Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Συρία: Αμερικανός και Γερμανός ανάμεσα σε τζιχαντιστές που συνελήφθησαν από Κούρδους


Οι εκκαθαριστικές επιχειρήσεις του YPG στην περιοχή της Ντέιρ Αζόρ αποδίδουν, ενώ πολλά μέλη του Ισλαμικού Κράτους αποδεικνύεται πως προέρχονται από χώρες της Δύσης

Κουρδικές δυνάμεις στη Συρία συνέλαβαν οκτώ τζιχαντιστές σε περιοχή της ανατολικής Συρίας, μεταξύ των οποίων ήταν ένας έφηβος Αμερικανός και ένας Γερμανός πολίτης.

Όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος των YPG, το γκρουπ των τζιχαντιστών εντοπίστηκε και συνελήφθη σε ειδική επιχείρηση στην επαρχία Ντέιρ Αζόρ, όπου παραμένουν ενεργές ομάδες του Ισλαμικού Κράτους, παρά την απώθησή τους από τις πόλεις που χρησιμοποιούσαν ως βάσεις τους τα προηγούμενα χρόνια.


Στο ίδιο γκρουπ ήταν ένας Ρώσος, με ουκρανική υπηκοότητα από το Τατζικιστάν και ένας Ουζμπέκος. Στην ίδια ανακοίνωση, οι Κούρδοι έδωσαν μερικώς τα στοιχεία του 16χρονου Αμερικανού, ο οποίος εμφανίστηκε με το όνομα Noah Su.

Την Κυριακή, οι Κούρδοι είχαν συλλάβει άλλο ένα γκρουπ πέντε τζιχαντιστών, στο οποίο υπήρχαν δύο Αμερικανοί πολίτες, ο ένας εκ των οποίων αναγνωρίστηκε και προέκυψε πως ήταν καθηγητής από το Χιούστον.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]