Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κλίμα φόβου από τους Αλβανούς για όλους τους Βορειοηπειρώτες


Συγκλονιστικές αποκαλύψεις από την αδερφή του Κωνσταντίνου Κατσίφα

Στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα στο Νέο Epsilon, βγήκε να μιλήσει η αδερφή του Κωνσταντίνου Κατσίφα, Ερμιόνη και αυτά που λέει σηκώνουν την τρίχα. Η Ερμιόνη μίλησε για τον φόβο όλων των Βορειοηπειρωτών, να μην έχουν την τύχη του αδερφού της Κωνσταντίνου, ενώ είπε ότι υπάρχουν μάρτυρες που γνωρίζουν πραγματικά τι έγινε αλλά δεν τολμούν να ανοίξουν το στόμα τους.
Ακόμη αποκάλυψε ότι τις επόμενες ημέρες μετά τον θάνατο του Κωνσταντίνου άκουσαν τρεις πυροβολισμούς απέναντι από το σπίτι της οικογένειας τους και ένα αεροπλάνο πετούσε από πάνω, προφανώς στο κλίμα εκφοβισμού από τις αλβανικές αρχές για να στείλουν ένα μήνυμα στην περιοχή.


Η Ερμιόνη Κατσίφα δεν απέκλεισε το σενάριο που έχει ακουστεί ότι πρώτα οι Αλβανοί κομάντος έπιασαν ζωντανό τον Κωνσταντίνο και μετά τον (εκτέλεσαν) δολοφόνησαν! Επίσης ξεκαθάρισε ότι η οικογένεια υπέστη μεγάλη ταλαιπωρία (και απάνθρωπο καψώνι θα προσθέταμε εμείς…) για να πάρουν την σορό του νεκρού Κωνσταντίνου και φυσικά δεν έλαβαν καμία εξήγηση από τους Αλβανούς.

Παράλληλα η κ. Κατσίφα εξέφρασε το παράπονο της προς την Βουλή των Ελλήνων που δεν προστάτεψε τα δικαιώματα της οικογένειας και αντιμετώπισε αδιάφορα την υπόθεση και ευχαρίστησε δημόσια τον Έλληνα -όπως τόνισε- Νικήτα Κακλαμάνη για την πρωτοβουλία που πήρε να τιμηθεί ο Κωνσταντίνος Κατσίφας με ενός λεπτού σιγή.

Τέλος, η Ερμιόνη Κατσίφα υπερασπίστηκε την ελληνική εθνική συνείδηση της οικογένειας της λέγοντας ότι όχι μόνο αγαπάνε την Ελλάδα αλλά έχουν διδαχθεί τα αρχαία ελληνικά.

CrashOnLine


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]