Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πανικός και χάος στους ΑΝΕΛ - Καμμένος διαψεύδει Σγουρίδη


"Θερμό επεισόδιο" βλέπει ο αντιπρόεδρος Σγουρίδης, αλλά ο πρόεδρος Πάνος Καμμένος τον διαψεύδει μιλώντας για θεωρίες φαντασίας!
Δεν συνεννοούνται και δεν επικοινωνούν ή ακολουθούν την τακτική "ο σώζων εαυτόν σωθήτω";

Στο ενδεχόμενο να καθυστερήσει να έρθει προς ψήφιση στη Βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών, αναφέρθηκε ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ, Παναγιώτης Σγουρίδης.

Ο κ. Σγουρίδης μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 υποστήριξε ότι «μπορεί να συμβούν γεγονότα». Στην ερώτηση, «τι θα μπορούσε να συμβεί;» ο κ. Σγουρίδης απάντησε
«ένα θερμό επεισόδιο. Το απεύχομαι αλλά όλα μπορούν να συμβούν. Κατηγορηματικά δεν επενδύω σε κάτι τέτοιο».
Ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ είπε επίσης ότι «το πότε θα εισαχθεί έχει ένα δρόμο. Δεν ξέρω τι γεγονότα μπορεί να υπάρξουν. Μπορεί να υπάρξουν γεγονότα απρόβλεπτα και η συμφωνία να μην έρθει ποτέ στο κοινοβούλιο και αυτό δεν έχει να κάνει με την εγχώρια πολιτική σκηνή».

«Κανονικώς εχόντων των πραγμάτων μέχρι τον Μάρτιο-Μάιο υπολογίζω ότι μπορεί να έρθει η Συμφωνία και θα χρειαστεί μια επεξεργασία. Δεν σημαίνει ότι από τη στιγμή που η συμφωνία κυρωθεί στο σκοπιανό κοινοβούλιο τότε αυτομάτως θα εισαχθεί προς έγκριση στο ελληνικό κοινοβούλιο».

Διευκρίνισε, επίσης ότι «καθυστέρηση μπορεί να είναι και 2 μήνες και 1 μήνας στο χρόνο από τη στιγμή που κυρώνεται στο σκοπιανό κοινοβούλιο».


Ο Καμμένος αδειάζει Σγουρίδη: «Θεωρίες φαντασίας» τα περί θερμών επεισοδίων

Σε ένα μεγαλοπρεπές άδειασμα του αντιπροέδρου του κόμματός του, Παναγιώτη Σγουρίδη, προχώρησε μέσω twitter ο Πάνος Καμμένος σε μια προσπάθεια να αμβλύνει τις εντυπώσεις και τα ερωτήματα που προκάλεσαν οι δηλώσεις του πρώτου περί ενδεχόμενου θερμού επεισοδίου, το οποίο μάλιστα συνδύασε με καθυστέρηση στην κατάθεση της συμφωνίας των Πρεσπών στην ελληνική Βουλή.
«Οι θεωρίες φαντασίας περί δήθεν θερμών επεισοδίων ούτε βάση έχουν ούτε εξυπηρετούν την Ελλάδα» αναφέρει στο twitter ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας, προσθέτοντας πως «είμαστε η πιο ασφαλής χώρα της περιοχής που σέβεται το διεθνές δίκαιο και τους κανόνες καλής γειτονίας» ευχόμενος στο τέλος και «Καλή πρωτοχρονιά».
Σημειώνεται πως η αναφορά του Π. Σγουρίδη έχει προκαλέσει αντιδράσεις με τη Ν.Δ. να ζητά την παρέμβαση του Πρωθυπουργού που διατηρεί και το ρόλο του υπουργού Εξωτερικών καθώς και του υπουργού Εθνικής Άμυνας, δεδομένου ότι σύνδεση ενδεχόμενης καθυστέρησης της κατάθεσης στη Βουλή της συμφωνίας των Πρεσπών με ένα θερμό επεισόδιο εγείρει σοβαρό εθνικό ζήτημα.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]