Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αρχές Φεβρουαρίου ο Τσίπρας στην Τουρκία


Το αμέσως επόμενο διάστημα θα συγκεκριμενοποιηθεί η ημερομηνία και το πρόγραμμα για το ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στη γειτονική χώρα

Ο εκπρόσωπος της Προεδρίας της Τουρκίας Ιμπραήμ Καλίν, μιλώντας για το προσεχές πρόγραμμα του προέδρου Ερντογάν και την περιοδεία του για τις επικείμενες δημοτικές εκλογές είπε -μεταξύ άλλων- ότι στις αρχές Φεβρουαρίου, πρόκειται να επισκεφθεί την Τουρκία ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας Αλέξης Τσίπρας.

Το αμέσως επόμενο διάστημα θα συγκεκριμενοποιηθεί η ημερομηνία και το πρόγραμμα για το ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στη γειτονική χώρα.

Την επίσκεψη είχε επιβεβαιώσει και ο πρωθυπουργός σε πρόσφατη συνέντευξή του, λέγοντας ότι θεωρεί σωστή τακτική τις συχνές επαφές με τον Τούρκο πρόεδρο, προκειμένου να επιλύονται τα ανοιχτά ζητήματα μεταξύ των δύο χωρών.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]