Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ό,τι δεν έπραξε η ΝΔ το 15', να το πράξει τώρα!


Πάνε οι σύντροφοι. Τα ψωμιά τους τέλειωσαν. Άντε να μείνουν για λίγους μήνες ακόμη στην εξουσία. Έπειτα ακολουθεί το αναπόφευκτο μαύρισμα της χειρότερης κυβέρνησης που γνώρισε ο τόπος.

Το βλέπουν και οι ίδιοι, εξ ου κι όλο αυτό το μπάχαλο που έχει προκύψει με τα συνεταιράκια.

Ο μεν Τσίπρας κάνει απεγνωσμένες κινήσεις για να εξασφαλίσει τόσο την πλειοψηφία για την κύρωση της επαίσχυντης συμφωνίας, όσο και για την ολιγόμηνη παράταση της πρωθυπουργίας του. Ο δε Καμμένος πανικόβλητος βλέπει το κόμμα του να φυλλορροεί, διαπιστώνοντας ότι οι... ανεξάρτητοι Έλληνες που έγιναν βουλευτές και υπουργοί χάρη σε αυτόν δεν είναι και τόσο ανεξάρτητοι. Βλέποντας το καράβι των ΑΝΕΛ να βουλιάζει πηδάνε σαν τα ποντίκια πάνω σε αυτό του ΣΥΡΙΖΑ , αφήνοντας τον καπετάνιο Πάνο επί της ουσίας μόνο να πνιγεί. Ας πρόσεχε. Άλλωστε όλα σε αυτή τη ζωή πληρώνονται. Ήρθε η στιγμή να πληρώσει για την ζημιά που έκανε στη δεξιά. Και θα την πληρώσει μέχρι τέλους.

Βέβαια μπορεί η ρήξη των δυο φίλων να είναι τεχνητή. Άλλωστε το έχουν επαναλάβει και στο παρελθόν. Αμέτρητες οι παραιτήσεις και οι κωλοτούμπες του Καμμένου.

Ωστόσο αυτή τη φορά η πραγματικότητα είναι αμείλικτη, κι ακόμη κι αν βρίσκονται σε συνεννόηση το τέλος τους είναι προδιαγεγραμμένο.

Το πολιτικό τους καντήλι είναι έτοιμο να σβήσει, συνεπώς τα τερτίπια που μηχανεύονται μπας και διασωθούν τους ζημιώνουν παρά τους ωφελούν.


Ας πούμε ότι ο Τσίπρας καταφέρνει να περάσει το αίσχος, και βρίσκει και τους πρόθυμους για κυβέρνηση μειοψηφίας.

Ας πούμε ότι ο Καμμένος μετά από την τεχνητή αποχώρησή του από την κυβέρνηση, παρόλες τις απώλειες βουλευτών και στελεχών, καταφέρνει να σταθεί όρθιος και συνεχίζει να προσποιείται τον Μακεδονομάχο προς άγραν ψήφων.

Τί τους κάνει όμως αμφότερους να πιστεύουν ότι έχουν ελπίδες να μετριάσουν την επερχόμενη μήνιν των πολιτών;

Τί τους κάνει να νομίζουν ότι η νέα οπερέτα που ετοιμάζονται να παίξουν θα σβήσει από την μνήμη του λαού το ξεπούλημα της Ελλάδας στα κοράκια και θα τους διασώσει πολιτικά;

Μήπως τελικά πίσω από όλα αυτά τα κολπάκια για επιμήκυνση του κυβερνητικού βίου δεν κρύβεται μόνο η πολιτική τους επιβίωση, αλλά και η ολοκλήρωση των υποσχέσεων που έδωσαν στα κοράκια για να τους διατηρήσουν στην εξουσία;

Τα οποία κοράκια είναι διατεθειμένα να τους κάνουν κι άλλα δωράκια, όπως η έξοδος στις αγορές, προκειμένου να υλοποιήσουν τις γεωπολιτικές τους ονειρώξεις; Ήτοι την ολοκλήρωση της παράδοσης της Μακεδονίας που θα συνοδευτεί με την υποχώρηση στο Αλβανικό για να ελέγχουν τα Βαλκάνια, ώστε απερίσπαστα να ξεπουλήσουν το Κυπριακό που θα οδηγήσει στον έλεγχο της Ανατολικής Μεσογείου και του Αιγαίου για να ρουφήξουν ανεμπόδιστα τα κοιτάσματα.

Δυστυχώς όλα οδηγούν στο παραπάνω συμπέρασμα. Οι.. εταίροι μας έχουν βρει του πρόθυμους ηλίθιους για να κάνουν τη δουλειά τους. Και πολύ φοβούμαστε ότι θα τους στηρίξουν μέχρι τέλους για να την ολοκληρώσουν.

Διότι αν ο Τσίπρας περάσει την ντροπή των Πρεσπών, εξασφαλίσει την ψήφο ανοχής, την οποία δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να του προσφέρει η ΝΔ μέσω της πρότασης μομφής, και πάρει και τα νέα δωράκια από τους αποικιοκράτες, δεν τον εμποδίζει τίποτα να συνεχίσει να τους υπηρετεί εξαντλώντας την τετραετία.

Τυχαία νομίζετε ότι έρχεται η μαμά Μέρκελ στην Ελλάδα; Το... παιδί της έχει πρόβλημα και σπεύδει να το βοηθήσει.

Το ερώτημα πλέον είναι αν υπάρχει ο τρόπος να σταματήσει άμεσα το εθνικό ξεπούλημα.

Υπάρχει, τον έχουμε γράψει και τον επαναλαμβάνουμε. Να παραιτηθεί σύσσωμη η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας. Και μην προστρέξουν ορισμένοι καλοθελητές να επαναλάβουν ότι θα γίνουν αναπληρωματικές εκλογές και θα κυβερνάει μόνος του ο Τσίπρας. Αν η ΝΔ τολμήσει να κάνει αυτή την επαναστατική κίνηση θα δημιουργήσει πολιτικά τετελεσμένα. Θα δυσκολέψει αφενός τους... πρόθυμους να ξεπουλήσουν την Μακεδονία και να στηρίξουν τον Τσίπρα, κι αφετέρου ακόμη κι αν ο Τσίπρας τολμήσει να κάνει αναπληρωματικές εκλογές δεν θα διαθέτει την λαϊκή νομιμοποίηση. Θα οριστεί από μόνος τους δικτάτορας, και η ΝΔ αυτομάτως θα έχει μαζί της την συντριπτική πλειοψηφία του λαού. Επειδή όμως ο Τσίπρας δεν είναι χαζός για να κάνει τέτοιο δωράκι στη ΝΔ θα αναγκαστεί να προσφύγει στις κάλπες.

Είναι η μόνη λύση για να εμποδιστεί το ξεπούλημα της πατρίδας.

Διαφορετικά, αν η ΝΔ επιλέξει την πρόταση μομφής όπως αναφέραμε, θα αβαντάρει τον Τσίπρα δίνοντάς του έξι μήνες ζωής, συμμετέχοντας έμμεσα και η ίδια στην εθνική προδοσία.

Ό, τι δεν έκανε το 15’, οφείλει να το κάνει τώρα.

Είναι προφανές ότι αν δεν στήριζε τον Τσίπρα δια της ψήφου της εκείνο το μαύρο καλοκαίρι σήμερα δεν θα υπήρχε και η χώρα θα είχε γλυτώσει από τις μεγάλες περιπέτειες που την έβαλε.

Δεν θα είχε γλυτώσει όμως μόνο η χώρα αλλά και η ίδια η ΝΔ, την οποία για να ανταμείψει ο Τσίπρας θέλει να την βάλει φυλακή στήνοντας σκευωρίες. Και μην μας πείτε ότι όλη αυτή η σκανδαλολογία δεν της έχει κάνει τεράστια ζημιά.

Επειδή λοιπόν ο τύπος είναι αδίστακτος και θα κάνει τα πάντα για να παραμείνει στην εξουσία, εξυπηρετώντας αποκλειστικά το προσωπικό του συμφέρον, η παραίτηση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ είναι μονόδρομος. Μόνο έτσι θα μπει τέλος στην κατρακύλα της Ελλάδας.

Θα το τολμήσει;

Αδέξιος Δεξιός
AntiNews


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. "Δεν θα είχε γλυτώσει όμως μόνο η χώρα αλλά και η ίδια η ΝΔ, την οποία για να ανταμείψει ο Τσίπρας θέλει να την βάλει φυλακή στήνοντας σκευωρίες. Και μην μας πείτε ότι όλη αυτή η σκανδαλολογία δεν της έχει κάνει τεράστια ζημιά."


    Μα τον Θεο........εισαι πολυ ηλιθιος, περα απο αδεξιος!!!

    Οταν ψηφιστηκε η αλλαγη του κωδικα ιθαγενειας και η ανεγερση του τζαμιου στον Βοτανικο,γιατι δεν

    χαθηκε η αρχη της δεδηλωμενης,απο την στιγμη που δεν υπερψηφισαν οι Ανελ;

    Δεν τους "εσωσαν" τα γαλαζοπρασινοποταμισια λαμογια και δεν τους εριξαν τοτε,ωστε να μην

    ψηφιστουν και τα αισχη αυτα;

    Για να συνεχιζουν να κυβερνουν και να σκευωρουν εις βαρος τους;

    Δεν καταλαβαινεις οτι προσπαθουν να δημιουργησουν απο την μια σκηνικο πολωσης και απο την αλλη

    αντιπερισπασμο σχετικα με το Σκοπιανο;

    Και οι μεν και οι δε κερδιζουν!

    Ή ψηφιζεις τα προηγουμενα λαμογια ή ψηφιζεις τα σημερινα!

    Παντως καποιο μαντρι πρεπει να επιλεξεις!!

    Αυτο σημαινει πολωση!

    ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να σκεφτεσαι πιο περα!

    Οπως ακριβως και στο καλπικο δημοψηφισμα!

    Ή ΝΑΙ ή ΟΧΙ!

    ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΠΙΟ ΠΕΡΑ!

    Το προβλημα δεν ειναι οι πολιτικαντηδες!

    Το προβλημα ειναι οι χρησιμοι ηλιθιοι που υποστηριζουν τους πολιτικαντηδες!

    Και μεσα σε αυτους τους χρησιμους ηλιθιους ανηκουν δημοσιογραφοι σαν και τουν λογου σου ,αδεξιε

    μπετοβλακα!

    Και ειμαι περιεργος για το τι θα λετε οταν δεν θα υπαρχει δυνατοτητα αυτοδυναμιας.

    θα συνεργαστουν οι γαλαζιοι και οι ροζε "αδιστακτοι" για την "σωτηρια" της...."Πατριδας;"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό που προέχει είναι να ξεκουμπιστούν αυτοί μια ώρα αρχύτερα, η προδοτική συμφωνία ΔΕΝ πρέπει να περάσει και η μόνη λύση είναι η παραίτηση όλη της κοινοβουλευτική ομάδας της ΝΔ μαζί με τους αναπληρωματικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ!

      ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!

      Αλλα ας υποθεσουμε οτι οντως παραιτουνται!

      Και γινονται και εκλογες και η ΝΔ λαμβανει αυτοδυναμια!

      Θα πει ο κουλης ΟΧΙ στην Μερκελ και στους Αμερικανους για να προασπιστει ενα ονομα το

      οποιο ξεπουληθηκε απο τον .."επιτιμο";

      Ή μηπως πιστευει κανεις οτι ο κουλης θα κανει δημοψηφισμα για μια αλλη "λυση";

      Στο τελος, θα κοιτανε οι νεοελληνες σαστισμενοι ,οπως κοιτουσαν τον τσιπρα μετα το καλπικο

      δημοψηφισμα!

      Ο κυβος ερριφθη ,Κελλυ!

      Πολιτικαντηδες,δημοσιογραφισκοι και ..."Δικαιοσυνη" στο ζενιθ της ξεφτιλας και της

      παρακμης!

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]