Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο σκουπιδότοπος των «Ιών» «ξερνάει» αφηνιασμένα

Γράφω σ’ αυτή τη χώρα, που μαντρώνουν
τους ανθρώπους. Μες στα σκουπίδια και τη
δίψα, τη σιωπή και την πείνα…»
ΑΡΑΓΚΟΝ
Είπαμε αυτές τις ημέρες να μην ασχοληθούμε με τη μαντρωμένη χώρα και τα σκουπίδια που μας γεμίζουν οι ποικίλες εστίες ρύπων: πολιτικές και δημοσιογραφικές…
Υπάρχουν, όμως κάποιοι «επαγγελματίες» εργολάβοι και μεταπράτες των πλανητικών «αντιεθνικιστικών» ρύπων που δεν μας αφήνουν σε ησυχία ούτε αυτές τις μέρες.
Τέτοιοι υστερικοί του επαγγέλματος είναι οι «Ιοί». Ίσως να επιλέγουν και τις περιόδους που ο κόσμος ζει τις ημέρες των Παθών του ή κινητοποιείται για να γιορτάσει την ΑΝΑΣΤΑΣΗ, για να «κτυπήσουν», όπως οι διαρρήκτες…
Τέτοια «επαγγελματική διαστροφή» αντί-εθνικιστικής υστερίας, τέτοια μεταπρατική πώρωση πώλησης κάθε κουρελιού του νεοταξικού παζαριού, δύσκολα συναντάς. Οι «Ιοί» πλειοδοτούν σε αντί- εθνικιστική παράκρουση, σε πεισματωμένο κυνισμό, από κάθε άλλη νεοταξική εστία των οικότροφων του καθεστωτικού Τύπου ή άλλων Ιδρυμάτων!!!

Οι «Ιοί» για να υπερασπίσουν τα άγια των αγίων τους: τα ιδεολογήματα του κέρδους των υπερεθνικών και των μηχανισμών εξαπάτησης, χρησιμοποιούν νύχια και δόντια. Εφευρίσκουν ποικίλα τεχνάσματα και «μαρτυρίες», βάζουν σε ενέργεια ψυχρά και αμείλικτα κάθε μέσον: Από την απάτη, το ψεύδος μέχρι τις απειλές και τις «μεταμφιεσμένες» δικαστικές αγωγές…
Μέσα, όμως, σε αυτόν τον διεστραμμένο επαγγελματικό τους και υστερικό τους οίστρο ξεγυμνώνονται παντελώς. Ακόμα και στους καταθλιπτικά αφελείς.
Ένα τέτοιοι ξεγύμνωμα αποτελεί και το σημερινό τους κείμενο στην «Ελευθεροτυπία».
Ξέθαψαν, οι άμοιροι, τον ηθοποιό Βασίλη Διαμαντόπουλο για να στηρίξουν τις διατεταγμένες ιδέες τους υπέρ των κουκουλοφόρων και ενάντια στην ελληνική σημαία!!!
Επειδή ο Διαμαντόπουλος το 1995, σε εκπομπή του Τριανταφυλλόπουλου, μίλησε υπέρ των «γνωστών αγνώστων» και χαρακτήρισε την ελληνική σημαία «ένα πανί που το δώσανε σε ένα ράπτη και το έραψε», αυτό, σύμφωνα με τους «Ιούς», αποτελεί ΔΙΚΑΙΩΣΗ των κουκουλοφόρων και του καψίματος της σημαίας.
Τέτοιο τέχνασμα αθλιότητας σπάνια συναντάς. Μόνο ο σκουπιδοτενεκές των «Ιών» μπορεί να βγάλει. Μόνο πανικόβλητοι δούλοι των «νταβάδων» μπορεί να «ανακαλύπτουν» κάποια ναυάγια του κόσμου του θεάματος, κάποιους πολιτικούς καιροσκόπους, για να δικαιώσουν τις διατεταγμένες κουκουλοφόρικες καταστροφές και να κτυπήσουν τα επαναστατικά, εθνικά σύμβολα με φράσεις: «Η σημαία είναι ένα πανί»!!!
ΔΥΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:
Πρώτη παρατήρηση. Οι «Ιοί», μέσα από το άπειρο πλήθος των ιστορικών προσωπικοτήτων ανακάλυψαν τον… ηθοποιό Διαμαντόπουλο. Δεν μας εξήγησαν όμως τούτο το απλό: Από πού ως πού ο Διαμαντόπουλος αποτελεί ιστορική αναφορά; Με ποιο ιστορικό ανάστημα (αγωνιστικό, θεωρητικό, ιδεολογικής, πολιτικής και ηθικής συνέπειας) ανυψώνεται σε «κριτής» των εθνικών συμβόλων και των κοινωνικών αγώνων;
Ποιος ήταν ο Διαμαντόπουλος, που μέσα στην εποχή του αλλάζοντος «εκσυγχρονισμού», βγήκε για να ακυρώσει τα σύμβολα του αγώνα: Από την Επανάσταση του 1821, το ΕΑΜ, μέχρι το Πολυτεχνείο;
Το ιστορικό κριτήριο είναι τα επαναστατικά κινήματα, οι πρωταγωνιστές και οι ιδεολόγοι αυτών των κινημάτων και ΟΧΙ κάποια ναυάγια- θεάματα του καθεστώτος.
Για τα λαϊκά κινήματα, τις επαναστατικές εκρήξεις και τους αγωνιστές ΠΟΤΕ δεν αποτέλεσε η σημαία (είτε η ελληνική, είτε η Γαλλική, είτε η κόκκινη σημαία), «ένα πανί»!!!
Ο Διαμαντόπουλος και οποιοσδήποτε άλλος ή κουκουλοφόρος δεν νομιμοποιούνται να μιλούν τόσο προσβλητικά και χλευαστικά εναντίον των συμβόλων της επαναστατικής ή εθνικής, λαϊκής συνείδησης.
Μια τέτοια χλεύη την ξερνούν μόνο τα παπαγαλάκια της Νέας Τάξης: Επιδοτούμενα και κατευθυνόμενα ή «χρήσιμοι ηλίθιοι».
Δεύτερη παρατήρηση. Το γεγονός, επίσης, ότι οι ψυχώσεις μίσους και καταστροφής αποτελούν το προϊόν της καπιταλιστικής, κοινωνικής βαρβαρότητας και εκκολάπτονται από την κοπριά του καθεστώτος δεν σημαίνει καθόλου ότι η ΠΟΛΙΤΙΚΗ πράξη των κουκουλοφόρων δικαιώνεται.
Μια τέτοια προβληματική μόνο στα μυαλά των «αριστερών» λακέδων μπορεί να υπάρξει.
Η θεωρία και η πράξη των επαναστατικών λαϊκών κινημάτων γνωρίζει ότι και ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ στηρίζεται στην κοπριά και στις ψυχώσεις που προκαλεί η καπιταλιστική βαρβαρότητα. Και ο φασισμός για τους αριστερούς είναι σαρωτικά επικίνδυνος, ακριβώς γιατί ενώνει, εξοπλίζει και κινητοποιεί επιθετικά τις διαλυμένες μάζες και τις καταστροφικές ψυχώσεις ενός τμήματος της σμπαραλιασμένης νεολαίας.
ΣΗΜΕΡΑ ο νεοταξικός φασισμός, όπως και ο παλαιότερος, τρέφεται από τη μαζική υστερία και την ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ. Κατευθύνει την κινητοποιημένη απελπισία, με τα «τάγματα» των κουκουλοφόρων ή των «γνωστών αγνώστων» προς δικό του όφελος: Για την προώθηση των εφιαλτικών σχεδίων του εναντίον των κοινωνιών και των λαϊκών κινημάτων.
ΟΛΑ αυτά είναι αλφαβητικά για έναν που έχει θητεύσει στοιχειωδώς στη μαρξιστική θεωρία και έχει εμπειρίες μαζικών αγώνων.
Ο Τρότσκι τα έχει αναλύσει ΔΙΕΞΟΔΙΚΑ.
Μόνο οι «αριστεροί» δωσίλογοι θέλουν να τα αγνοούν.
Άλλοι γιατί είναι προσκυνημένοι και επιδοτούμενοι και άλλοι από άγνοια και θηριώδη ηλιθιότητα…
ΟΙ «Ιοί» υστερικά θέλουν να μας πείσουν για το αντίθετο. Και επιστρατεύουν για τον άθλιο ρόλο τους ό,τι βρούνε.
Και όμως η αριστερή σκέψη και η αγωνιστική ιστορία έχει πολλές πηγές. Γιατί δεν αναφέρουν ούτε μία και ξεθάβουν τον … Διαμαντόπουλο και άλλα φρούτα της εποχής του Σόρος και ΣΙΑ;
Πηγή


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

15 σχόλια :

  1. Tin proigoumeni evdomada eihe pasha i ypolipi evropi. Oloi giortazoun to pasha alla afto pou ginete stin Ellada einai ena orgio thriskeftikis propagandas kai ysterias.
    An kapoios tolmisi de kai pi kati gia tin orthodoxia aftes tis meres, einai graikylos, anthellinas, prodotis ktl.

    Nai o IOS einai enas vothros, alla kai eseis me to agio fos apo to israel kai ta alla faidra me ena soro foto apo kokaliarides evraious dithen agious, den eiste kalyteroi!

    Sovareftite ligaki.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι εσύ τι πρόβλημα έχεις;
    Και καταρχήν πού βρίσκεται και βάσει τίνος στοιχειοθετείται το "όργιο θρησκευτικής προπαγάνδας και υστερίας"; Συνέβη κάτι; Βρέθηκε κάτι καινούργιο που αναίρεσε το Χριστιανισμό και τη μεγάλη Εβδομάδα και δεν το μάθαμε; Αν υπάρχει κάτι πέστο, ειδάλλως δεν υπάρχει λόγος να αναμασάς τη γνωστή καραμέλα.

    Επιπλέον, όποιος θέλει να πει κάτι για την ορθοδοξία μπορεί ελεύθερα να το πει και εξίσου ελεύθερα θα εισπράξει ποικίλες αντιδράσεις. Ποιο το πρόβλημά σου λοιπόν; Θέλεις μονόλογο άνευ αντιλόγου ή μήπως αισθάνεσαι ότι το "κάτι" που έχεις αν πεις δεν πολυστέκει στον αντίλογο;

    Το δε Άγιο Φως που τόσο επιπόλαια και με θρασύτητα χλευάζεις είναι κάτι που δεν έχει εξηγηθεί και κατανοηθεί χιλιάδες χρόνια τώρα και μάλιστα από ανθρώπους που ήταν - δε φαντάζομαι να πέφτω έξω! - πολύ εξυπνότεροι από εσένα. Αν λοιπόν έχεις να πεις κάτι συγκεκριμένο, χειροπιαστό και να καταρρίψεις οριστικά τις "φαιδρότητες" που εμείς οι υπόλοιποι πιστεύουμε, ορίστε! Βήμα υπάρχει, πέστο!

    Αν όμως, όπως και πολλοί άλλοι, το μόνο που έχει να πεις είναι οι φαιδρότητες - άνευ εισαγωγικών - που ήδη έγραψες, θα σου πρότεινα, πολύ ήσυχα και διακριτικά, να αποσυρθείς στην τρύπα σου μέχρι του χρόνου. Ποιος ξέρει! Ίσως μέχρι τότε να έχεις βρει το δρόμο σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Dialogos stis vaseis pou evales anonyme me yvreis? (vale ena onoma, Theodoulos i kati shetiko)
    Karamela esy masas kathe hrono me to keraki pou anavei me diatagi theou! Diladi olokliros theos asholeite piso apo kleistes portes na anapsei to keraki kai karfi den tou kaigete gia tis katastrofes kai adikeies gyro tou.

    Na pisteveis oti theleis dikaioma sou, alla i exarsi aftes tis meres apo thavmata kai foto me kokaliarides evraious me prokaloun alergeia. That’s all.

    To oti anthropoi exypnoteroi apo mena asholithikane me to mystirio tou pos anavei to keraki, tha se apogoitefso alla den to pistevo. Ego tha se synvouleva ena hlyaro ntous kai 66 fores to kyrie eleison prin pas gia ypno, provato.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μια απορία. Για ποιό λόγο οι διάφοροι αντι-θρησκευόμενοι αντι-έτσι και αντι-αλιώς τα έχουν ΜΟΝΟ και αποκλειστικά με την Ορθοδοξία;

    Γιατί για παράδειγμα δεν μιλούν με το ίδιο υποτιμιτικό και υβριστικό τρόπο για το Ισλάμ ή για τον Ιουδαισμό, ή για τον Καθολικισμό κλπ; Θρησκείες δεν είναι αυτές;

    Δείνουν έτι την εντύπωση ότι το πρόβλημα τους ΔΕΝ είναι η Ορθοδοξία αλλά ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ.

    Προσπαθώντας λοιπόν να κτυπήσουν τον Ελληνισμό άλλωτε τα έχουν με την Ορθοδοξία, άλλωτε με τα εθνικά σύμβολα (σημαία, κλπ) άλλωτε με τα εθνικά μνημεία (αγάλματα, προτομές κλπ) άλλωτε με τον εθνικό ύμνο, κλπ. κλπ.

    Πηγαίνετε σε οποιαδήποτε άλλη χώρα και να βρίζετε τα ιερά και τα όσια της (π.χ. Ισραήλ, Τουρκία, ΗΠΑ, κλπ) να πείτε αυτά που λέτε και να κάνετε αυτά που κάνετε και θα σας κάνουν λίπασμα.

    Εδώ σας ανεχόμαστε διότι έχουμε πει --από αρχαιοτάτων χρόνων-- ότι ως Έλληνες αφήνουμε όλα τα ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ να ανθίζουν, ακόμα και τους κάκτους και τις τσουκνίδες και κάτι που στην Κύπρο τα ονομάζουμε "γαουρόγκανθα." Μην μας το παίζετε όμως και ψαγμένες τουλίπες. Όσοι δεν είστε βλάκες είστε βαλτοί.

    Κ. από Κύπρο

    ΥΓ./ Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα στους απανταχού της γης ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Anonyme Kyprie,

    O logos pou oi atheistes, Dodekatheistes kai oloi oi logika skeptomenoi Ethnikoi Ellines einai kata tis orthodoxias einai giati i orthodoxia ethapse ton Ellinismo.
    Ekatontades hiliades Ellines sfagiastikan na alaxopistisoun se enan xeno asiatiko theo, vizantinoi katestrepsan akadimeies, Naous, vivliothikes, ta panta!
    To misos tous akomi kai simera to xernane kathimerina me ta evraika evagelia tous kai KANEIS sas den leei tipota!
    Ta glypta ton Ellinon progonon mas ta apokaleite eidololatrika kai ta katastrepsate, alla oi kakografeies pou proskynate me tous evraious kakomoutsounous einai agia!
    Ftohe Ellina, genitsaro se kanane enanteia stous Ellines, alla pote den tha to matheis giati to myalo sou to gemisane me livani kai gouru gouru!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΘΕΛΕΤΕ ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΠΑΘΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΑ. ΔΕ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΟΥ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΔΙΣΤΥΧΟΣ ΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΟΣΙΑ ΜΑΣ.ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΙ ΝΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΠΟΛΛΑ ΔΥΤΙΚΑ ΧΤΙΣΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΕΚΛΕΨΑΝ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ (ΠΑΡΘΕΝΩΝΑΣ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΝΩΡΙΣΕ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑ ΤΩΡΙΝΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ. ZANGLO ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΜΗ ΛΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΣΥΝΑΡΤΗΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕ ΠΕΘΑΙΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ποιόν Ελληνισμό έθαψε η Ορθοδοξία φίλε μου Zanglos; Τη γλώσσα την Ελληνική τη κράτησε. Έθιμα ελληνικά κράτησε. Και την ελληνική συνείδηση. Εσύ βέβαια φίλε μου Zanglos δεν καταδέχεσαι να χρησιμοποιήσεις ελληνικά γράμματα για να επικοινωνήσεις με Έλληνες και σου φταίει η Ορθοδοξία; Είσαι Δωδεκαθεϊστής λες, αναρωτιέμαι όμως τι είδους Δωδεκαθεϊστής είσαι. Από αυτούς που τιμούσαν το Ελληνικό Δωδεκάθεο και είχαν εκλείψει ουσιαστικά από τον 1 πχ αιώνα, ή αυτούς που πίστευαν στους θεούς της μόδας τότε, Σέραπι, Ήλιο, Τρέχοντα Ρωμαίο Αυτοκράτορα κτλ οι οποίοι φυσικά δεν είχαν καμία σχέση με την Ελληνική παράδοση. Ότι και να είσαι πες ότι θες. Ο Θεός δε φοβάται την κριτική, σέβεται την ελευθερία σου. Αν θα πεις κάτι χρήσιμο και καλό εξαρτάται από σένα... Ά και αν μπορείς και δεν προσβάλει τη Δωδεκαθεϊστική σου συνείδηση χρησιμοποίησε ελληνικούς χαρακτήρες, όπως κάνουν οι ορθόδοξοι. Χριστός Ανέστη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Diavazontas tin apantisi sou opos kai ton allon omoideaton sou ena pragma katalavaino, pote den tha ginoumai mia evropaiki hora, para tha parapleoume ston vourko tou skotous pou oi evraioi toso entehna fytepsan stin psyhi sou kai apo Ellina se kanan genitsaro.
    Anoixe kai kana vivlio, arhise apo do: http://epic-atheist.blogspot.com/2009/02/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Alla prosohi, i istoselida einai gia Ellines me karydoia ohi gia genitsarous me fountoukia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αν κρίνω από την ορθογραφία σου ακόμα και στα greeklish, τόσο εσύ όσο και οι ομοϊδεάτες σου, αν θέλετε να λέγεστε - και καλά - Έλληνες, καλό θα είναι να μάθετε την ελληνική γλώσσα. Γι' αρχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. To epiheirima sou ypodilonei to skotos tou kokoromyalou sou theodoule.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ενώ το δικό σου μυαλό - δωδεκαθεϊστές, άθεοι, ό,τι να 'ναι, όλοι μαζί στο ίδιο σακούλι! Κατά της Ορθοδοξίας κι ό,τι θέλει ας είναι! Πώς τώρα ο άθεος και ο δωδεκαθεϊστής συνεννοούνται, άλλο καπέλο! - είναι διαυγές και φωτεινό!

    "Και το μυαλό σου είναι θολό
    και το δικό τους πιο θολό..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η άποψη που είχε διατυπώσει τότε ο μακαρίτης ο Διαμαντόπουλος, διατυπώθηκε το 1996 και πάλι, από τον τότε εκπρόσωπο του Υπ.Εξ. των ΗΠΑ, Νίκολας Μπερνς, αυτόν που ήρθε και πρέσβης ένα φεγγάρι. Τότε είχε πει ο πρώην ανθύπατος, με αφορμή τον θάνατο του Σολομού Σολομού, ότι δεν αξίζει να χάνει τη ζωή του κάποιος, για ένα κομμάτι πανί. Είδατε ταύτιση οι απόψεις της "αριστεράς" με τις απόψεις των ΗΠΑ;
    Μια παράκλιση, γράφετε επιτέλους με ελληνικούς χαρακτήρες όσοι θέλετε να είστε κριτές των πάντων. Κρίμα,τόσα λεφτά πλήρωσε ο μπαμπάκας σας να σας μάθουν ελληνικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Όσο για τον φίλο Zanglos εκ Σουηδίας όπως βλέπω στο προφίλ του, "η προσέγγιση με τους ένδοξους προγόνος (έτσι το γράφει) μου", γράφοντας τουλάχιστον με Ελληνικούς χαρακτήρες. Είναι το ελάχιστο που θα μπορούσες να κάνεις. Κι επειδή πρότινες και κάποιο βιβλίο, θα σου προτίνω κι εγώ να διαβάσεις το βιβλίο "Αι βλαβεραί συνέπειαι του αυνανισμού πέραν κάποιας ηλικίας". Μου είπαν κάποιοι "σύντροφοί" σου ότι είναι καλό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]