Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ανταμείβοντας τους φονιάδες


Ο δολοφόνος Δημήτρης Κουφοντίνας θα πάρει εξαήμερη άδεια και θα κάνει Πρωτοχρονιά με τους δικούς του. Τα θύματά του παραμένουν, φυσικά, στους τάφους τους. Τα σπίτια που μαυρόντυσε και βύθισε στο πένθος ο άνανδρος φονιάς της 17 Νοέμβρη δεν πρόκειται να ξαναδούν τα αγαπημένα τους πρόσωπα ούτε την Πρωτοχρονιά ούτε σε κάποια άλλη γιορτή και σχόλη.

Ο άνθρωπος που, έπειτα από την εκδίκαση των εγκλημάτων του και στο Εφετείο, καταδικάστηκε σε 11 φορές ισόβια και 25 χρόνια κάθειρξη (για συμμετοχή σε 11 δολοφονίες, εκρήξεις, ληστείες και συμμετοχή στη 17Ν) παίρνει διαρκώς άδειες και περνάει φίνα στις Αγροτικές Φυλακές της Κασσαβέτειας Βόλου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η δεύτερη εξαήμερη άδεια που παίρνει ο Κουφοντίνας και το αρμόδιο για τη χορήγηση αδειών συμβούλιο εγκρίνει για πέμπτη φορά το αίτημά του για έξοδο από τη φυλακή.


Είναι στ' αλήθεια αξιοπερίεργο πώς κρίνεται ότι είναι κατάλληλος για λήψη αδείας ένας αμετανόητος δολοφόνος, ο οποίος δεν έχει αποκηρύξει τις πράξεις του και την εγκληματική ιδεολογία που του όπλισε το χέρι. Μπορεί να πάρει άδεια ένας φονιάς που δεν αποκηρύσσει όσα εφιαλτικά και ανόητα γράφονταν στις προκηρύξεις της 17Ν και εκείνος υπέγραφε με το αίμα των θυμάτων του;

Αυτή είναι η Ελλάδα της προϊούσας παρακμής. Μια χώρα με αντεστραμμένο τον αξιακό κώδικα όπου οι αιμοσταγείς δολοφόνοι, οι κατσαπλιάδες, το κοινωνικό περιθώριο και οι ζηλωτές του ανθελληνισμού ηρωοποιούνται από το σύστημα παραγωγής κυρίαρχης ιδεολογίας, ενώ οι αληθινοί αγωνιστές, οι πατριώτες, οι πιστοί χριστιανοί, οι καλοί οικογενειάρχες και οι σκληρά εργαζόμενοι άνθρωποι δαιμονοποιούνται, διώκονται, συκοφαντούνται και αρκετές φορές δολοφονούνται από το μισελληνικό παρακράτος.

Η άδεια στον Κουφοντίνα εγκρίθηκε την ίδια ημέρα όπου οι Ελληνες έμαθαν για τη βόμβα που εξερράγη στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου στο Κολωνάκι των Αθηνών. Το κράτος πλέον δεν κρατάει προσχήματα. Προτεραιότητά του είναι το καλώς έχειν των εγκληματιών και όχι η προστασία των πολιτών.

Δημοκρατία


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]