Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ημερίδα για τη Συμφωνία των Πρεσπών


Η Παμμακεδονική Συνομοσπονδία (Ελλάδος – Αθηνών) στο πλαίσιο των αποφάνσεων της Α’ Εθνικής Συνδιάσκεψης (21 με 23 Οκτ 2018 Παλαιά Βουλή) οργανώνει την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019 στις 11:00 π.μ. στην Παλαιά Βουλή εκδήλωση με θέμα :

«Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ, ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ, ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ».

Την εκδήλωση τιμούν και πλαισιώνουν με σχετικές εισηγήσεις τους οι: Κώστας Γρίβας Αναπληρωτής Καθηγητής Γεωπολιτικής στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων. Διδάσκει επίσης Γεωγραφία της Ασφάλειας στην ευρύτερη Μέση Ανατολή στο Τμήμα Τουρκικών και Σύγχρονων Ασιατικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών, ο Δημοσιογράφος Νίκος Ιγγλέσης, αρθρογράφος του περιοδικού Επικαίρα αναλυτής μέλος της ΕΣΗΕΑ, Σταύρος Λυγερός, Δημοσιογράφος Διπλωματικός & Πολιτικός αναλυτής μέλος της ΕΣΗΕΑ.

Στην έκτακτου και ειδικού χαρακτήρα εκδήλωση, εν όψει και της επικείμενης συζήτησης και ενδεχόμενης ψήφισης – κύρωσης της διακρακτικής – διεθνούς (;) Συμφωνίας μεταξύ Ελλάδος και Σκοπίων της 17ης Ιουνίου 2018 από την Ελληνική Βουλή, και επί τη ενάρξει του νέου έτους, εορταστική εκδήλωση, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Παμμακεδονικής Συνομοσπονίας, Δρ. Ιωάννης Αθανασιάδης, θα προβεί σε σχετικές ανακοινώσεις και πρόγραμμα δράσεων.
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]