Μα καλά η κυρία Χρυσοβελώνη με την στάση της δεν έχει θέσει τον εαυτό της εκτός κόμματος;--Απάντηση Σγουρίδη «σας είπα για την διαγραφή της πρέπει να συνεδριάσει, πρώτα, το αρμόδιο όργανο».


Καταλάβατε; Εγώ όχι Δεν κατάλαβα τίποτα. Προφανώς ο κύριος Παναγιώτης Σγουρίδης, αντιπρόεδρος του κόμματος, ούτε αυτός κατάλαβε τίποτα. Προφανώς η ζάλη είνα μεγάλη. Προφανώς από ένα τέτοιου είδους παραλήρημα προκύπτει ασυγκράτητη μούρλια. Προφανώς το εν λόγω κόμμα δεν είναι κόμμα. Προφανώς έχουν χάσει και τ αβγά και τα πασχάλια. Προφανώς τρεις λαλούν και δύο χορεύουν. Και προφανώς η τρέλα δεν πάει στα βουνά αλλά στου Καμμένου και του Σγουρίδη τα μυαλά!


Με απλά λόγια. Η κυρία Ελενα Κουντουρά και ο κύριος Βασίλης Κόκκαλης, επειδή παρέμειναν στα υπουργικά τους πόστα έθεσαν τους εαυτούς τους εκτός κόμματος. Ομως η υφυπουργός Εσωτερικών Μαρίνα Χρυσοβελώνη, αν και παραμένει, ακλόνητη, στην θέση της, δεν έχει θέσει τον εαυτό της εκτός κόμματος. Και για την διαγραφή της θα αποφασίσει το αρμόδιο όργανο.

Κόβω τον σβέρκο μου. Πως έτσι και βρισκόταν εν ζωή ο αειμνηστος εθνάρχης Καρά Αμάν Αλή θα έσκαγε στα γέλια!

Η γελοιότητα πορεύεται με τον παραλογισμό. Ο παραλογισμός με την ανικανότητα, Και η ανικανότητα με την απόλυτη γελοιότητα. Και κάτι ακόμα. Δεν συμφωνώ με όσους πιστεύουν ότι όλα αυτά τα απίστευτα περιστατικά είναι προιόντα μιας καλοστημένης σκηνοθεσίας ανάμεσα στους δύο πρώην «εραστές» Αλέξη Τσίπρα και Πάνο Καμμένο.

Αλλά και έτσι να είναι ε τότε ακόμα χειρότερα και τρισχειρότερα για τον «θεόγυμνο» Πάνο Καμμένο. Γιατί όχι μόνο φορτώθηκε όλη τη χλεύη. Γιατί όχι μόνο έβγαλε τα μάτια του με τα ίδια του τα χέρια. Γιατί όχι μόνο επειδή όλα τα στελεχη του λακάνε και τον εγκαταλείπουν σ αυτή την αφόρητη πολιτική μοναξιά του, Γιατί όχι μόνο ο Παναγιώτης Σγουρίδης παραμένει ως μοναδικός εκφραστής του. Γιατί όχι μόνο έχει καταντήσει «καρπαζοεισπράκτορας» ολόκληρου του πολιτικού προσωπικού. Γιατί όχι μόνο επειδή είναι Πρόεδρος ενός κόμματος που αποτελείται από τον Πάνο, από τον Καμμένο, από τον Παναγιώτη, από τον Σγουρίδη και από μερικούς άλλους τέτοιου και χειρότερου επιπέδου.

Αλλά κυρίως, όπως έχω γράψει και στο παρελθόν, επειδή έπαιξε τον ρόλο του, έγινε το εφαλτήριο του Κυρίου του, έκανε τις κωλοτούμπες του, και τώρα που εξάντλησε τον χρόνο του και που ολοκλήρωσε το έργο του, βρέθηκε στα αζήτητα. Χωρίς στελέχη, χωρίς τους βουλευτές του, χωρίς τον υπουργικό του θώκο και χωρίς τους οπαδούς του.

Βάζω στοίχημα ότι στις επερχόμενες εκλογές θα ψάχνει την ψήφο του. Οπως έλεγε και η μακαρίτισσα η νόνα μου «παιδάκι μου τα θελε ο κ@@ος σου»!

Δημήτρης Δανίκας
Πρώτο ΘέμαΟι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]